Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

8/100

Że załatwiłam dzierżawę i (jak się nam dom sprzeda) kupno sąsiedniej działki i łąk dla koni.
3/100

Cieszą mnie zwierzątka z naszego ogródka - te oswojone i te bardziej dzikie  😉

Nasz koteł:

"Nasz" jeżyk:

3/100 - po tygodniu wreszcie dotarłam do mojego kochanego konia! 😀 Ten osobnik zawsze sprawia, że dzień spędzony z nim jest dniem wspaniałym, wiec pewnie się będzie często tutaj pojawiał 😉 Potrafi mnie rozweselić samym faktem, że jest 🙂 I mimo, że dzisiaj na jeździe nie był najlepszy, to była niemal orka na ugorze, to i tak buzia mi się cieszy 😀 I ta wiosenna, ciepła pogoda  😍

Edit: Zmniejszyłam rozmiar zdjęcia.
Nadrabianie za wczoraj i przedwczoraj.

5/100
Doniczka kupiona od dzieciaków, które zbierają na wakacje. Wesoła, wiosenna, z hiacyncikiem.
Stoi teraz na parapecie, wśród innych roślinek oraz obok mojego kalendarza (taka radość długofalowa).

6/100
Piękny koncert w Filharmonii. Leipziger Streichquartett. Haydn: Kwartet smyczkowy d-moll oraz Siedem ostatnich słów Chrystusa na krzyżu (tekst czytał Wojciech Pszoniak). W dodatku poszliśmy na wejściówki (po 10 zł), a siedzieliśmy w bardzo fajnym miejscu. A drugie w dodatku: jak to miło że coraz więcej ludzi podjeżdża w takie miejsca rowerowo (tu akurat można liczyć na sensowne stojaki).
2/100

Nasz nowy mieszkaniec. Czerwony Wiewiór. Sam postanowił przyjść do nas i mieszkać z nami. Od razu stał się ulubieńcem wszystkich domowników.

4/100 za wczoraj - byłam u swojego chrześniaka i chyba zaczynam powoli lubić dzieci. 😀
6/100 zrobiłam w stajni porządek, zorganizowałam miejsce, gdzie zrobię pod dachem uchwyty do przechowywania dragów. Wypatrzyłam też nowe haczyki i inne takie duperelki do zamontowania w stajni. Będzie tam wszystko ślicznie poukładane i będzie cudnie 🙂
7/100
Piękny, przedświąteczny dzień, a moje dziecko kończy dziś 10 miesięcy 🙂
2/100
Cieszy mnie to, że kobyła dzisiaj bez nerwów weszła do przyczepy w obie strony.
No i super trening  😍
tunrida - więcej rudego stworka poproszę. Cudny! Jak sie u Was znalazł?
Ja dziś nie znajde nic co mnie cieszy. Tak więc odpadam z gry.
Powodzenia  😉
8 na 100
8/100
Wszystko gotowe, można czekać na jutro 🙂
8/100- zrobiłam pasztet z soczewicy, dobry 🙂
minerwa- zapraszam do wątku o królikach i gryzoniach. Na pewno będzie tam dużo Czerwonego Wiewióra.  😁
Warto było czekać
5/100 felieton Zbigniewa Mikołejko. Uwielbiam.

5/100  Tokkie wraca do zdrowia i powoli chyba dorasta.

za wczoraj
7/100 miałam trening życia, zarejestrowałam się wreszcie w PZJ-cie i w końcu mogę startować!!! 😉
za dzisiaj:
8/100 pierwszy raz pokonałam tak długą trasę (Warszawa-Wrocław) całkiem sama autkiem, nie zgubiłam się i plan wykonałam w 100%. 😉  😅 jestem w domku, z rodziną 😉
wczorajsze:
6/100: przyszła do nas do pracy koleżanka, której dawno nie widzieliśmy i sobie miło powspominałyśmy przy piwie 🙂
7/100: moje chłopaki są na liście rezerwowej do reklamy, na castingu do której byłam z nimi ich wspierać 🙂
8/100
Fakt, że już za tydzień zaczynam sezon fotowy i jeśli będzie pogoda taka jak dziś, będzie cudnie !
6/100
Kobył, ach ten kobył  💘 Ostatnio chodzi tak cudnie że po każdym powrocie ze stajni banan nie schodzi mi z twarzy 😀

Z braku dzisiejszego zdjęcia wstawiam padokową Prośkę:
6/100 Cieszy mnie, że mój dzieciak od ok. tygodnia już stoi na pastwisku przez całą dobę - chyba udaje mi się zapewnić mu wymarzone dzieciństwo. Cieszy mnie także, że dziś po raz pierwszy poszliśmy na myjkę i umyliśmy kopyta na mokro - a do tego wszyscy obecni tę operację przeżyli. Jak na pierwszy raz spisał się świetnie, jestem z niego dumna 😉

8/100

Zrobiłam sobie paznokcie wreszcie i lecę biegać 😉
8/100

Dzień bardzo bez szału... ale cieszę się, że miałam czas na spokojne śniadanie. w dodatku smakowe!🙂 ulubione mleko sojowe i sałatka jarzynowa od mamy🙂
7/100 dzisiejsza gimnastyka! 💃 5 stacjonatek na skok-wyskok 😉
6/100
Sezon pastwiskowy rozpoczęty! 🙂

tunrida, czekam na opowieść jak skąd i w ogóle!
3/100 moje Kochanie wróciło do domu, nie było go od wtorku  💃
8/100
moje chłopaki
6/100
Ubaw na jeździe z juliadną i GosiąG - nie ma to jak bawić się w zastęp  😂
Świetną zabawę miałyśmy, pozytywny humor na resztę dnia 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się