Planuję Millie kupić zestaw z Caballa pad/czaprak + owijki. Jaki kolorek byście mi poradzili? Ja celuję w burgund, jakiś turkus, stonowany żółty, delikatny brąż i ewentualnie koral (bo mam owijki w tym kolorze). Ktoś ma jakiś pomysł? I czy jakaś dobra duszyczka z fotoszopem byłaby mi w stanie "wrzucić" Millie w jakiegoś ładnego caballa, abym miała jakiś podgląd?
Doczekałam się Eskadrona Orange z wiosennej kolekcji i dodaję, pomimo, że to już staroć (?) 🏇 Drugie zdjęcie krzywdzi konia, ale kolorek ładnie oddany 🙂
Klami, - nie masz może szansy przymierzyć i czarnych i brązowych? Bo w sumie trudno powiedzieć. Może być tak, że brązowe ochraniacze, które są jednak daleko od reszty osprzętu, nie będą się gryźć, a może być tak, że jednak ładniej czarne będą wyglądać. O ile pamiętam masz czarne oficerki, więc czarne ochraniacze jakoś by się wpisały w całość 😉
keirashara, będę miała za ładnych parę tygodni jak będę już miała siodło itp. :/ Własnie myślałam o czarnych żeby nie wprowadzac jeszcze kolejnego koloru. Kask i oficerki mam czarne.
Moon, haha... wiem, że miotam sie jak taka rybka w sieci. Cóż..... bardzo chcę to wszystko dobrze ze sobą zestawić żeby wyglądało. D... a nie jeździec to chce jakoś wyglądać albo chociaż spróbować.
Przy okazji remontu, udało mi się wyciągnąć wszystkie szmaty z najróżniejszych zakamarków mojego pokoju. Musze przyznać, że byłam zdziwiona, że jest tego aż tyle ! 😜 No ale, jak już to wszystko wyciągnęłam to stwierdziłam, że zrobię zdjęcia. 😀 Czy to już choroba?
Czapraki zaczynając od góry w prawo: Torpol Magnrtic granat Eskadron cotton Aubergine z Aubergina-Violet-Sand 2011 Eskadron polo pad Nici Violet-Navy 2010 Eskadron uni pad Toffe z Toffe-Gelb 2007 EuroStar "Excellent Badge" Umber-Ebony Eskadron brillant Burgundy z Navy-Burgundy 2011 Eskadron cotton Red z Navy-Red-Green 2013 Eskadron cotton Nici Pink 2009 Eskadron cotton White z Royal-Navy 2011 Eskadron polo pad Nici Cobalt-Taupe 2011 Eskadron cotton Royal z Royal-Navy 2011 Eskadron brilant Ocean z Blackberry-Ocean-Ice-Mauve 2013 Eskadron Big Square Navy z Navy-Burgundy 2011 Eskadron cotton Navy z Navy-Red-Green 2013 x2
Kantary od góry: Eskadron Ocean z Blackberry-Ocean-Ice-Mauve 2013 Eskadron z futrem Ocean z Blackberry-Ocean-Ice-Mauve 2013 Eskadron Aqua z Aqua-Teak-Mint 2012 Eskadron Burgundy z Navy-Burgundy 2011 Eskadron standard z futrem Navy-Nougat
Derki od prawej: Eskadron dralon check z Navy-Red-Green 2013 Eskadron bicolor Navy-Chilli 2010 Eskadron bicolor Ocean z Blackberry-Ocean-Ice-Mauve 2013 Eskadron polar stripes Nici 2011
*zapomniałam zdjęć owijek więc tu jedynie wypiszę: Royal, Aqua, Navy, Black, Red, Violet nici
kitty, ten pad jest przesłodki! Sama też go niedawno dorwałam w GNLu w bardzo przyjemnej, wyprzedażowej cenie, ale póki co leży w domu i czeka na debiut na modelu 🙂 Ciekawa jestem, jak jakościowo wypadnie po praniu 🙂
kitty, ten pad jest przesłodki! Sama też go niedawno dorwałam w GNLu w bardzo przyjemnej, wyprzedażowej cenie, ale póki co leży w domu i czeka na debiut na modelu 🙂 Ciekawa jestem, jak jakościowo wypadnie po praniu 🙂
No nie, nie mów, że zrobiłaś to Daviemu... tzn. chcesz zrobić. 😵