Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

Ja chyba zrezygnuję. Nie ma szans żebym znalazła coś pozytywnego z dzisiejszego dnia.
Ja ci pomoge, nie rezygnuj!

mamy koniec kwietnia i wiosna pełną parą  :kwiatek:
6/100 - Dzięki zabeczk17 ( wielkie dzięki  :kwiatek: ) jedyna szczęśliwa myśl dzisiaj to"mamy koniec kwietnia i wiosna pełną parą".

Domyślam sie ze są takie dni kiedy wali się wszystko na łeb na szyję i nie sposób znalesć cokolwiek pozytywnego...ale nie daj sie. Będzie dobrze.
Eh gdyby nie jedna wiadomość dzisiaj to znalazłabym i 20 pozytywnych rzeczy, ale jedna wiadomość chyba za bardzo mną wstrząsnęła. Ale od jutra nie mam wyjścia, muszę być silna i sprzedać sobie mocnego kopa.
za piątek 7/100- chwila ciszy na balkonie, w słońcu z psem u boku

za sobotę 8/100- możliwość wyspania się w świeżo wypranej pościeli, która wyschła na wietrze i słońcu

za dzisiaj 9/100- musiałabym wstawić filmik, ale śmiech babci, która ma depresje i nie śmieje się zbyt często  + kobyła świetnie dzisiaj chodziła
Strzyga, cieszę się i mam nadzieję, że mi też się spodoba 😀

Nie wrzucałam jeszcze w tej zabawie mojego ukochanego psa, a sprawia mi ona wielką radość za każdym razem, kiedy się widzimy 😀

9/100
9/100

Że moja Mała mi się podoba.

Zabeczka, tak, uwielbiam je  💘

8/100
Chyba nic nie muszę pisać  😍

Wczorajsze 8/100
Urodziny koleżanki, myślę że udany podarunek, nażarcie się słodyczami  😁

9/100
Upiekłam swój pierwszy w życiu chleb na zakwasie, wyrósł, chyba wyszedł - jeszcze nie był krojony 😉
7/100  rodzinna wycieczka, trzeba w końcu wstać od światecznego obżarstwa :P Miło i do tego piękna pogoda 🙂
martva, ale morka słodka!
fin, też chcę nowe książki! fajne wieczory świąteczne przed tobą!
Kajula, boskie zdjecie! Fajne emocje!

9/100
mój mały duży chłopczyk!
7/100 Specjalnie zrobiony dla mnie przez mamę kotlet z serem i szynką. Usmażony przez mojego kochanego męża. Chyba z 5 lat takiego nie jadłam, palce lizać.

4/100 -wielkanoc spędzona z najbliższymi, zawsze jest wesoło 🙂 i spacer z dawno nie widzianymi znajomymi 🙂
6/100
Sobotnia wizyta w stajni.
Mimo wichrzenia i straszenia ulewą, miła jazda.
A w stajni kot w pozie "brace yourself, Easter is coming" (vel przeczekiwanie przygotowań).

7/100
Siedzieliśmy na werandzie, deszcz lał, psy przysypiały pod nogami, wegemazurki znikały w tempie ekspresowym. Tak pogodnie mimo pogody...

PS Dla tych, którym trudno coś znaleźć:
1/100

Wiosenny spacer do lasu: słoneczko, zawilce i ten zapach  😍
zaległe 4/100, mimo tego, że uśpiona została moja Kicia, cieszę się, że mogliśmy jej dać 6 lat szczęśliwego życia 🙂

5/100 braciak zrobił mi zaległy tort urodzinowy  😁
Sznurka- Lew jak zwykle zachwycający! Cudowne dziecko  💘

3/100

A ja dziś oprócz pysznego śniadania z rodziną, fajnej pogody i generalnie całego miłego dnia wieczorem grałam "w Kinecta". Ależ to jest super! Kolejny raz się o tym przekonuję  😁 Jutro się nie ruszę (ehh już czuję te zakwasy  😁 ), ale... było warto. UWIELBIAM!  😜 Fajną sobie zabaweczkę kupił ten mój mężczyzna, fajną :P

Hiacynta, buu 🙁.
8/100 spędziłam ten dzień z rodziną, a potem z przyjacielem. Moje życie jest obrzydliwie piękne 🙂
9 na 100
Monotematycznie, ale co ja poradzę, że mój syn jest największym dostawcą szczęśliwych chwil w moim życiu  😍
Sznurka, Lew prezentuje sie super w takim stylowym ubranku  😎
AleksandraAlicja  jaki maly przystojniak  😎

2/100 wrocilam do biegania  😎
Tyle pięknych chwil, że nie sposób wszystkiego skomentować! 🙂

Monia Dzisiaj dla Ciebie 100 lat!  🏇  :kwiatek:

2/100 za cały wczorajszy dzień!

Dostałam PRZEPIĘKNY urodzinowy bukiet od brata mojego. Było to tak miłe, że aż się wzruszyłam!  💘

Mieliśmy przyjechać do moich rodziców na kawkę i urodzinowy sernik... A zastałam przyjęcie niespodziankę z przepięknym tortem zrobionym przez moją mamę i całą rodzinką przy stole!  💘

Mój mocno alkoholowy i czekoladowy tort urodzinowy...  💘
Monia wszystkiego najlepszego!  :kwiatek:

Dzień 7 po całym przepłakanym wieczorze i nocy, wstałam z postanowieniem że choćby się waliło i paliło i tak będzie dobrze bo przecież zawsze po deszczu wychodzi słońce.

Jest lany poniedziałek a ja jeszcze nie zostałam oblana. Miło wspominam dyngusa 2 lata temu kiedy byłam oblana 5 litrową butelką i wrzucona do stawu  😁

No i moje małe psisko, nie jest już takie małe. Dzisiaj skończył rok.

fin, też chcę nowe książki! fajne wieczory świąteczne przed tobą!

Dzisiaj ta sama promocja "3 w cenie 2" weszła do internetowego Empiku, także masz szansę się dołączyć 😀 Oczywiście u mnie ta informacja spowodowała zamówienie kolejnej trójki, niedługo zacznę się leczyć.

U mnie nadal w temacie książkowym. Dzisiaj w nocy czytałam prawie do 3, a potem od 6:30 i skończyłam III tom Pomnika Cesarzowej Achai. Normalnie pisałabym o tym jako coś smutnego, bo nie znoszę, kiedy przywiążę się do bohaterów, a nie mam szansy dowiedzieć się, jak dalej potoczyły się ich losy. Tym razem jednak mam nadzieję, że poznam ciąg dalszy ich historii, bo po pierwsze akcja została urwana w takim momencie, że część rzeczy się nie wyjaśniła, a część wręcz jeszcze bardziej zagmatwała, a po drugie ostatnie słowa to "koniec tomu III", a nie "koniec", jak w przypadku innej serii tego autora. Bardzo, bardzo cieszę się zatem, że prawdopodobnie jeszcze się z tamtym światem "spotkam", bo uwielbiam Ziemiańskiego za jego styl pisania i poczucie humoru 😀

10/100
10 na 100
głuptasy  😁
Przecudownie!
Pojechałam od rana rowerem do stajni. Koooń cudoooownie chodził! *.*

10/100
2/100
Spotkałam się z przyjaciółką, której nie widziałam pół roku  🏇
za wczoraj 😉

7/100
Mogłam wreszcie po zimie i "remoncie" odpalić ukochane cabrio 💘

i dziś:

8/100
Rano po drodze do stajni zobaczył mnie mój najlepszy kolega i zostałam zaproszona na pyszną wietnamską kawę 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się