Amabilis, fajny ten biały coffe -berry. Powiedzcie mi ja to prać, ja wrzuciłam niciaka do pralki na 30 st i jakoś mi się brzegi sfilcowały (powyginały się) z tańszymi czaprakami nigdy nie miałam takich historii
Do tego będą jeszcze owijki,ale to koniec zdobniczych szaleństw,uczyć się trzeba 🙂 Zdjęcia niestety nie oddają pełni szału,jaki owy czaprak robi na żywo- eskadron black,zadziwiająco trudno jest uchwycić ten kolor na zdjęciu.Zorientowałam się w ogóle,że w mojej końskiej szafie dominują albo czernie i szarości,albo niebieskości 🙂 [img]https://lh4.googleusercontent.com/8rHXn4RDfwCr_hP1zHNWpXn1NcHooxQgL0VgmzabzTU=w754-h656-no[/img]
DZIEWCZYNY !!! Pytanie za 100 punktów owijki jak najbardziej podobne do kiwi nie koniecznie eskadron ale jak najbardziej w kolorze podobnym do niciaka 😀 zwycięzcy będę dozgonnie wdzięczna :kwiatek: 💘
oli330, czekoladowy niciak cudowny, IMO jeden z ładniejszych 😉 zawsze jak na niego patrzę zastanawiam się jakby wyglądał na kasztanie. DressageLife, pomysł super, ale jak dla mnie zbyt błyszcząco lalasatan, zielony z serii must have! oollaa12, HKM i Eskadron brązowe ślicznie wyglądają
kitty fajnie 🙂 mnie sie neon pink podoba 🙂 baltic tez. ale chyba nie będę miała odwagi i skończy się na cottonie denim (róż tylko w lamówce, ale do różowej koszuli konkursowej może być fajnie). emptyline rewelacja DressageLife super, szczególnie ten pierwszy z kryształkami na napisie Eskadron.
emptyline, bardzo ładna ta Anka, fajny odcień niebieskiego. harja, w kobalcie przepięknie! Pozostałe też fajne, szczególnie szary 🙂 kitty, ło matko, ale żarówa! DressageLife, świetnie wychodzą Ci te kryształkowe aplikacje. Nie odpadają?
chestnutt byłam posiadaczką padu Kiwi firmy Caball i muszę przyznać, że ten kolor zachwyca mnie do dziś. Gdybym miała wziąć go ponownie to bym to zrobiła.