Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

Ruda w Eskadronach

Burgundy

Ocean
wątek zamknięty
Gagulec, super w tym Niciaku!

huzarova, dziękuję 🙂 Fajny ten żółty kantar 🙂

xxmalinaxx, super w Burgundzie 🙂
wątek zamknięty
Co waszym zdaniem jest nie tak z oglowiem, bo dla wiadomosci nachrapnik pony a reszta shetty, a siodło wszechstronne roma vsd... Prosilabym o nie czepianie się mojego sprzętu  🤔
wątek zamknięty
Blackrose zrobię mały  🚫, ale to jest bardzo przydatny filmik:

Nikt tu nie próbuje być złośliwy, ale tak duże siodło na takim drobnym, krótkim koniku za parę lat może odbić się problemami z grzbietem.
Pozdrawia właścicielka konia z kissing spines 😉
wątek zamknięty
Orzeszkowa a co tu Twoim zdaniem jest niedopasowane?

Siodło za wielkie dla jeźdźca i przede wszystkim dla konia. W dodatku leżące całkiem na łopatkach, bo napierśnik ściągnięty na maksa. I to chyba ujeżdżeniówka do skoków? Do tego podogonie nie wiem po cholerę, skoro koń podkasany, kłąb też ma i to raczej nie niżej niż zad, gdyby nie napierśnik i guba podkładka siodł oby się pewnie nie przesuwało. Poza tym nachrapnik za wysoko, wędzidło za szerokie. O innych rzeczach już napisali inni.

Co prawda Blackrose usunęła zdjęcie, ale obrazek wybitny, więc utkwił mi w pamięci 😁

Nikt tu się nie czepia bez powodu, ale też nikt po główce nie będzie głaskał. Jak chcesz się pochwalić nowym czaprakiem to zadbaj najpierw o idealne dopasowanie sprzętu do konia. Jak się uda i Cię stać - to także do siebie.
wątek zamknięty
a ja zamówiłam sobie BR Kingston. Święta to straszna pora dająca wielkie pole do autonadużyć finansowych ;P
wątek zamknięty
kasiakliczkowska,haha same here 🙂 Też wzięłam kingstona,jak zawsze pod choinką nie ma nic dla mnie...
😵
wątek zamknięty
ee tam. Ogłowie to właśnie dla nas, nie dla konia tak na prawdę ;P Ogłowie dla mnie, żelik dla Miltona 😉
wątek zamknięty
Do mnie po ogromnych przebojach z kurierem doszedł mój pierwszy Caball 😍
ES  i Anky wypadają bardzo blado przy nim.
wątek zamknięty
A ja się pochwalę moją kolekcją chocochip/pink  🙂 poszukuje jeszcze polopadu bicolor z tej kolekcji - gdyby ktoś coś słyszał/ widział profil vss albo tańszy dl 🙂
wątek zamknięty
Bacik90 szmaty szmatami, ale strzemiona  😜
wątek zamknięty
strzemiona jinny ( jinn stirrup )  i free jump 🙂  :kwiatek: 
wątek zamknięty
bacik90, kolekcja imponująca!  💘
xxmalinaxx, Ocean super wygląda  😍 ale pamiętam, że miałaś jeszcze polopad bicolor z royal-navy, pokażesz na Lilith?  :kwiatek:

Ratana, zdjęcie typowo podglądowe, jak uda mi się zaciągnąć kogoś z aparatem, to pokażę w rzeczywistych kolorach 🙂
Nadal nie mogę przeżyć, że tak mojego Miśka skrzywdziłam :P No, ale nic, może rzeczywiście mi się przynajmniej nie zgubi  🤣
wątek zamknięty
Bacik90, piekna kolekcja. A pad bicolor jakis czas temu był w ogłoszeniach na forum. Nie pamiętam tylko jaki profil.
wątek zamknięty
Kaarina, jaki kolor? 😀
wątek zamknięty
Zamówiłam wymarzony na wzór ES, którego już nigdzie dostać nie mogłam: piasek, biały i granat. Jutro może coś na modelu uda się obfocic.
Najgorsze,, że już myślę o kolejnym trufla lub toffe z granatem... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Bacik, niezły zbiór! 🙂
wątek zamknięty
Dzięki, laski 😉 Mnie się bardziej na Rudej podoba Ocean, ale w ogóle jest przyjemna do ubierania, bo w większości kolorów jej dobrze 😉

huzarova to niestety nie był mój Polopadzik, miałam go tylko na zdjęcia 🙁
wątek zamknięty
xxmalinaxx to na pewno jest ocean? wydawało mi się, że żaden brillant z obecnej kolekcji nie ma lamówki w kontrastującym kolorze  🤔
wątek zamknięty
nejna69 - na zdjęciach niby mają w takim samym kolorze, a jak na cavaliadzie bluberry obczajałam, to też miał czarną 😉
wątek zamknięty
keirashara oo proszę, ja na brillanty akurat nie zwracałam uwagi, ale dobrze wiedzieć, bo ocean z czarną lamówką wygląda zdecydowanie lepiej 🙂!
wątek zamknięty
Kaarina, mi się czapraki nie mieszczą a Caballa i tak bym przygarnęła.. 😀
wątek zamknięty
Też mi się bardziej podobają brillanty z czarną lamówką  😁
wątek zamknięty
Burza, znam Twój ból, moja siodlarnia całkiem przestronna i pojemna, ale... też zaczyna być ciasnawo, a chętka na kolejne jest, ojjj jest!  😀
Muszę obfocić mój nju nabytek - mleczną czekoladę, w której Henio wygląda jak Ferrero Rocher bez złotka 😜
Jedyny mankament to chyba, że jakaś felerna partia z hurtowni, bo mi się już skuklował materiał przy łydce  😕
wątek zamknięty
BR Kingston na Miltonku

wątek zamknięty
Siwa w kantarze Eskadron Coffe/Berry (poprawcie mnie, jeśli się mylę :icon_redface🙂:

Derka Eskadron Nici 2012:

edit. zmiana zdjęc
wątek zamknięty
Ja jestem w skowronkach bo szukałam pada nici 2010 ...a dziś gdy pojechałam po prezenty udało mi się dorwac ostatnią sztukę i to za 160  💘  💘  za tydzień wybieram się po derke w paski z tej kolekcji 😀
A tak to żółty zestawik na prezent dla przyjaciółki zakupilam 😉
wątek zamknięty
O kurcze, jak tu cichutko 🙂

Fufu, ładnie w tym kantarze 🙂
wątek zamknięty
Fufu, pięknie jej w tym kantarze! 😀
wątek zamknięty
xxmalinaxx, nie wiem jak to się stało, że pierwszy raz widzę Twojego zwierza. Przepiękny!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.