Co waszym zdaniem jest nie tak z oglowiem, bo dla wiadomosci nachrapnik pony a reszta shetty, a siodło wszechstronne roma vsd... Prosilabym o nie czepianie się mojego sprzętu 🤔
Blackrose zrobię mały 🚫, ale to jest bardzo przydatny filmik: Nikt tu nie próbuje być złośliwy, ale tak duże siodło na takim drobnym, krótkim koniku za parę lat może odbić się problemami z grzbietem. Pozdrawia właścicielka konia z kissing spines 😉
Orzeszkowa a co tu Twoim zdaniem jest niedopasowane?
Siodło za wielkie dla jeźdźca i przede wszystkim dla konia. W dodatku leżące całkiem na łopatkach, bo napierśnik ściągnięty na maksa. I to chyba ujeżdżeniówka do skoków? Do tego podogonie nie wiem po cholerę, skoro koń podkasany, kłąb też ma i to raczej nie niżej niż zad, gdyby nie napierśnik i guba podkładka siodł oby się pewnie nie przesuwało. Poza tym nachrapnik za wysoko, wędzidło za szerokie. O innych rzeczach już napisali inni.
Co prawda Blackrose usunęła zdjęcie, ale obrazek wybitny, więc utkwił mi w pamięci 😁
Nikt tu się nie czepia bez powodu, ale też nikt po główce nie będzie głaskał. Jak chcesz się pochwalić nowym czaprakiem to zadbaj najpierw o idealne dopasowanie sprzętu do konia. Jak się uda i Cię stać - to także do siebie.
A ja się pochwalę moją kolekcją chocochip/pink 🙂 poszukuje jeszcze polopadu bicolor z tej kolekcji - gdyby ktoś coś słyszał/ widział profil vss albo tańszy dl 🙂
bacik90, kolekcja imponująca! 💘 xxmalinaxx, Ocean super wygląda 😍 ale pamiętam, że miałaś jeszcze polopad bicolor z royal-navy, pokażesz na Lilith? :kwiatek:
Ratana, zdjęcie typowo podglądowe, jak uda mi się zaciągnąć kogoś z aparatem, to pokażę w rzeczywistych kolorach 🙂 Nadal nie mogę przeżyć, że tak mojego Miśka skrzywdziłam :P No, ale nic, może rzeczywiście mi się przynajmniej nie zgubi 🤣
Zamówiłam wymarzony na wzór ES, którego już nigdzie dostać nie mogłam: piasek, biały i granat. Jutro może coś na modelu uda się obfocic. Najgorsze,, że już myślę o kolejnym trufla lub toffe z granatem... 🤔wirek:
Burza, znam Twój ból, moja siodlarnia całkiem przestronna i pojemna, ale... też zaczyna być ciasnawo, a chętka na kolejne jest, ojjj jest! 😀 Muszę obfocić mój nju nabytek - mleczną czekoladę, w której Henio wygląda jak Ferrero Rocher bez złotka 😜 Jedyny mankament to chyba, że jakaś felerna partia z hurtowni, bo mi się już skuklował materiał przy łydce 😕
Ja jestem w skowronkach bo szukałam pada nici 2010 ...a dziś gdy pojechałam po prezenty udało mi się dorwac ostatnią sztukę i to za 160 💘 💘 za tydzień wybieram się po derke w paski z tej kolekcji 😀 A tak to żółty zestawik na prezent dla przyjaciółki zakupilam 😉