Suszona śliwka to tak bardziej schabik jakiś 😁 Ja kurczaka lubię na ostro, z czerwoną fasolą z puszki i ryżem. Taki z owocem to chyba słodki jest. A tytuł piękny, piękny.
a kolega zbanowany może zobaczyć ten podpis? bo jak nie, to szkoda. 😉
Tania, oooj, będziesz miała nalot na dom za takie wodzenie na pokuszenie... 😀iabeł: jeżu, ależ by się zjadło kaczkę (zwłaszcza, że dostałam na mikołajki słoiczek dżemu pomarańczowego i z chęcią bym go wypróbowała, tylko chwilowo nie mam z czym - bo do kanapki to tak nie bałdzo). albo gęś... a w lodówce tylko kurczak, w dodatku nie mogę go ruszyć, bo to na święta (ma szczęście, że jest jeszcze surowy). 👿 tymczasem zostają mi racuchy z jabłkami. też dobre. 😉 ale... i tak ślinka mi cieknie na myśl o jakimś drobiu.
nie nie, mięso plus owoce to nie mój klimat. M. kiedyś mi zrobił schabowego w płatkach kukurydzianych, podpieczonego później z żurawiną i ananasem pod serową kołderką. jezu, jakie to było obrzydliwe.
Też mogę dobijać zdjęciami ale nie świątecznymi, a pizzy która już doszła w piekarniku. Bez orzeszka! 😁 Monia Ale ten orzeszek w skorupce? Bo jeśli tak, to co za różnica na czym szczęściarz sobie zęby połamie... 😁
harja napisane było, że zamiast pieniążka to daje orzeszka , żeby potem dentysta nie zarobił 😀iabeł:
sandrita Jak bym wsadziła całego orzeszka to było by mega uszko , ja osobiście wsadzam kawałek orzeszka 🏇 dawaj swoją pizze , na pewno już znikła 😀iabeł:
Kurcze nie wyrobiłam się , jutro czeka nas wędzenie kiełbas a w poniedziałek szynki i boczki 😵 Padam 😵 Moja kaszanka , wyszła świetna !!