Forum towarzyskie »

rozmowy o niczym

Ja potrzebuje tutejsze 75 DD, a wszedzie albo D albo 80DD, a to juz jest za duze 🙁
No i nosze tylko komplety, nie lubie miec innego stanika i innych majtek... a to juz w ogole kosmos 😵 Bo sam stanik to bym znalazla...
Ja noszę 65B. Wszędzie 65A, 70A, 65C, 70B. Nie pasują. Ten wzięłam na chybił trafił, rozmiar na metce się zgadzał, to nawet nie mierzyłam i proszę! Ja chyba w ten sposób powinnam wszystkie ubrania kupować  😁 bryczesy kupione na rv, po samym metkowym rozmiarze, bez sprawdzania wymiarów, leżą super i stały się moimi najwygodniejszymi  😁
Może by tak siodlo kupić  🤣 bo ciągle coś nie pasuje, albo mi albo koniowi, a może jakby kupić w ciemno... 😉
To chyba ja bym musiała Ci je wybrać  🤣
a propo kto jest fanem masła orzechowego z lidla , to będzie od pon  😀 (ostatnio Cierpienie chyba ubolewała,że dawno nie bylo tygodnia USA )
Wlasnie mi chlopaki w robocie nawijaja o zarciu i naszlo mnie na golonke, zemre -.-
o ja, ja kilka lat temu na weselu znajomego jadlam najlepszą golonkę na świecie. Rozpływała się w ustach, a do tego jeszcze sos musztardowy. Aaaaa! Jestem głodna!
no wlasnie ja najbardziej kocham taka obgotowana z lekka i upieczona zeby skora byla chrupiaca i koniecznie sos musztardowy  💘 i piwo 😀
Hurra a ja nie jestem dziś głodna! Możecie pisać o tym jedzeniu ile wlezie, a mnie to nie rusza!  😂
Ja jestem głodna i mam dziką satysfakcję, że nie schodzę do lodówki. 😉 Ale za to myślę tylko o tym, że jak wstanę rano, to sobie zrobię owsiankę. 😁

Tak w ogóle to śniło mi się dzisiaj, że jakiś mężczyzna chciał mnie zgwałcić. Mój tata ani ciocie w ogóle nie zwrócili na to uwagi, tylko mama, która pomogła mi niezauważenie wyjść z domu. I uciekałam co chwilę patrząc w tył, czy mnie goni. Nie wiem, co ja mam w głowie i chyba nie chcę wiedzieć. 😵
Flygirl moze faktycznie pora na chlopa..  ale wtedy bys nie uciekala 😁

Zawsze mi sie wydawalo, ze rozmiar D to sa taaaaaakie duze cycki.
Ale jak patrze w lustro... moglabym miec wieksze 😀iabeł:
I bardziej podniesione. Kiedys byly fajniejsze... 🙁

Nie wiem, kto wymyslil wstawanie na 7 do roboty, ale byl zdrowo porabany 😵 ja chce spaaaaaaac.... 🙁

Pytanie na dzis- jak ludzie wpadli na to, ze mozna ogolic owce i z welny zrobic material? 🤔
Żarcie to jeden z moich ulubionych tematów do rozmów 😁

CzarownicaSa, pewnie tak jak w większości wynalazków - przypadkiem ktoś na to wpadł.
Albo jacys ludzie pierwotni, jak oszamali owce na obiad to skóra im została, wiec sie nią przykryli  👀

Kurde a ja się pytam gdzie to slonce się podziało?! Taki mial byc cudowny teren, a tu jakas totalna kiszka.  😵

pije na razie na pocieszenie pyszna herbatę z cytrynką i zaraz wypełzam z psem dokumentować temperaturę odczuwalna...
Ja sobie na jutro zaplanowałam zrobienie zdjęcia (tak, jednego :hihi🙂, które mi chodzi po głowie od dawna, ale potrzebuję do tego pogody i jak znam życie, to nie będę jej mieć...
Wiecie co? Ten wątek to taki kącik małolata, tylko dla starszych. Tak mi się skojarzyło, jak oba wyświetlily się obok siebie.
Wczoraj wieczorem chciałem zrobić zdjęcie, wytachałem statyw do samochodu, sprawdziłem o której godzinie. Po 18 ostatni raz rzuciłem okiem na bezchmurne niebo i poszedłem kroić kota. Półtorej godziny później ani jednej gwiazdy na niebie 🙁
Modlę się do klozetu już 4 raz  🙁  Chyba konio dostanie dziś wolne  🙁
ciepła cola?
Mmmm nie ma nic lepszego na śniadanie niż kasza jaglana 🙂 

Zaczyna mi się podobać wolne, weszłam w tryb urlopowy, czyli lenie się i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu, hehe. a przy okazji lepiej się czuję, więc humor dopisuje. Ale mimo tego - troche dziwnie tak, chyba z rok czasu nie miałam wolnego weekendu, nie wiadomo co ze sobą zrobić  😁
Dzis jak szlam rano do pracy to bylam przekonana, ze widze dybuka 😲 dopiero jak byl blisko okazalo sie, ze to tylko pies z dziwna zabawka w mordzie, przez co dziwnie wygladal... ale schize niezla mialam 😲
Co to dybuk?
Generalnie taki demon, jest i słowiański i żydowski. Oglądałaś "Nienarodzonego"?
My oglądaliśmy film "Dybuk", właśnie o tym żydowskim. Niezły film.

[quote author=budyń link=topic=97011.msg2297882#msg2297882 date=1424502818]
Żarcie to jeden z moich ulubionych tematów do rozmów 😁
[/quote]

Mój też 😀

Hurra! Mieli nas najechać (bo u nich to ciężko nazwać odwiedzinami) rodzice męża, ale jednak nie. UFFFFFFF!
branka, a Ty nie miałaś leżeć?  👀

ogurek załamię Cię, widziałam wczoraj idealny Księżyc  😍 i chyba też Marsa było widać? Tak mi internety powiedziały, bo ja na gwiazdach znam się tyle, co świnia.
Maleństwo o, "Dybuka" chyba nie oglądałam 👀 O czym to?
W ogóle dzisiejszy poranek był... dziwny 😉 Opisałam to na blogu jakbyś chciała przeczytać 😉 zmniejszyłam, żeby kryptoreklamy nie było 😉
Facella, Księżyc, Mars i Wenus w kupie, też widziałem ale chciałem poczekać jak będą bliżej
Ja też im chciałam wczoraj zrobić zdjęcie, ale zanim się zebrałam, to mi już ktoś zawinął księżyc i tyle w temacie.
CzarownicaSa, aaaaj, bo mi się tytuły pomieszały, to była "Kronika opętania"
http://www.filmweb.pl/film/Kronika+op%C4%99tania-2012-190315#
Nooo, to bylo dobre! 😀
Facella - leżę, ale czasem z telefonu wchodzę na chwilę :P

swoją drogą mam takie przemyślenie, że nie wiem jak moja współlokatorka może spędzać każdy wolny dzień nie robiąc nic. Ja jak nie mogę teraz do stajni pojechać, pójść pobiegać, albo chociaz nie poczytam to dostaję szału. Pomimo że lubię się czasem polenić  i lubię czasem posiedzieć w domu i np oglądac seriale. Ale nie cały dzień ciurkiem. A ona - siedzi od rana przed tv. Nigdy nie czyta bo mówi, że nie lubi. I tak wygląda każdy jej weekend. I każdy wieczór po przyjściu z pracy. Raz w tyg się spotkamy ze wspólnymi znajomymi, raz na miesiąc wyjdzie do teatru lub kina - i tyle. Nudno tak żyć... Chociaż ona jest zadowolona, to nie jest tak, że ma depresje czy coś (przynajmniej jak chodziła jakiś czas temu do psychologa to nie widział u niej nic niepokojącego). Po prostu taki ma jakiś tryb funkcjonowania, lubi poleżec i oglądać programy w tv. No jeszcze sprzątać lubi, ma taki swój zwyczaj, że zawsze w sobote postrząta przy włączonym na cały regulator tv (masakra) i potem idzie znowu sie położyć. Dobrze że normalnie w weekendy pracuje bo jakbym miała tak mieć w każdy weekend TV od rana, to chyba bym nie mogła z nią na dłuższą metę mieszkać (normalnie to się mijamy i rzadko widzimy).  I tak jak ja jestem to ścisza, jak mnie nie ma to wiem że ogląda zawsze mega głośno (zaczynam ją podejrzewać o problemy ze słuchem  😁 ). Ale trochę jej zazdroszczę - że umie wypoczywać. Bo wiem że po takim weekendzie potem w tygodniu ma dużo energii w pracy i się tam sprawdza. Ale i tak uważam, że nudno tak żyć :P
Flygirl moze faktycznie pora na chlopa..  ale wtedy bys nie uciekala 😁

Zawsze mi sie wydawalo, ze rozmiar D to sa taaaaaakie duze cycki.
Ale jak patrze w lustro... moglabym miec wieksze 😀iabeł:
I bardziej podniesione. Kiedys byly fajniejsze... 🙁

Nie wiem, kto wymyslil wstawanie na 7 do roboty, ale byl zdrowo porabany 😵 ja chce spaaaaaaac.... 🙁

Pytanie na dzis- jak ludzie wpadli na to, ze mozna ogolic owce i z welny zrobic material? 🤔

Na 7, ale że o 7 musiałaś wstać, czy na 7 do pracy a wstać trzeba było wcześniej? Bo jak wstawałaś o 7, łejezu, ile bym dała żeby idąc do pracy wstawać o 7 :P Nie jestem stworzona do wstawania o 4:50 :P Szczególnie kiedy to niedziela 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się