emptyline, gryglodor ja już wspominałam, ale mogę jeszcze raz! Siwej ślicznie w tym kantarze, sama bym się skusiła 😉 Budlejowe_love fajna kolekcja, ale widzę, że mamy trochę inny gust 🙂
emptyline, Martity super konikowi w tym redzie ale jak dla mnie, trochę na tym zdjęciu wpada w burgund. Tak czy siak znakomicie 😀
Bordo, granat i biel też, co nie przeszkadza ich wrzucać co 2 kolekcję. Ja mimo wszystko czuję niedosyt w kwestii ładnej, głębokiej zieleni, z ciekawie dobraną lamówką, ehh..
Oo, nie jestem sama z ta butelkowa zielenia? 😅 Najpiekniejszy byl szmaragd ES, ale niestety nie udalo mi sie upolowac. Pocieszylam sie Anka jasper, ale nie jest to "to".
Budlejowe_love ja tylko Eskadron i Es a czaję się baardzo na Caballe 😉 I wcale bardzo pstrokato nie jest! Fajnie, że Twoja mama akceptuje kolekcję bo ja przed Tatą ukrywam każdą paczkę... 😁
potwierdzam kolory nowej kolekcji wymienione przez protoniastą 🙂 jakiś czas temu dostępny był katalog nowego pikeura i właśnie te kolory były w kolekcji classic. Jeżeli chodzi o NG to widziałam tam cukierkowy róż, atlantic green a'la mięta i stalowy błękit 🙂
Livia, Mi się wydaje że na zdjęciu katalogowym jest ukazane tylko jedno z dwóch, a może nawet trzech zestawień kolorystycznych 😉 ...więc może coś w końcu zbije moje nastawienie na wszystko co fioletowe 😎 😉
Londstreet , Czemu namawiasz mnie to takich złych rzeczy ? Teraz moim marzeniem nie jest kupić furę czapraków tylko zrobić z konia alicorna 😍 (alicorn załączony poniżej 😀)
mam wielką nadzieję że foto "nowej kolekcji" to jedynie przeróbka. Inaczej niestety pójdę z torbami 😁 eskadron po raz kolejny wstrzelił się w moje kolory 🙂 huzarova wow śliczna derka!
Najgorsze będzie to jeśli eskadron wypuści powtórkę toffe-gelb, wtedy to dopiero będę spłukana. A te kolory na to wskazują banan i toffe. 😵 Nie mogę wyobrazić sobie tego połączenia kolorów w next generation, albo będzie szał albo totalny kicz.. 😁
Faith czekam na zdjęcia twojej arabki w bakłażanie. 🙂 Huzarova fajna ta derka, jak z jakością i wykonaniem? To Jersey? 👀