Napisałam jeszcze maila do Groupona. Błąd już jest poprawiony, a karnety jeszcze dostępne. Co się dzieje? 👀 Przez dwa lata nie mogłam się załapać, bo się zabijali o to 😁
My się zasadzamy na finał w Warszawie. Taki sobie prezent urodzinowy robię 😉 Bedziemy sobota-niedziela, z małżonkiem (zabrałam go w tym roku na puchar świata w strzegomiu i mu sie spodobalo wiec czas na kolejna dyscypline 😉)
Pierwszy raz będę na Cavaliadzie - będziemy w piątek wyjeżdżać z Wrocławia do Poznania i powrót w niedziele po południu. Jakby ktoś się chciał podpiąć do transportu to mam dwa wolne miejsca w aucie 🙂 A tak to mam jedno pytanie: bilety można kupić na miejscu w kasach, ale jak to jest? Osobno na tą halę gdzie są konkursy i osobno na te pozostałe (bo są bilety "jednorazowego", a pod spodem drugi cennik na ta sportową, tak?)? Czy jak np. kupie bilet na całą sobotę to sobie chodzę dowolnie pomiędzy konkursami, a resztą? Głupie pytanie, ale wolę dopytać 😡
Cavaliada TArgi i Cavliada Sport są osobno biletowane. W bilety lepiej zaopatrzyć się wcześniej, liczba miejsc w Poznaniu jest dość mocno ograniczona 😉
my tez bedziemy, my tez!!! Zapraszamy wszystkich voltowiczow do stoiska Horse Passion, w pawilonie nr 7. Charakterystyczne - siodla west, duzo kowbojek i kapelusze... ;-)
booking.com Ja w zeszłym roku nocowałam w hostelu Cinema Paradiso. Blisko, czysto, ceny przyjazne, tylko podłoga drewniana więc słychać każdy krok na korytarzu.