Balkonowe rzeczy są najgorsze, bo jak majtnie w okna...
gorzej, jak majtnie np. sąsiadowi na głowę... Chyba pójdę zaraz pościągać to, co dam rade sama. Telefon też ładuje, wodę na mleko dla dziecka do termosu nalałam, zapałki obok świeczek, jestem przygotowana 🙂 Co prawda do nas daleko, więc nie będzie to największe uderzenie, ale jednak wiać ma porządnie.
na Podlasiu mocno wieje Zapas wody jest, wygrzewam chatę. Bo spore niestety widoki na brak prądu pewnie. A tu brak prądu oznacza ze nie ma wody, ciepła, niczego.
Agregat uruchomiony testowo, sprawdzony tylko niestety jakiś idiota budowlaniec zostawił nasz przedłużacz siłowy z obcięta jedną wtyczką więc pozamiatane, nie podepniemy w sieć...
Szczecin Zwiewałam autem przed upadającym drzewem Nikomu nie życzę takich przygód 😲
Auto na parkingu nie miało szans - szczęściem puste :-/ zrobiły się 2 auta 🤔 Ja się cieszę, że Vectrunia ma kopa i że nic nie zgubiłam zwiewając po chodniku i krawężniku i że nikt nie szedł tamtędy i...
Stajnia też się przygotowywała, wszystko pozamykane, pozabezpieczane A ludzi (pensjonariuszy) dziś nie było ni w ząb ;-) tylko ja - jedna nawiedzona 😉
Właśnie się zastanawiałam jak jutro w stajni, czy klienci dotrą... na szczęście nie mam daleko, na piechotę pójdę, puszczę kuce hale i tyle, jeśli ludzie nie dojadą.
W Szczecinie silny wiatr nie jest niczym nietypowym, ale taki armegeddon to już raczej jest Wg gazet on0line aktualnie dmucha 80 km/h , a ma być gorzej 🤔 Ciekawe czy jutro dojadę do pracy bez przygód... po dzisiejszej przygodzie na prawdę się boję drzew 🙁