Jako jedna z może czterech osób... A bywało tak, że miałam po 20 aktywnych rozgrywek. Tak ogólnie się skarżyłam, od rana byłam w stajni i nie miałam czasu, a teraz ładuję telefon :P
Ja klikam rewanż, jeśli to ja rozgrywam ostatnią rundę, bo mi się wyświetla znaczek. Jeżeli druga osoba kończy i nie wciśnie, to trudno, znaczy nie chce ze mną grać. Taką taktykę sobie przyjęłam. 😁
Dzisiaj mam jakiś dobry dzień. Dwa razy zostałam oskarżona o zgapianie z internetu. 😂
Wtam wszystkich. Chcecie poczuć wielkie emocje, napięcie do samego końca i gorycz porażki to zapraszam na pojedynek. Mój nick: galanpiter P.S. czasem pomaga mi mamusia ( 2 razy była na liście 50-ciu najlepszych w kraju ) 🤣
Dzisiaj na imprezce okazało się że cała rodzinka pyka w quizwanie - wszystkie ciotki wujkowie i kuzynki 🤣 teraz niestety nie mam już szans w ulubionej kategorii laboratorium - kuzynka po chemii, ciotka farmaceutka, a druga nauczycielka chemii 🤣
Misiek dobrze, że piszesz, będę wiedziała co wybierać 😁 Ja nie lubię cyberprzestrzeni, nie mam pojęcia o żadnych grach 😜 Za to uwielbiam władzę i pieniądze, dookoła świata no i zwierzęta 😀
I jeszcze żarcik sytuacyjny: gram z kolegą, który studiuje ze mną w Czechach. Pytanie "W którym z wymienionych krajów nie zapłacisz euro?" - były Czechy do wyboru, zaznaczył Łotwę 😜
Można. Jak próbowałam wyszukać normalnie to nie mogłam tego zlokalizować, koleżanka mi wysłała na fejsie link i jak w telefonie kliknęłam to mnie wyrzuciło normalnie do pobrania gry 😉
Staram się grać ze wszystkimi cały czas 😉 to wciągające! flygirl regularnie mnie miażdży - przegranych 61 gier! a z olencją miałam w ostatniej grze bodajże 2 czy 3 punkty... na pewno do przedostatniej rundy tylko 1 😉