Ava, Burza, kolebka dziękuję! :kwiatek:
brzezinka no, hala to jest to. 😉 chociaż wczoraj to i hala nie pomogła, bo spadał śnieg z dachu i konie się tego bardzo bały... 😉 ale dziś już super. 😉 super jest to Twoje Rude! 😉 i przepięknie w pomarańczu wygląda! 😍
ceffyl cudowny Siwy! 😉
faith bo Siwe to Siwe! super arabka się prezentuje! Chyba masz ogromną frajdę z niej? 😉 I pięknie jej we fiolecie! 😍 To moja ulubiona kompozycja - siwy+fiolet!
Donia Aleksandra młody jest GENIALNY! 😜 a Ruda ma taki słodki pyszczek, że o rany!
juliadna śliczne foty, a masz może coś nowszego? 😉 uwielbiam Go! 💘 a jak tam Czekuś? brakuje Go tu w kąciku!
Lov ale miło na Was popatrzeć! 😉 super! widać, że konik myślący i chyba się zaczynacie dogadywać, nie? 😉 no i gratulacje za udane starty!!! masz fotki/filmiki? 😉
xxmalinaxx zdrówka Ci! niestety młode to młode i nie da się przewidzieć każdej reakcji, a nawet najgrzeczniejszy na świecie koń, ma swoje za uszami. zresztą, nawet moja Siwa która jest generalnie oazą spokoju i raczej się niczego nie boi, chociażby wczoraj mało mi ręki nie wyrwała, kiedy śnieg z dachu leciał, a nigdy się tego nie bała... także, niestety, koń to zwierzę roślinożerne, a więc uciekające i ma prawo się bać... a czasem nie dojdziemy do tego co się właściwie stało, że reakcja była taka a nie inna... ;c a jak tam studniówka? udała się? 😉
Atea Cayenne bardzo mi się podoba, jest taka delikatna, kobieca. 😉 piękna klaczynka!
Ramires genialne foto!!! A filmik super, bardzo fajnie razem wyglądacie! A z kim trenujesz teraz? ; ) Bo widzę że to hala z Wiszni,o ile się nie mylę. 😉
anai w tym kompleciku wyszedł na tym zdjęciu zupełnie jak nie on! 😉 ale ślicznie mu! i jak mi się ta kolekcja nie podobała na początku, tak teraz coraz bardziej zaczyna do mnie przemawiać! ;D
A my pozdrawiamy kącik z kolejnego niestety L4, ledwo zdążyłam z domu wrócić, a Siwa znów zaniemogła i tym razem popsuła sobie oczko... ;c
a co mi mój koń chciał dziś przez to powiedzieć nie wiem, ale wyszło śmieszne foto: 😁

i z wtorkowego spacerku:

i jeden młody: