Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Widzieliście już coś a propos nowej kolekcji?
Kolory to ponoć Hibiscus, Espresso, Blue, Toffee i Banana...
wątek zamknięty
o nowa kolekcja bardzo pięknie się zapowiada 😀
wątek zamknięty
może to znowu wizualizacje Niemek  😉 ale fajnie jakby była taka kolekcja
wątek zamknięty
a upragnionej butelkowej zieleni nadal nie ma..
wątek zamknięty
Butelkowa zieleń jest w standardach  😉
wątek zamknięty
emptyline, gryglodor ja już wspominałam, ale mogę jeszcze raz! Siwej ślicznie w tym kantarze, sama bym się skusiła 😉

Budlejowe_love
fajna kolekcja, ale widzę, że mamy trochę inny gust 🙂

emptyline, Martity super konikowi w tym redzie ale jak dla mnie, trochę na tym zdjęciu wpada w burgund. Tak czy siak znakomicie 😀
wątek zamknięty
Bordo, granat i biel też, co nie przeszkadza ich wrzucać co 2 kolekcję. Ja mimo wszystko czuję niedosyt w kwestii ładnej, głębokiej zieleni, z ciekawie dobraną lamówką, ehh..
wątek zamknięty
a upragnionej butelkowej zieleni nadal nie ma..

Oo, nie jestem sama z ta butelkowa zielenia?  😅 Najpiekniejszy byl szmaragd ES, ale niestety nie udalo mi sie upolowac. Pocieszylam sie Anka jasper, ale nie jest to "to".
wątek zamknięty
Angeel, ES jest w ogłoszeniach 😉
wątek zamknięty

Gdzie?! Mozesz podlinkowac? Bo przejrzalam, ale nie widze.
wątek zamknięty
maison , no moja Mama stwierdziła że już mam za dużo pstrokacizny i w związku z tym muszę skończyć z eskadronem  😕
wątek zamknięty
Budlejowe_love ja tylko Eskadron i Es a czaję się baardzo na Caballe 😉 I wcale bardzo pstrokato nie jest!
Fajnie, że Twoja mama akceptuje kolekcję bo ja przed Tatą ukrywam każdą paczkę...  😁
wątek zamknięty
[quote author=Cobrinha link=topic=93531.msg1974530#msg1974530 date=1389291462]

Gdzie?! Mozesz podlinkowac? Bo przejrzalam, ale nie widze.
[/quote]

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1998166
wątek zamknięty
Brzask - juz dostalam linka, ale dzieki  :kwiatek: Niestety to wersja ujezdzeniowa, ja potrzebuje wszechstronna 😉 A takiej raczej nie sposob dostac 🙁
wątek zamknięty
protoniasta, jeśli to jest faktycznie nowa kolekcja, to jestem uratowana, nic mi się nie podoba 😁
wątek zamknięty
Zamowilam w koncu swojego wymarzonego jarpola, czekam i tupie nozkami <3
wątek zamknięty
A jaki kolor wybrałaś?
wątek zamknięty
Baklazan😉
wątek zamknięty
potwierdzam kolory nowej kolekcji wymienione przez protoniastą 🙂
jakiś czas temu dostępny był katalog nowego pikeura i właśnie te kolory były w kolekcji classic. Jeżeli chodzi o NG to widziałam tam cukierkowy róż, atlantic green a'la mięta i stalowy błękit 🙂
wątek zamknięty
Ktoś marzy o jednorożcu albo o pegazie? 🤣
www.wishpony.com/
wątek zamknięty
Do mnie dzisiaj przyszło takie cudeńko  😍 :

Mam tylko nadzieję, że rozmiarowo będzie dobra na Zwierza ..
wątek zamknięty
Livia, Mi się wydaje że na zdjęciu katalogowym jest ukazane tylko jedno z dwóch, a może nawet trzech zestawień kolorystycznych 😉
...więc może coś w końcu zbije moje nastawienie na wszystko co fioletowe 😎 😉
wątek zamknięty
Londstreet , Czemu namawiasz mnie to takich złych rzeczy ? Teraz moim marzeniem nie jest kupić furę czapraków tylko zrobić z konia alicorna  😍 (alicorn załączony poniżej 😀)
wątek zamknięty
Hahah, wyobrażam sobie miny sędziów i widowni na zawodach, gdyby ktoś wjechał na parkur/czworobok na jednorożcu. 😁
wątek zamknięty
Londstreet , a na parkurze dyskwalifikacja bo koń nie miał żadnego strąconego drąga ale miał skrzydła  🏇
wątek zamknięty
mam wielką nadzieję że foto "nowej kolekcji" to jedynie przeróbka. Inaczej niestety pójdę z torbami  😁
eskadron po raz kolejny wstrzelił się w moje kolory 🙂
huzarova wow śliczna derka!
wątek zamknięty
Najgorsze będzie to jeśli eskadron wypuści powtórkę toffe-gelb, wtedy to dopiero będę spłukana. A te kolory na to wskazują banan i toffe.  😵 Nie mogę wyobrazić sobie tego połączenia kolorów w next generation, albo będzie szał albo totalny kicz..    😁

Faith czekam na zdjęcia twojej arabki w bakłażanie.  🙂
Huzarova fajna ta derka,  jak z jakością i wykonaniem?  To Jersey?  👀
wątek zamknięty
Sneak peak na Pikeura wiosna 2014, kolory się zgadzają 🙂
Floral print zawiewa hipisami 😁 Ciekawe, czy będzie jeszcze gdzieś poza bryczesami?

wątek zamknięty
Jeśli będzie faktycznie banan i toffi, to koniec, bo chyba zacznę już kupować sprzęt dla młodego...  😵
wątek zamknięty
Floral print zawiewa hipisami 😁 Ciekawe, czy będzie jeszcze gdzieś poza bryczesami?

Oby nie  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.