Burza - wow, wow, wow! 💘 Super elegancko wyglądacie 😀
Mam pytanie - jak wypadają owijki pony eskadronowe? Kusi mnie z 18% equishopowe i set nici kropki kantar+pad+owijki, ale owijki zostały im tylko pony... zawine to na śląską nogę, czy raczej nie ma szans? Set musze sobie upolować, wmówiłam sobie, że mnie aż tak nie rusza, ale jak przymierzyłam kropkowy burgrundowy kantar na swojego stwora to przepadłam 😵 😂 Próbować z poniakowymi owijkami, czy czekać na jakiś kod do konika lub wyprzedaż? 🤔
wymodelowana,Euphorycznie, czas na granat.. znowu 😀
kujka, dzięki, połączenie trochę dzieło przypadku 🙂
harja,dairoxroxi,faith,xxagaxx,kasiakliczkowska,quantanamera,Milla,Livia,keirashara, dziękuję 🙂 po prostu musiałam wrócić do kaloszków a wszystko poza bielą umarło bądź się sprzedało, więc zostawiłam lamówkę podkładki do kompletu. Sama jestem zachwycona 😍 zamówię też granat/biel Caballa. Szmatka to wykopalisko, nic nowego- Nightblue/moon 🙂
dairoxroxi, w żółtym ładnie, ale ja bym poprawiła siodłanie - podciągnęła pad do góry, tak żeby nie leżał na kręgosłupie tylko tworzył między nim i siodłem tunel.
Jest tu ktoś kto zgodziłby się ubrać mi wirtualnie konia w owijki ,czaprak i nauszniki??🙂😉 💃 mam pomysł na komplet ale nie mogę sobie tego wyobrazić 😀 :kwiatek:
harja, on sam siebie nie poznał, nawet trochę się furczał jak wsiadłam 😉
Euphorycznie, szał w ciapki jest taki, że tak jak opowiadała quanta paski naprawdę działają :O nawet nic nie bzyczało w okolicach, no NIC. A koleżanki konie normalnie podgryzane, jedna w normalnej siatkowej druga goła.