Forum towarzyskie »

Sylwester 2013/2014

Wstałam przed chwilą, bo drzemka mnie zawołała zatem o 19 byłam "out". Nie powiem, dobrze mi zrobiła i mogą być problemy z ponownym zaśnięciem.
Oj coś cieniutko w tym roku jesli chodzi o towarzystwo  na revce🙂 Czyżby wszyscy bawili się na imprezach?
I baaardzo dobrze 🙂

Ja popijam jak zawsze ,,whiskacza" i oglądam durne programy dokumentalne 🙂
Nie mam siły w  tym roku na świętowanie.
Kupony odetnę sobie później. Teraz jest czas na inne sprawy 🙂

u nas już ładnie dają fajerwerki 🙂 aparat naszykowałam, coś spróbuję złapać 🙂

15 min 🙂
Jeszcze chwila i spać.
o ! wawrek tak... , i  to jest dobra sugestia  😉 like it 🙂
U mnie ponad 2 godziny prądu nie było. Dobrze, że miałam baterię naładowaną w laptopie  😁
W tym roku pierwszy raz od kilku lat miałam wyjść z domu obejrzeć pokaz fajerwerków- skończy się tradycyjnie tym, że nawet przez okno nie spojrzę.
my tu pitu pitu a tu Nowy Rok !!!
Najlepszego w 2014  :kwiatek:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Niech się spełnią marzenia, nawet te najskrytsze! Poza tym dużo zdrowia, szczęścia (bo na Titanicu i zdrowi ludzie byli, a tylko szczęśliwcy przeżyli), miłości i powodów do uśmiechu 🙂
Wszystkiego Najlepszego Wszystkim!
Aby wszystkie marzenia się spełniły!  😉
miło się siedziało.. brykam spać-> branoc 🙂
wszystkiego najlepszego kochani!! 🙂  😅
Najlepszego Kochani!!!
Moje młode koty mają już za sobą pierwszego sylwestra. Na szczęście obyło się bez większych stresów. Już oba siedzą na oknie i przyglądają się 🙂
Mam nadzieję, że w stajni jest także spokojnie - konie są pod dobrą opieką 🙂 psy na szczęście nie boją się, więc luz 🙂
Mam nadzieję, że ten rok 2014 będzie lepszy dla nas wszystkich 🙂 Spełnienia marzeń, szczególnie tych głęboko ukrytych 🙂
My też dziś na spokojnie w domku, nie chciało nam się z malutką imprezować 😉

Drodzy voltowicze!
Życzę Wam w nadchodzącym Nowym Roku prawie wszystkiego, czego pragniecie- nie wszystkiego, bo wszak jeszcze kolejne lata Ws czekają i trzeba je witać z kolejnymi wyzwaniami i planami! 😀 Życzę Wam dużo kolorowych marzeń, wiele sił do ich spełniania, umiejętności w chwytaniu darów od losu, dużo wiary we własne siły i umiejętności w dbaniu o zdrowie i interesy 😉 Abyście zakończyli ten rok z pasmem zwycięstw, które przyćmią porażki- nawet malutkie szczęście jest silniejsze od przegranej! Życzę Wam, abyście w każdej złej sytuacji widzieli jakieś plusy i aby optymizm nigdy Was nie opuszczał!
Oraz standardowo tańszych pensjonatów, kolorowych czaparczków, zdolnych koniszczy, pięknych fotek, fajnych promocji, cudnych terenów, zarąbistych pomysłów, zapału do ćwiczeń i wytrwałości w dążeniu do celu! 🙂
Życzą CzarownicaSa z Rają, Konradem, Moruskiem i "hotelowym kotem Burbonem" 😀
Ja widziałam jak pies ganiał za fajerwerkami, nic a nic się nie bał, a nawet był uradowany, bo sobie biegał od jednej strony do drugiej 🙂

zrobiłam kilka fotek, jutro wrzucę jak wstanę, a teraz piżamooo gdzie jestes? 🙂
I ja życzę wszystkim tego, co sobie skrycie marzą, a sama zaś zaraz do łóżka się kładę. Koni popilnowałam, dumna straszliwe z nich jestem, ale to senność powoduje, więc czas iść.
Wszystkiego najlepszego! Ja tu mam impre z psami i kotami, chlejemy piccolo! Nie wiem czy coś do niego dopisali ale gadam do psów, odpowiadam sobie za nie itp. W międzyczasie wymyśliliśmy sobie ksywki, i to mnie niepokoi  😂
My właśnie wróciliśmy z gór.
Na szczycie Trzech Koron spędzić północy się nie dało, bo pizgao jak diabli, poza tym mieliśmy ze sobą piesa na nielegalu i ciężko było pchać się między ludzi, jeszcze do tego nieszczęsna platforma nie ułatwiałaby zwierzakowi wejścia, więc przeszliśmy się dalej na Górę Zamkową i tam w spokoju obejrzeliśmy sztuczne ognie odpalane w Sromowcach.
Wyprawa fajna, ale spotkaliśmy niestety sporo ludzi jak na tą nietypową porę 😉 Powrót za to masakra, większość trasy do Krakowa była tak potwornie zamglona, że długi odcinek pokonaliśmy w granicach 40 km/h  🤔

Życzę wam Voltopiry wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Właśnie wróciłam spod Bochni...takiego Sylwestra to nigdy nie przeżyłam, zmiana towarzystwa dobrze mi zrobiła, było genialnie!
Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku! 🙂
też właśnie weszłam do domu.
Jestem totalnie zmarnowana, przeziebienie mnie zmogło. Było super!
Oby ten rok był fantastyczny i wszystkim miły!  🏇
Jeszcze śpicie?? 🙂
Nie jest dobrze. Żadnej imprezy nie robiłem. Ba! W gruncie rzeczy to byłem trzeźwy jak świnia (co to jest jedna marna Warka na takiego grubego chłopa i jeszcze do obiadu..?). A i tak - radiowóz przyjechał... http://boskawola.blogspot.com/2014/01/kockodanskie-imieniny.html
byłam biegać o 12. wieś pusta
Urządziliśmy sobie "sentimental trip": wędrówkę po piosenkach z czasów, gdy byliśmy "młodzi i piękni". Fajnie było. Kiedy minęło te 20+ lat???
Widzę jedna zaletę z tego, że się człowiek starzeje - już NIKT NIGDY nie będzie próbował mnie zmusić, żebym polubiła huczne imprezy sylwestrowe 🤣
Re-Voltowa ekipo, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Impreza niestety nie obyła się bez ekscesów i troszkę mi się humor posypał, ale sylwester z Polsatem ogólnie dał radę, trochę sobie poszalałam.
Sylwester pędzony razem z Arhodie w stajni 🙂, Było super! Zdjęcia komórkowe 🤔 ale są. A raniutko noworoczny spacer 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się