A ja się wyłamię, bo mi się tegoroczne Niciaki totalnie nie podobają. Te kropki kompletnie do mnie nie przemawiają, jeszcze na kaloszkach czy tej torbie na szczotki dają się przełknąć, ale wciśnięte w lamówkę czapraka czy też użyte jako deseń całego - to dla mnie przesada. Samo logo Nici też "takie se" ...
Crash dzięki! Chociaż teraz im się przyjrzałam na zdjęciach i też nabieram wątpliwości... Może się po prostu któregoś dnia przejadę do Mustanga. Swoją drogą ciekawa jestem jak bardzo to burgundy wpada w róż na żywo. A już go sobie zażyczyłam od TŻ na gwiazdkę, także muszę się dobrze zastanowić... 😉
etosha - dzięki wielkie za zdjęcia :kwiatek: Zupełnie inaczej wyglądają te czapraki na nich, niż na katalogowych... choć i tak myślałam, że bordo będzie bordowy, nie różowy 🙄 Ostatnio wkurzają mnie nici przez to, że trzeci sezon z rzędu jest mocny róż, drugi raz ciemny granat, drugi raz biel. Dwa sezony z rzędu były gwiazdki, teraz są kropki. Takie odgrzewanie kotleta w lekko zmienionej panierce. Ileż będą jeszcze wciskać odsłon mocnego różu i ciemnego granatu? 🤔
Gdyby ktoś chciał wrócić do klasyki po nowych eskadronowych koszmarkach, to mam na sprzedaż polo pad navy-burgundy. Z tego eskadrona podoba mi się tylko torba na szczotki, nawet te kolekcje classic sports nie wyglądają tak elegancko jak poprzednie, kantar z futrem i uwiąz z jasną miętą to jedyne na czym można oko zawiesić. Tak ładne jak navy-burgundy, choco-petrol, maritim, navy-green już chyba nic nie będzie 🙁.
Ja,abstrahując do nowego eskadrona-uważam że nic piękniejszego od kolekcji ES Badge i ES Stirrup już nie będzie 🙁 Aktualnie bardzo podoba mi się kolekcja Helen Langehanenberg,ale ceny zaporowe.
Wiem, wiem, nie wpadam przecież jak Filip z konopi z każdą rzeczą jaką sprzedaję 😁. Ale w tym wątku myślę, że jest dużo szmatoholików polujących na starsze polopady, stąd sobie pozwoliłam na taką (krypto)reklamę :kwiatek:. Gdyby nie to, że moja gigantyczna, ciężka skrzynka na szczotki służy mi jako krzesło podczas przesiadywania z Chorałem w boksie to kusiłaby mnie mocno ta torba, oj kusiłaby... 😜
Przyszły moje zamówione Niciaki 💘 Burgund to jest takie wino, bordo z delikatnym odcieniem różu. Popcorn to taki fajny, wesoły żółty 🙂 Co ciekawe, oba są z jakiegoś nowego materiału, takiego bardziej śliskiego i wyglądającego na mocniejszy niż we wcześniejszych padach. Trzymajcie kciuki za pogodę jutro 😉