Nakarzynka kumpel rok temu na początku października czegoś szukał i już nic nie było, więc radzę się śpieszyć 😉
Enii oj zazdroszczę 😉 chociaż ja, jak dobrze pójdzie, to też będę mieć wyjazdowego sylwestra - w Zakopcu, z wypadem na Słowację, jakieś 5-6 dni ogólnie - ale nie wiadomo, czy dojdzie to do skutku.
szukałam w google, na allegro, w portalach wakacyjnych itp, mam tysiac miejsc, w necie wszystko atrakcyjne się wydaje, ale znając życie połowa podpicowana do zdjęcia jest
dlatego pytam, czy ktoś gdzieś był, i stwierdził że było fajnie i może polecić dalej
nawet nie chodzi mi o jakiś "bal " czy coś w tym stylu, nawet o jakąś impreze na rynku czy coś takiego
jak coś to będę wdzięczna, jak nie to po prostu wylosuje z tych ofert co mam 😉
a ja ósmy raz z rzędu spędzę Sylwestra w domu. Kiedy widzę uśmiechniętą buzię mojego dziecka, które razem z nami czeka do północy i ogląda przez okno sztuczne ognie, to nie chciałabym być na żadnej, nwet najfajniejszej imprezie 😀
My planowaliśmy w tym roku wyjazd w góry,jak wiadomo Zakopane. Ale odstraszyły nas bardzo duże ceny,wiec chyba pójdziemy na imprezę do znajomych🙂 Myślę że ważne jest to,aby spędzic sylwestra we własnym gronie lub w gronie znajomych i czuc się swobodnie.
ja nigdy nie bylam poza granicami kraju, a co dopiero na sylwestrze :P podjelam decyzje z dnia na dzien, rodzice wsparli, i o to bede sie bawic z latynosami 🙂
Ja w tym roku wyjątkowo w klubie we Wrocławiu (w Za szybą). Mam nadzieję, że muzyka będzie normalna, w sensie jakas taneczna, a nie techno, bo ucieknę stamtąd przed 12 🙄 Ale tak sie długo zbieraliśmy ze znajomymi ze zdecydowaniem , gdzie jedziemy na Sylwestra, że ostatecznie nic z tego nie wyszło.
ja dostałam propozycję wyjazdu do Dojczlandu... ale nie mogę, z kasą ciężko 🙁 Domówki też nie teges i coś tak czuję, że w tym roku spędzę sylwestra na revolcie 🏇 😁
Planuję skromną domówkę z dobrą muzyką, świetnymi filmami, genialnymi drinkami i przyjaciółmi. W końcu czego więcej do szczęścia trzeba ?! Niestety moi przyjaciele są raczej z tych niekoniastych więc wszelkie tego typu rzeczy odpadają.