MANGO - SKYBLUE - MINTGREEN - FRESHBERRY 😉 Tylko to mango chyba pomarańczowawe, jak to mango, a mam straszną ochotę na taki super ciepły, słoneczny żółty jak to:
lusia722, harja Elegancko w tych granatach 🙂 marlin1990 Wodze to dla mnie przesada, ale czaprak prezentuje się pięknie stówka Fajnie 😀 anil22 Mnie tam się dralon podoba 😍 i w sumie tylko on Natomiast mnie udało się upolować komplety starych Anky Purple i Cardinal, zdjęcia na koniu jak go zgolę na łyso 😁
Znowu paskudna feria barw? Pozostaje mi czekać na euro stara,albo wykupić całą kolekcję platinum.Czy nikt nie może stworzyć mi kolekcji w stonowanych barwach,z dodatkiem diamencików,świecącej tasiemki czy coś? Zdecydowanie wyrosłam z takiej kolorowej paćki,a i na zawodach na treningu nie wypada tak się pokazać.Coś jak brilliant dura dark red,to mój ostatni zakup i bardzo go kocham-jest idealny-i stonowany kolorem,i się błyszczy.
Zapomniałam o Caball 😁 Fakt,tam sobie wytworzę co chcę 😍 Chociaż trochę denerwujące jest że czasami masz po prostu ochotę wpaść do sklepu i pomacać,kupić a tu paćka jak z parady równości
budyń, - mi osobiście łatwiej jest wybierać po gotowcach, niż samemu w głowie komponować czapraki. Caball to super opcja jak wiesz co chcesz, tak konkretnie (kolor czapraka, lamówki, krój, haft), a nie tak bardziej ogólnie 😉 I jednak nie mają wszystkich odcieni kolorów, a czasami zestawienia, o których byś nie pomyślała mega pozytywnie zaskakują. Super jest popaczeć na gotowe propozycje, kolory, kształty.
My tak tylko szybko poglądowo treningowo 😉 Kula i Eskadron Classic Sport 2015/16 - Big Square + owijki, derka dralon winterred 😍 Over i Eskadron Classic Sport 2015/16 DARKRED - Big Square + owijki, kalosze, podkładki eskadron.
Jak znajdę czas to więcej zdjęć lepszej jakości, głównie nowej kolekcji, jakieś specjalne wymagania co do maści? 🏇
Dralon piękny, można byłoby go skubnąć, może ten żółty cotton nie najgorszy, ten niebieski jakiś mdły... Chyba jedna z niewielu kolekcji Eskadrona, która mi się naprawdę nie podoba.
Kurna, miałam już nie kupować kolorowych czapraczków, ale granatowy BS z żółtym pasem 😍 💘 Oprócz żółtego i klasycznego granatu reszta kolorów słaba.. A Euro Star pewnie będzie kolorystycznie zbliżony, tak czuję..
keirashara, nie musisz mi mówić, ja kupuję teraz tylko handmejdy, ale czaprak wybieram przez miesiąc (na serio) 😁 stówka, nie byłam przekonana do tych gradientów, ale fajnie to wygląda 😀 Weerka, darkred szałowy na tym koniu. W ogóle koń super 😜
Jak mnie dawno nie było... 😲 No to ja wam się pochwalę nowymi ochraniaczami, w LL będąc 4, byłam jedynym dużym koniem w konkursie , więc rzucili mi Ochraniacze full, waldhausen esperia, szary/j.szary, niestety tylko przody, tyły czekają z metką w sklepie, ale portfel przez nie nie ucierpi, za to muszę dokupić do nich czaprak... Czy ktoś ma pojęcie czy jakikolwiek czaprak oprócz tych z kolekcji esperia będzie pasował? Myślałam nad schockemohle coach plus, ale nie wiem, na fotkach podglądowych to samo, ale wiadomo jak to jest. Ktoś, coś? I żeby nie było macie konisko w czarnym, fouganzowym 🤔 czapraku, bez rewelacji, ale ok. No i jeszcze pożyczony Orange! Mam derkę do niego, ale na telefonie, więc zrobię edit 🙂
No i niestety nic mnie nie rusza. Ani Eskadron ani Anky. Pozostaje czekac na Eskadrona Premium.
Dlaczego ostatnio tak jest, ze pstrokacizny pelno i w niezlych cenach a jak ktos chce cos eleganckiego, minimalistycznego jesli chodzi o bling, to tylko w liniach premium i za konkretna kase? 🙁
Weerka boski ten darred. tez taki zakupiłam, bedzie szał 😜 Ja też bym wolała stonowane kolory i dodatki, ta ostatnia kolekcja była fajna. Czekam na coś spokojniejszego.
Dziewczyny u wszystkich jest szał ! Mało co mi się nie podoba ostatnio 😁
Mam do Was ważne pytanie, a w zasadzie do tych które mają czaprak tricolor o ten Jak z jego jakością ? Kusi mnie bardzo ten kolor i nie wiem czy porywać się na niego czy na zwykłego cottona ?
Z nowej kolekcji jestem zakochana w tym żółtym. Jak mi się nigdy żółte czapraki nie podobały, tak w tym się zakochałam ! I ten Dralon ... Szkoda że dralony drogie, kurcze zawsze szkoda mi kasy a ten obecny darkred też jest piękny 🙁
wabankowa, ja mam tricolora czarnego. Jakość wydaje mi się, że lepsza niż big squarów, ale materiał chyba ten sam co na cottonach tylko inne pikowanie.