W tamtym roku denerwowały nas życzenia w każdym wątku na re-volcie, więc postanowiłam stworzyć taki wątek, gdzie każdy będzie mógł napisać swoje życzenia dla reszty użytkowników tego forum (mniej lub bardziej osobiste) 🙂
Wszystkim dziewczynom z wątku dzieciowego życzę zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele radości i pociechy z dzieciaczków 😉 Oraz wszystkim pozostałym re voltowiczom także wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim zdrówka! Tym którzy są mi bardziej bliscy (na pewno wiedzą o kogo chodzi) życzę - nie tylko na Święta - miłości, radości, powodzenia, spełnienia marzeń i wiele uśmiechu :kwiatek:
Kochani, ja dzisiaj wyjeżdżam do rodziny na Święta, więc już dzisiaj życzę Wam spokojnych Świąt w rodzinnym gronie, pysznych pierogów, które nie pójdą w biodra, aromatycznego grzańca, zdrowia i uśmiechów. Wszystkiego najlepszego także dla Waszych kopytnych i innych czworonogów.
Dziękuję Wam, że mogłam się od Was wiele nauczyć w tym roku :kwiatek: Do usłyszenia!
Kobitką z wątku o odchudzaniu. Wytrwałości i zawsze samych niskokalorycznych potraw hihi :* Niech każdy dzień będzie dla Was szansą, aby spełnić marzenia. Żeby żadna godzina treningu nie trwała za krótko 🙂 :kwiatek:
Biegaczom życzę aby żaden kilometr nie był za długi :kwiatek:
dziewczynom z wątku dziecowego samych radosnych dni i dużo zdrówka oraz przespanych nocy :kwiatek:
dziewczynom z wątku o włosach aby Wasze włosy zawsze pięknie wyglądały i błyszczały. I jak najdłuższych ich :kwiatek:
studentom zdanych i "zapitych" egzaminów :kwiatek:
oraz pozostałym re-voltowiczom aby spełniły im się marzenia, żeby konie zawsze fajnie chodziły i olimpiady w Rio 😉 Dużo zdrowia i dla Was i Waszych kopytnych
To i ja się dołączę, bo mogę juz nie mieć czasu na dostęp do re-volty przed Świętami. Wszystkim razem i każdemu z osobna życzę zdrowych, spokojnych Świąt, żeby był to czas odpoczunku i radości. A na Nowy Rok spelnienia wszystkich marzeń, szczęścia, miłości, wolnego czasu na hobby, zrzuconych kilogramów, zdrowych koni, chęci do jazdy, sukcesów w pracy z końmi i z ludźmi, satysfakcji z życia i tego wszystkiego, czego sami sobie życzycie. Wesołych Świąt!!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich re-voltowiczów, Waszych koni i rodzin. Każdemu spełnienia marzeń, kupy szczęścia, jeszcze więcej zdrowia, sukcesów oraz przyjemnych, spokojnych świąt ! Maturzystom dobrych wyników na egzaminach, żebyśmy mogli iść dalej w życiu 😉 Samej re-volcie zaś dalszego rozwoju, żeby dalej były takie świetne adminki, bardzo ciekawe informacje, wątki rozweselające i pomocne rady. Takiego forum to drugiego można nie znaleźć. No i rzecz jasna udanego sylwestra!
Życzę wam zdrowia, dla ludzi i zwierząt. Szczęścia, by marzenia się spełniały. Radości z dnia codziennego. Samych tylko dobrych chwil w życiu. Spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz super prezentów pod choinką 🙂 Marta 🙂
Wkurzonym-wkurzających, tym od mamby- dużo Mamby, mamom- dzieciaczków, włosomaniaczkom - szopy na głowie, odchudzającym się - biegunki, biegającym- złego psa za plecami, naturalsom- mocy i aury, klasykom- trenera z armii, nieuczciwym-pokory,moim RV Przyjaciołom- zdrowia i radości. Wszystkim- pogody ducha, zdrowych koni i zdrowego koniaku. Tania
Kochani, nikt już Tani nie pobije, więc co nam pozostało... Wesołych Świąt wszystkim, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia dla Was i Waszych rodzin wraz ze zwierzakami, zdrowia i nieustającego szczęścia! Dziewczyny z odchudzaniowego - dzisiaj możecie się obżerać! Będzie Wam wybaczone. Wszystkiego dobrego!
I ja się dołączam tak skromnie, życzę wszystkim dużo zdrowia, pogody ducha, spokoju, więcej wyrozumiałości dla tych co mają inne poglądy, inaczej myślą i robią, bo w końcu jakby wszyscy myśleli tak samo, byłoby nudno 😉. Zdrowia dla zwierzaków, spełnienia marzeń i duuuzo kasy. Wesołych Świąt 😀
Nie mam zbyt dużo pomysłów na życzenia, ale coś napiszę:
-Dla tych co mają konie: Żeby konie były zdrowe i posłuszne, apetyt im dopisywał (nie do przesady 😉 ), a jeśli przychorowały, to żeby szybko wyzdrowiały i dużo (podczas choroby) nie cierpiały.
-Dla hodowców: By ogiery dobrze kryły, klacze bez problemów się źrebiły, by źrebaki były silne, zdrowe i wyrosły na piękne konie.
-Dla pozostałych: Dużo zdrowia, żeby pieniędzy nie zabrakło, szczęścia, powodzenia w życiu codziennym i osobistym 🙂
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!
Super zabawy sylwestrowej nie ważne czy na wielkim balu, czy w domu pod kocem 🙂 Aby rok 2014 był lepszy od poprzedniego! Buziaki kochani, uwielbiam was!