Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

Milla, myślę że pomarańczowy lepszy niż żółty, ale jeśli jest też np. neonowy zielony, to w niego bym szła 🙂

Dżastin, bardzo ładnie ten kolor wygląda 🙂 Ale jakie masz cudne widoki! W Equishopie jest -20% 🙂

Rolia, lamówka dużo daje w tym czapraku, inaczej byłby bardzo smutny 🙂

wątek zamknięty
Posiada ktos? 🙂 Jakosc jak każdej polarówki? Rozmair też?
wątek zamknięty
Livia to samo pomyślałam  🤣 Podobnie w przypadku Anthra. Gdyby nie lamówka to byłby szary i ponury  🙄
wątek zamknięty
Monika228, ja bym brała żółty! 🙂
harja, dzięęęęki! Ja też nie byłam przekonana, namówiła mnie koleżanka i miała rację.
Nirv, ładnie!
Burza, dzięki.
Dżastin, dziękujemy. Super ten 'szokomol'. A jak z jego jakością? Prałaś już?
wątek zamknięty
Livia dzięki  :kwiatek: a no, może kiedyś jeszcze uda mi się zrobić szmato-foty na tle gór 😀 jeszcze mam błękitną Anke do "porządnego" obfocenia
harja  :kwiatek:
emptyline jeszcze nie prałam, kupiłam z drugiej ręki, ale potwierdzam teze o kiepskiej jakości nowych szokmoli  🤔 Widać że był mało używany, a już się poprzecierał przy popręgu. Owijki są za to nowe, więc mam nadzieje że nie okażą się tak kiepskie jak czaprak  😉  Ale  ten kolor, przepadłam  😍
wątek zamknięty
Czy kolory polaru na tych zdjęciach: http://jarpol-konie.pl/derka-polarowa-z-kapturem.html są dobrze oddane? Waham się między bordo, granatem i chabrem dla pana poniżej (chabrowy chyba najmniej...), a nie mogę znaleźć wzornika na stronie (chyba jestem ślepa, serio).
wątek zamknięty
Pytanie, jak wielkościowo i grubościowo wypada ten model Eskadrona ?
http://konik.com.pl/potnik-czaprak-eskadron-next-generation-big-square-dark-lime
wątek zamknięty
Weerka- ja mam tą derkę 🙂 na żywo wygląda ładniej niż na zdjęciu, ale polar jest dosyć cienki
wątek zamknięty
Klami - tak wygląda wersja DL pod isabelką 17' na śląskiej klusce wzrostu 165 😉 Jest nieco krótszy niż cottony, grubość, hm, cieńszy od starych padów eskadrona, ale grubszy od cottonów, coś jak dwa cottony razem. Mój się bardzo szybko zmechacił pod popręgiem.

edit: myślałam, zę chodzi ogólnie o biqsquare  😡
wątek zamknięty
Klami, jak normalny Big Squre. Mam taki tylko że w odwrotnych kolorach i jest identyczny jak pozostałe Big Squery. Ty chyba miałaś czarny nie?
wątek zamknięty
keirashara wow wygląda pięknie  💘  a czy pod siodłem wszechstronnym ma ktoś foto DL, bo VS na necie jak na lekarstwo?
wątek zamknięty
Korzystając z przepięknej pogody, razem z lalasatan ( ukłony, za niezły szmaciarski deal  :kwiatek: ) postanowiłyśmy obfocić najnowsze zdobycze.

Brilliant z nausznikami z kolekcji Chocochip/Pink

Cotton Nici Starlight

Cotton Nici Smurf

Cotton Graphite z owijkami

Pad Nici Burgundy
wątek zamknięty
kidczekaj, fajne zdjęcia 😀 Najlepszy Smurf 😀
wątek zamknięty
kidczekaj totalny szał! Mi najbardziej przypadł do gustu Graphite i oba niciaki.  😍
wątek zamknięty
karolciaequilano dzięki 🙂 po cenie się domyślam, że na czymś musieli przyoszczędzić  🤔
wątek zamknięty
dla mnie
Pad Nici Burgundy  😍
wątek zamknięty
keirashara, taki z pasem miałam. Nie zwróciłam kurcze uwagi przy opisie tego czapraka, że to big squere jest. Czyli mogę sobie darowac.

xxagaxx, czyli moge zapomnieć, dzięki za info. Miałam ten czarny, ale puściłam w świat, bo  wyglądał po osiodłaniu jakbym młodszej siostrze kucyka czaprak ukradła.
wątek zamknięty
Nirv  ale fajny 😀
Dżastin ojjjjjjjjjaaaacie *u*
Rolia jakoś nie byłam do tego koloru przekonana na gniadym ale na P szał 😀
kidczekaj  smurf i nici wygrywają jak dla mnie 😀

A my  z dzisiaj w mango i ochraniaczach pod kolor mustang 😀
I kolejna szmatka leci do nas cotton capri  😀
Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie B|
wątek zamknięty
PATRYCJA10822-Ale śliczny ten mango, pomarańcze są super dla gniadych!
wątek zamknięty
kto wie, w jakim sklepie dostanę jeszcze cottona iceblue z zimy 2014/15 vs, albo dl i owijki do kompletu?  :kwiatek:
wątek zamknięty
kidczekaj, gdzie dorwałaś niciaki w takim dobrym stanie? 😀
wątek zamknięty
keirashara, łał, bosko ten Blackberry wygląda 💘

kidczekaj, najładniej w Niciaku Dots 🙂

Patrycja, fajny ten Mango! Taki wesoły 🙂

wątek zamknięty
marecca w equishopie ostatnio był 🙂
palemka mi też właśnie ostatnio przypadł do gustu i aż w swojego zainwestuję chyba 😀
Livia idealny na taką szaroburą pogodę :P
wątek zamknięty
Dziewczyny mam pytanie bo sama nie mogę się zdecydować.
Dla Siwej iceblue eskadrona czy atramentowy granat Jarpol ?

wątek zamknięty
wabankowa, jarpol! albo jakiś ładny caball. Jakość <3
wątek zamknięty
Wabankowa moim zdaniem atrament! Będzie pięknie 🙂 Te jasne w ogóle do mnie nie przemawiają, jakieś takie majtkowe 😉
wątek zamknięty
kidczekaj, ale super szmatki 🙂 najlepsze drugi i ostatni!
PATRYCJA10822, fantastycznie się prezentuje. Nie przepadam za pomarańczem, ale to jednak dobry kolor dla gniadych 🙂 Pomijając okropny apricot eskadronowy 😁
wabankowa, z tych dwóch, które podałaś wg mnie atramentowy jarpol.
wątek zamknięty
wabankowa, zdecydowanie Jarpol 😉 Granaty to jest to dla Siwków 😉

Ja mam Siwsona w dralonie Banana? natomiast tak się wiercił ze wyszło tylko jedne zdjęcie jak widać tylko kawałek derki ;/

bardzo mocno poglądowe zdjęcie 😉
wątek zamknięty
wabankowa, na siwym Iceblue zginie. Także zdecydowanie atrament 😉

xxagaxx, faktycznie kawałek, ale widać że ładnie 😉
wątek zamknięty
wabankowa jarpol  😅
harja ja tam apricota na nas lubie hehe 😀 oprócz tego że już lekko wyblakł :C
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.