Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

zembria, elegancko! 😀 i jakie piękne drzewa w tle! 😜
wątek zamknięty
Siesiepy, no to chyba zaczęłaś się jarać, bo reszta po zdjęciach też jest cudowna 🙂

zembria, jak ładnie! I jakie masz super tło do zdjęć 💘

Odysowa, fajna ta limonka 😉
wątek zamknięty
Odysowa, ale to co chciałaś pokazać - widać 😉 I wygląda fajnie
zembria, super, że wybrałaś taki kolor! Baaaardzo mi się podoba na twoim koniu!
wątek zamknięty
zembria szał ciał, bardzo pasuje 😀
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny :kwiatek: Idealnie nam podpasował do ogłowia z blado złotymi sprzączkami i naczółka od Horse_art 😀 naczółek ma w środku duże kryształki w srebrnych oprawkach, u góry i na dole małe w złotych.
Jeszcze jedna fota:
wątek zamknięty
zembria, przepiękny! Bardzo mi się podoba, ciekawe jakby wyglądał na karym :P
Odysowa, lime - jeden z moich ulubionych kolorków, trochę duży się wydaje przy Waszym siodle 😉
Siesiepy, śliczna derka! Szkoda, że mam już cztery polary na zimę bo bym chyba zaszalała!
wątek zamknięty
Ja zaszalałam i kupiłam big squera oraz owijasy burgundowe. Szmatofotki już wkrótce 😜.
Czy do owijek też dodają te pluszaczki? 💘
wątek zamknięty
Dramuta12, w nowej kolekcji nawet przy czaprakach/padach nie ma pluszaków. 🙁
wątek zamknięty
Olson, ale jak to? 😕 To był główny powód do kupowania niciaków... 😁
wątek zamknięty
Już w poprzedniej kolekcji pluszaków nie dawali, paskudy. Od paru lat naklejek nie ma, pluszaków już też  😕
Ja czekam na promocje i tam planuje burgrunda dorwać, bo normalnie pad kosztuje kosmicznie dużo  🤔

Tymczasem zanudzam swoim kuniem i prezentujemy się w banana  😎

Które do szmatocholików i na końskie trendy? 😀 Czy czekać na jakieś słońce (które od ponad miesiąca w weekendy nie raczy wyjrzeć zza chmurki...)?
wątek zamknięty
A poprzednie niciaki to były te gwiazdkowe? Jeśli tak to do ich dostałam...

A banana jak zawsze pięknie się prezentuje.  🙂
wątek zamknięty
keirashara, podeślij oba na obie strony 😉 Słońce przy takim kolorze nie pomoże - z reguły jasne kolory na karym przy słońcu wychodzą prześwietlone. PS. wyjrzeć 😉
wątek zamknięty
keirashara, banana jak banana, ale koń! 😍 świetnie wygląda!
wątek zamknięty
Dramuta12Bo pluszaki jeszcze w zeszłym roku dawali, ale naklejek już nie. Naklejke ostatnią dostałam do cobalta, potem już samą maskotke - i to taką samą jak rok wcześniej  🙄
Livia - i tak się to kończy, jak autokorekty zabraknie, a jest się przyzwyczajonym  😂 Słońce na czaprak nie pomoże, ale na kunia tak 😉
zembria - czaprak jak czaprak, ale naczółek jest wow! I dobrze wygląda na kolorowej głowie, mimo, że dużo się w nim samym dzieje 😀 Super do czapraka pasuje.
xymena - dziękujemy!  :kwiatek: Ciągle jeszcze zrzucamy dodatkowe kilogramy pokontuzyjne i odbudowywujemy muskulaturę, wielkość nowych cottonów idealnie maskuje dodatkowe kilogram  😁 Ciesze się, że widać efekty pracy 🙂
wątek zamknięty
Horze stypa ciąg dalszy 🙂

Troszkę za jasny brąz na takiego rudzielca, na ciemnym kasztanie albo gniadym byłoby lepiej, ale i tak mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Siwy na niebiesko w padzie Horsage 🙂

wątek zamknięty
quanta tak patrzę na te zdjęcia i sobie mówię "coś ten Suchy na rudości stracił.. jakiś taki inny.." a to nie Suchy, tylko Alpi  😵
Stypa jest cudna, strasznie żałuję, że się nie ogarnęłam odpowiednio wcześnie, żeby zdążyć kupić  🙁
wątek zamknięty
quanta Piękna ta stypa, dla mnie bomba.
Czekoladowiec dobrze siwkowi w niebieskim, fajnie wyglada z tą ciemniejszą lamówką.
wątek zamknięty
quantanamera, te czapraki byłyby wręcz mymi ideałami, wpasowałyby się w mój pedantyczny jeździecki mózg idealnie, gdyby nie JEDEN mały pierdół... Zakończenie, róg "na ostro", w sensie nie zaokrąglony.  😵
No taki bzdet, a mi psuje odbiór całkowicie, nad czym ubolewam  🤔wirek:
wątek zamknięty
Fokusowa, ano trafił mi się do roboty klon Suchego 🙂

Moon, e tam, w tej cenie jestem to w stanie przeżyć 🙂 Żałuję, że nie wyłapałam granatowego 🙁 Będę na pewno uważnie sprawdzać, co Horze wymyśli na jesień, bo od dwóch sezonów wypuszczają bardzo gustowne szmatki, w przeciwieństwie na przykład do BR, który akurat czapraki kolekcyjne robi w stylu królestwo kiczu 🙁

A jeśli już jesteśmy przy kiczu 😀iabeł: to mam jeszcze fotki Schockemohle i moich przelansiarskich krokodylich lakierowanych ochraniaczy 🤣

wątek zamknięty
quantanamera, ze "stypową" górą (czaprakiem) wyglądają całkiem zacnie 😀
W BR bardzo boli mnie paskudne wielkie rombowe pikowanie. Plus mało stypowa kolorystyka :P no i odpadają zupełnie.
Zaczynam nienawidzić konfiguratora Caballa... Mam już conajmniej 2 must have!  😜
(tak, tak Lucko niedługo wraca na rozruch...  🤔wirek: )
wątek zamknięty
quantanamera, obydwa zestawy bardzo fajne, jednak na Alpim jakoś bardziej mi Horze leży 😉
Czekoladowiec, kolor przyjemny, szczególnie dla siwego, ale pad układa się słabo.

Dziewczyny, ma któraś w posiadaniu tego tego bądź tego czapraka? Wyglądają zacnie, natomiast ciekawa jestem jak w użyciu 🙂
wątek zamknięty
Popieram Olson: ).Brązy to zdecydowanie kolor dla kasztanów  🙂
wątek zamknięty
I "słomki"  😁
wątek zamknięty
Bianka w ciemnym turkusie z beżową lamówką 🙂 Zastanawiałam się czy szara lamówka nie byłaby lepsza?
wątek zamknięty
okunka, na pierwszy rzut oka wygląda jak morski Jarpol 😀 Bardzo jej ładnie, beżowa lamówka pasuje jak najbardziej!
wątek zamknięty
zembria Widziałam to zdjęcie na Facebook u Horse Art i pomyślałam "Mamo, jaki piękny rudzielec, jaaakaaaa grzywaaaa  😍"
Teraz już wiem komu gratulować! Eh, żeby moja chciała się tak zapuścić...  😵

Przez nowe szmaty Jaropla znowu mam stany depresyjne bo pod westówkę nijak nie wlezie.  😕
O, widzę, że Siesiepy ma tę, przez którą mi pół dnia jakoś smutnawo.  😁
Eh, uszyliby mi taki kocyk ładny z herbem?  👀
wątek zamknięty
Harja - fajny ten kolor bo wygląda zupełnie inaczej w każdym "świetle" 😀 żałuję że nie zrobiłam bardziej skośnego pikowania, takie długie ostre romby jak np.lamicell pasowałyby idealnie  😍
wątek zamknięty
quanta a ja się wyłamię... dla mnie ten Horze szału nie robi, natomiast Schockemohle jest super  😉
wątek zamknięty
Ochraniacze Schockemohle 2015

A siodło to Prestige GP rozmiar 18". Na mnie trochę za duże, ale ważne że na konia dobre🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.