Forum towarzyskie »

Revoltowe Quizwanie

Ja nawet nie wiem jakie kretynizmy zaznaczałam, część odpowiedzi robiłam na pół-śpiąco bo mi się czas kończył 😉
Facella, przecież czekam na Twoje odpowiedzi...

Jako jedna z może czterech osób... A bywało tak, że miałam po 20 aktywnych rozgrywek. Tak ogólnie się skarżyłam, od rana byłam w stajni i nie miałam czasu, a teraz ładuję telefon :P
ja tak mam w ciągu dnia w pracy np. jak pilnuję jak dziecko je (a je długo) to zapraszam sobie po 20 ludzi 😁
Ja klikam rewanż, jeśli to ja rozgrywam ostatnią rundę, bo mi się wyświetla znaczek. Jeżeli druga osoba kończy i nie wciśnie, to trudno, znaczy nie chce ze mną grać. Taką taktykę sobie przyjęłam. 😁

Dzisiaj mam jakiś dobry dzień. Dwa razy zostałam oskarżona o zgapianie z internetu. 😂
a ja właśnie pięknie przegrywam z subaru 😉
Już się chyba ten myk ze skrótem do "premium" skończył. Mi wyskakuje, że nie ma takiego gracza.
Wtam wszystkich.
Chcecie poczuć wielkie emocje, napięcie do samego końca i gorycz porażki to zapraszam na pojedynek.
Mój nick: galanpiter
P.S.
czasem pomaga mi mamusia ( 2 razy była na liście 50-ciu najlepszych w kraju ) 🤣
I zarejestrowałeś się tu po to żeby się udzielić, super.
Misiek69  no nie działa już jakiś czas  🙂
Ja też się dołączam: Alicja-Alicja 😉
Ktoś mnie namówił- fajna sprawa na zabicie czasu 🙂
Cariotka oj tam :P

Ja to tyle bęcków się od kotletson nabrałam zanim wygrałam, że hej. A i tak pewnie fory dała w końcu  😁
To ja też Mbc1
Dzisiaj na imprezce okazało się że cała rodzinka pyka w quizwanie - wszystkie ciotki wujkowie i kuzynki  🤣
teraz niestety nie mam już szans w ulubionej kategorii laboratorium - kuzynka po chemii, ciotka farmaceutka, a druga nauczycielka chemii  🤣
Właśnie! Wiecie jak mnie załatwić.  🙂 Wrzucacie "laboratorium" i u mnie już trzy czerwone.  🙂
Misiek dobrze, że piszesz, będę wiedziała co wybierać  😁 Ja nie lubię cyberprzestrzeni, nie mam pojęcia o żadnych grach  😜 Za to uwielbiam władzę i pieniądze, dookoła świata no i zwierzęta  😀

I jeszcze żarcik sytuacyjny: gram z kolegą, który studiuje ze mną w Czechach. Pytanie "W którym z wymienionych krajów nie zapłacisz euro?" - były Czechy do wyboru, zaznaczył Łotwę  😜
Smarcik Ty się śmiej, ale jak byłam w zeszłym roku na wakacjach w Czechach to mało sobie euro nie kupiliśmy przed wyjazdem.  😂
Czy na WindowsPhone tez można grać?🙂
Można. Jak próbowałam wyszukać normalnie to nie mogłam tego zlokalizować, koleżanka mi wysłała na fejsie link i jak w telefonie kliknęłam to mnie wyrzuciło normalnie do pobrania gry 😉
Jak się komuś nudzi to chętnie program : llovetimee 😉
Chociaż mam po tym kompleksy bo ciągle przegrywam :p
News z przed chwili wg mnie Kambodża jest w Afryce 😵
opolanka, ja gram na Windows Phone. Ale dziś nie idzie mi zbyt dobrze 😉
Też gram na Windows Phonie. Tylko nie ma tych pytań z obrazkami/zdjęciami.

Gillian rzuciłam Ci wyzwanie, ze mną na pewno wygrasz  😉 (aniapa stale mnie ogrywa)
Dzieki, mam 🙂
Ja to ooopo 🙂
smarcik, nie martw się, mnie ciągle ogrywa 3/4 re-volty  😂
aniapa to już wiem czemu lubisz ze mną grać, bo jestem w tej 1/4  😵 [przynajmniej myślę, że lubisz bo sporo razy już 😀]
smarcik, nie martw się, mnie ciągle ogrywa 3/4 re-volty  😂

To dlatego się ze mną rewanżujesz, bo przegrałam  😂

Dziś to nawet złapałam pytanie ,, co to jest ochwat? "
ale za to koty mam w domu kilkanaście lat i nie wiem ile mają pazurów  😁
Staram się grać ze wszystkimi cały czas 😉 to wciągające! flygirl regularnie mnie miażdży - przegranych 61 gier! a z olencją miałam w ostatniej grze bodajże 2 czy 3 punkty... na pewno do przedostatniej rundy tylko 1  😉
aniapa, a ja lubię z Tobą wygrywać, bo mam +20 do rankingu 😂
aniapa, a ja lubię z Tobą wygrywać, bo mam +20 do rankingu 😂

Cieszę się, że jestem przydatna  🏇

edit: dopisuję konika, bo serio się cieszę, żeby intencje były jasne 🤣
Quizwanie mi wczoraj padło i do teraz nie chce się odpalić.  Wyskakują problemy z internetem..

EDit było mu tak wstyd ze az sie ogarnął 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się