Hej. Mam do Was ważne pytanie. Moja klaczka ma straszne problemy z kopytami i zależy mi na opinii na temat kowala o imieniu Piotr Okła. Ktoś miał coś do czynienia? 🙂
Hej. Mam do Was ważne pytanie. Moja kaczka ma straszne problemy z kopytami i zależy mi na opinii na temat kowala o imieniu Piotr Okła. Ktoś miał coś do czynienia? 🙂
Kto wie, co w myśl "dobrej zmiany" stadniny będą musiały hodować 😉. Konie z kopytami są wszędzie, ale kaczki... Co tam jakieś araby, teraz dopiero zasłyniemy w świecie 🏇.
Nie no uznalabym to za smieszne gdyby od tego nie mialby zalezec los dziewczyn, ktore dzierzawie. Mam problemy z porozumieniem z wlascicielem, ktory nie wierzy w opinie Pana Piotra...dlatego jest to dla mnie bardzo wazne. A jak to zwykle bywa zalewa mnie fala hejterstwa przez glupie niedopatrzenie. To przykre.
Klaldyj, żartów o kaczkach z kopytami nie bierz do siebie. To żaden hejt, nic nie przeciwko Tobie. Zajrzyj może do wątku o odwołaniu prezesów stadnin, tam znajdziesz wyjaśnienie, skąd takie właśnie żarty 😉.
Dobrze wiem skad sie wziely te zarty. Znam nasza aktualna sytuacje polityczna. Tylko juz stracilam wiarę, ze ktokolwiek mi pomoze. Chyba rozumiesz...prawdopodobnie bede musiala sie pozegnac z konmi, z ktorymi sie bardzo zzylam, więc nie jest mi do smiechu.
A tak serio, zanim zamkną - ja polecam i koń też. Widziałam też kopyta kilku(-nastu) innych prowadzonych przez niego koni i wszystkie problematyczne w ciągu ostatniego roku (bo tyle je robi, no ciut dłużej, niż rok) zmieniły się na plus. Niektóre baaardzo na plus (zwłaszcza porównując z "materiałem wyjściowym"😉.