Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

tyskakonik, fajna sceneria tylko co mu jest w ogon? 😀
tyskakonik, alleee *.* i jak zwykle napiszę - ogoooooooooooooon *.*
edit: hahaha, aż się przyjrzałam, mojemu chyba też będę tak robić 😜
Burza, umyłam, rozczesałam i wylałam tonę odżywki godzinę przed sesją, a mimo to był żółtawy trochę i chyba za dużo efektów dodałam 😁
Dodaję resztę! Dziś pełniłam rolę tresera koni i fotografa w jednym, ale Eter zacnie pozował 😉 Potem zrobić nam zdjęcia przyszła pomóc koleżanka aby uwiecznić mnie na nim 🙂
EDIT: Eeee no, jakaś kiepska jakość 🙁

tyskakonik, piękny! Ale gdzie kask 🤬
harja, w końcu widuję go w świetle dziennym  😁, a co u siwego?
Być., pamirowa, dziękujemy  :kwiatek:
tysiakonik, świetne zdjęcia, otoczenie no i koń ! W sam raz do oprawienia w ramkę i powieszenia na ścianie  💘

Laser ma swoje zdanie na temat pozowania...

lepiej wychodzi mu to z dziećmi  😉
A dziękujemy, w takim pięknym miejscu mamy stajnię 🙂 Na siódmym zdjęciu w tle widać zielone ogrodzenie jednej z ujeżdżalni 😉 A Twój piękny chyba woli dzieci 😁
Zdecydowanie... doskonale odnajduje się w roli konia rodzinnego  😀
zdjęcia ze specjalną dedykacją dla pati12318  :kwiatek:
tyskakonik, miejsce na stajnię marzenie! Eter jak zawsze piękny, dostojnie pozuje 🙂
Cocosowo, no, teraz będzie co raz widniej, więc liczę na więcej fotek Lasera 😉
miło, że pytasz. Siwy oczywiście większość dni się obija, zdrówko odpukać dopisuje. Chodzimy sobie na spacery w ręku od czasu do czasu. Ogólnie w porządku, choć szału nie ma 😉  :kwiatek:
harja, :kwiatek: A jaką mamy piękną stajnię! Generalnie warunki wręcz luksusowe, ale że stajnia wraz z parkiem i wieloma polami należy do Kurii Katowickiej, a owy niebieski zameczek jest obecnie Domem Rekolekcyjnym to też liczą nas "po bożemu", bo tylko 530zł miesięcznie 😉 Dla zainteresowanych: http://www.kokoszyce.archidiecezja.katowice.pl/
tyskakonik, minuta osiem, spakuję rzeczy i już do was jedziemy 😁
Zapraszamy, druga 8-boksowa stajnia cała wolna 😁 :kwiatek: :kwiatek:
U nas jak u Pana Boga za piecem, nawet jak Eter miał kolkę Ksiądz Dyrektor podarował nam miesiąc (styczeń) pensjonatu za darmo 😉
tyskakonik czemu takie rzeczy to nie w Wielkopolsce? 😉 Cena i sceneria tak zachęcająca, że spakowała bym siebie i Pamira i zmienili miejsce zamieszkania 😉
A jak się Siwy pięknie prezentuje w takiej scenerii 😀
Cocosowo w całej okazałości koń prezentuje się jeszcze lepiej 😍

A my z Pamirowym pozdrawiamy iście wiosennie 🙂 Koń gubi sierść garściami, ciepło dzisiaj mieliśmy, że jeździłam w samym sweterku, a chłopak się zapocił i trzeba było w derce wysuszyć, bo trochę wiało.
U nas to samo - sierść wylatuje garściami.... Uroki wiosny  🏇
pamirowa, wiosna tuż-tuż 😉 ja po czyszczeniu jestem bardziej siwa i ofutrzona niż Kuba 😀
a wczoraj o zachodzie słońca poszedł w bryczkę... 😉
eterowa siwy i stajnia cudo ! pozwoliłam sobie podlinkować koleżance stajnię 🙂

harja ekspresówką do stajni Eterowej śmigacie bryką ?  😉

Queencia pozdrawia wiosennie. Pierwsza nieśmiała zileninka na pastwiskach się pojawia,a mój koń czołgiem na klatę i taranem w terenie pokonuje doły ,górki ,drzewa powalone ,rowy ... chyba odkryła nowe powołanie cross country  😀

i nie końskie ale dzisiejsze

i ostatnie paskudy parówkowej

szuwar, nie ma zdjęć 🙁
Cocosowo, aaa, no cudak, jak zwykle śliczny.
eterowa, o zmieniłaś nick. Eterek ładni wygląda. Zdrowi już jesteście?
harja, o kurcze, ale odważny ten Twój chłopak.
szuwar, konik fajny, ale to zdjęcie psie - rewelka!

Moje małe okropne.

Tak, zdecydowanie mamy już wiosnę.
Najspokojniejszy rudy tuptuś szalał wczoraj po padoku 😀
szuwar, niee, wbrew pozorom to nie żadna ekspresówka, tylko droga na pola, mało uczęszczana jest, a kawałek dalej zaczyna się już piaszczysta 😁 - dwa lata temu w końcu zrobili nam tunel i nie trzeba się przedostawać przez szlabany 😉 ale następnym razem, kto wie... 🤣
jaką macie grzyyyywę 😀
emptyline, fakt, spisał się dzielnie 🙂
Twoje małe wcale nie okropne - piękne i Całuśne 😉)
Milla, oj tak, wiosna już w zadki szczypie, nawet najspokojniejszych, potwierdzam... 😀
harja, moje małe wczoraj sprezentowało mi dwie gleby. Koniec końców było 3:1 dla Całusa niestety, ale wygrałyśmy. 🙂 Ale przynajmniej na zdjęciach ładnie wychodzi. 🙂
emptyline, mam wrażenie, że teraz sporo ludzi wita się z ziemią 😉) u nas ostatnio chyba jeszcze tylko ja nie zleciałam - odpukać 😀 a zachciało się jeżdżenia na oklep 😉
Co prawda wstawiłam w wątku o koniach maści rozjaśnionych ale tu też wkleję: nasza nowa izabelka, źrebna, termin na koniec kwietnia:

I razem z Sybillą  🙂

Obydwie dziewczyny bardzo udane, urodzone tego samego roku 2010, obydwie surowe z przemiłymi charakterami.
amazonka* piękne dziewczyny
harja , emptyline tak wiosna zdecydowanie nadciąga, na szczęście gleby nie było, na razie są 'wesołe baranki'  😉
to zrobione zaraz po serii wesołych baranków, widać ,że do przodu lecę  😉
szuwar pierwsze zdjęcie jest obłędne!!! Jak z raju.
amazonka obie dziewczyny mają piękne, delikatne główki.
Milla na padoku i moja dokazuje, a w lesie sytuacja podobna. Jednakże jak już chce u siebie wsiadać to kobyła udaje, że nie ma szybszych biegów. Kiedy poczuje tylko, że wyjeżdżamy w teren to zupełnie inna bajka.
emptyline zdrowi, a jak :kwiatek: 
Być., kurcze, mój nawet przyspieszenia w terenie nie ma (może to i lepiej, za stara jestem już na wiosenne uniesienia :hihi🙂. Czyżby mój koń się popsuł?  😁
Też się pochwalę 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się