ZakreconaKoniara123, My będziemy umawiać się z Michałem w Zaborowie niebawem (i mamy rzeczywiście 3 konie), w przeciągu tygodnia mam nadzieję, więc jeśli to Twoje rejony, to będziesz mogła się chyba podpiąć pod trasę?
Cześć, szukam kogoś dobrego kto pomierzy konia i albo przyjedzie z siodłami albo potem z tymi wymiarami będę sobie szukać. Potrzebuje kogoś sprawdzonego, bo jak kupowałam pół roku temu siodło przy rymarzu, dodatkowo było potem po 5 miesiącach korygowane (koń się rozbudował) tak się okazuje że ma za wąski kanał na mojego konia i wcale nie pasuje do niego 🙁 więc już jestem kilka tysięcy w plecy a zależy mi żeby mój koń miał w końcu wygodnie. Jesteśmy z okolic Katowic.
Cześć, poszukuję kogoś kto dopasuje mi siodło do konia z możliwością zakupu siodła od tej osoby. Okolice Złotowa woj. wielkopolskie. Marolene, Malina Brzozowska- fizjo i saddlefiter.
Hej, szukam rymarza który wymieni mi gumy w popregu i ewentualnie nieco skróci popręg. Czy macie kogoś kto zrobi to w miarę szybko i będzie można do niego wysłać sprzęt?
Hej, poszukuje kogoś kto sprawdzi i ewentualnie dokona korekty w siodle Amerigo w woj.opolskim. znacie kogoś godnego polecenia ? Wiem, że Amerigo zajmuje się xhorse ale nie ukrywam, że zależy mi na czasie a póki co czekam już ponad 2 tygodnie na sam kontakt z ich strony
Kogo polecacie w pomorskim? Wiem tylko, że Dorota Koziorwska ma dobre opinie. Czy jest ktoś jeszcze? Zawsze korzystałam z przedstawicieli Prestiga, ale żadne siodło już na gwarancji nie jest więc wolałabym aż tyle nie płacić za wizytę.