Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

kolekcje sangria/wheat
kolekcja mint/theak.
wątek zamknięty
etosha , piękne a szczególnie Terra/mint  💘
wątek zamknięty
etosha, super zestawienia 🙂

Monia_lol, ale maneż! Btw. może się okazać, że mamy wspólną znajomą 🙂
wątek zamknięty
Pamsiałek w naszym kompletcie ES  😉

wątek zamknięty
maison, Ratana, harja , dziękujemy 🙂

sacramentia , ależ piękne Caballe!
etosha, bardzo fajne zestawienia kolorystyczne 🙂
wątek zamknięty
Dziękuje.Budlejowe_love , Livia, Sonata.
Nie byłam pewna kolorystki.
wątek zamknięty
sacramentia, cudne caballe, szczególnie trufel z rozetką 🙂
Monia_lol, na koniu prezentuje się jeszcze lepiej niż na sucho, bardzo fajnie 🙂
etosha, mint-teak super!! masz coś z tego obfocone na koniach? 🙂
wątek zamknięty
Mam ale w stajni. Postaram się jutro zrobić fotki na dworze.
wątek zamknięty
harja dzięki 🙂 popieram, atlantic dla siwków jest super
kociarnia dziękuję 😉
sacramentia dzięki 🙂 a Twój caballowy trufel to prawdziwe cacko!
Dżastin dziękuję bardzo 🙂 też wydaje mi się, że to najlepszy komplet Siwka jak do tej pory
Londstreet to zbieraj kasę i kupuj! 😀
maison dziękuje  :kwiatek:
Livia dzięki 🙂
quantanamera dziękuje 🙂 tak, lamówka jest czarna, przez co czaprak wygląda elegancko. Na żywo jest ładniejszy 🙂 jak uda mi się dobrać do niego owijki to jeszcze Was pomęczę fotkami.
wabankowa - nie kupowałam na ebay'u, kupiłam od jednej z użytkowniczek re-volty 🙂 a skąd ona miała to niestety już nie wiem
monia_lol ciekawie wyglądają te lśniące czapraki
Nirv lubie połączenie czerwieni z granatem/czerwienią, mrrrr 😉
wątek zamknięty
Alaska, Londstreet, maison, harja, Ratana dzięki, mnie też zachwycił ten trufel  💘
Livia też mi się bardzo podoba 😀
Burza chciałam go jakoś rozjaśnić, a że jest dla siwego konia to lamówki nie mogłam dać jasnej więc stanęło na sznurkach, i chyba dobrze się stało  😎
sonatka równie pięknie wykonane  😍
wątek zamknięty
sacramentia, super bo teraz jest taki połyskliwy 🙂
wątek zamknięty
Nirv bardzo mi sie podoba w kantarze  😀
wątek zamknięty
patrzcie co znalazłam przeszukując internet 🙂

http://i24.photobucket.com/albums/c18/Dabo63/bokt/20130807_111552.jpg 
wątek zamknięty
Ale wizja 😀
wątek zamknięty
Księciunio w Euro-Starze Stripe-In irish-ebony + czekoladowe owijki Eskadron
szkoda, że to tylko zapożyczony komplet od Juliadnej, bo go uwielbiam 😍

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-8sD82_jiFK4/UvanZfh8g7I/AAAAAAAARK0/gZGVrDkYaBM/w773-h534-no/Gaba+i+Halinkii+737.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-YjRlUY9uNVA/UvanMaPzi-I/AAAAAAAARKc/sfHt4ZA02Go/w354-h534-no/Gaba+i+Halinkii+733.JPG[/img]
wątek zamknięty
Strucelka, łeee nieee.... ale Księciunia mina robi zdjęcie 😀
wątek zamknięty
Strucelka Przepięknie w tym komplecie, jestem fanką twojego kuca!  💘
wątek zamknięty
Strucelka, bosko!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Burza mam 16 zdjęć samego jego pozowania w tym komplecie 😜 on uwielbia byc modelem 😀

dairoxroxi, xxgaxx dziękujemy :kwiatek: przez Julkę będę musiała chyba zainwestować w tego ESa, a akurat w dobrym koniu jest DL poniakowy 😀iabeł: (na zdjęciu jest pad w rozmiarze M, bo Lka wygląda na nim jak derka)
wątek zamknięty
Ratana, no właśnie nie, owijki pod lamówkę wyglądają o wiele bardziej oryginalnie. Ja bym taki czaprak chętnie przygarnęła do czarnych ochraniaczy 🙂

Nirv, ooo całkiem nieźle, dobrze mu w czerwonym!

Strucelka, pasuje do maści świetnie, chociaż nie wiem, czy owijki irish by mi bardziej nie zagrały 😉

juliadna, hahah, niezłe 😁 Ale szkoda czapraka ze starej kolekcji 😀iabeł:
wątek zamknięty
quanta takich bajerów to ja już nie posiadam 😁
wątek zamknięty
Strucelka piękny jest ten pad! Ale zgadzam się z Quantą - owijki troszke giną 🙂

Rozwikłałam dzisiaj zagadkę, która kiedyś mnie trapiła. Pytałam tutaj na forum o to ale niestety nikt nie potrafił odpowiedzieć, a raczej odpowiedzi sugerowały, że wymyśliłam sobie istnienie czapraka, którego nie ma :P Chodzi mi o czaprak next generation (z tej serii z czarnymi połyskującymi lamówkami), ciemniejszy od petrola. Kilka osób mówiło, że nie ma takiego i że to jeden i ten sam kolor, tylko wychodzi różnie w zależności od światła. Dzisiaj znalazłam na stronie sklepu internetowego oba czapraki: navy i petrol 🙂 Różnica między nimi nie jest duża, ale przez ten brak orientacji kupiłam przez internet niepasujące owijki, więc wrzucam tutaj tę informację, na wypadek gdyby ktoś kiedyś miał podobną zagwozdkę  😀

Navy:

Petrol:
wątek zamknięty
juliadna, o kurdę, to ja widzę teraz szansę na przeróbkę DL na VS... niedobrze. 🙂
Strucelka, moim zdaniem bosko!
wątek zamknięty
Strucelka, bardzo ładnie. 🙂 Mi się podoba połączenie z czekoladowymi owijkami.

Mam wczorajszego mamuta w euro-starze navy/ice i kaloszkach nici stars. 😀
wątek zamknięty
Londstreet, super!
wątek zamknięty
emptyline :kwiatek:

Londstreet super komplet i cudny futrzak 😀
wątek zamknięty
emptyline, Strucelka, dziękuję. 🙂
wątek zamknięty
sacramentia - trufel przeboski! 😍
etosha - sangria-wheat cudne  💘
Strucelka - boski ES, cudowanie spasowany z koniem... i chyba mam jedną pozycje dodatkową na liście "must have" szmatek  😁
Londstreet - elegancko, a kaloszki przełamują nieco stypowość kompletu  😀 Co to za futrzak na zdjęciu?

PS. Wygrzebałam nieco poniakowych (niestety  :icon_rolleyes🙂 starych eskadronów na przecenie, dwa impulsy (fango/walnut/sky) i jeden cotton (Black/silver/copper  :???🙂, może komuś się przydadzą:
http://cavalloshop.pl/katalog2/eskadron-wyprzedaz-30/czaprak-wszechstronny-eskadron-impuls-pony.html?pa=9
http://cavalloshop.pl/katalog2/eskadron-wyprzedaz-30/czaprak-wszechstronny-eskadron-impuls.html?pa=9
http://cavalloshop.pl/katalog2/eskadron-wyprzedaz-30/6300-czaprak-eskadron-cotton-pony.html?pa=9
wątek zamknięty
juliadna, haha, łomatko - ale ktoś miał inwencję 😉 Tylko starej, dobrej Anki szkoda 😁

Strucelka, przepięknie!

Londstreet, fajnie w takiej niebieskiej kolorystyce, a kaloszki boskie 😁
wątek zamknięty
keirashara, to Sandokan, zwany Elvisem, po Dorlanie i Sacharozie. 😉
Livia, dzięki. Kaloszkami jestem oczarowana. 😜 Przeszły też ciężką próbę terenową i pranie i na razie nie mam zastrzeżeń. Tylko rozmiar wypada dość mały.
juliadna, aż mnie serce zabolało. 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.