Burza Piorek świetnie się prezentuje!!! juliadna zgodzę się z Facellą, super! Mam karego w komplecie mauve (poglądowe, bo strasznie ciemno na hali było 🙁):
mils BOSKO!!! Totalnie w moim stylu, podoba mi się baaaaaaardzo! 😉 😜 😜 😜 😜 Burza super się prezentujecie! 😉 kinguss1902 fajnie gniademu w tych kolorkach! 😉 juliadna jak zawsze szał ciał u Was! 😜 lib ślicznie! ta kolekcja to moje niespełnione marzenie... 😉 💘
Jakie owijki będą pasowały do tego padu (kolor, firma)? Albo pomarańczowe albo czekoladowe z tym, że te drugie mogą mi 'zginąć' na koniu. Fotka komórkowa ale dość dobrze oddaje kolor. No i jakie jeszcze kolory będą pasowały do tego pana? Mam ten problem, że na karym prawie wszystko ładnie wygląda 🙄
mils po prostu idealnie! 😍 nagana śliczny caball 😀 Ja bym jednak założyła owijki pod główny kolor czapraka a nie lamówki, ale ja to ja 😉 Windziakowa bardzo mu/jej pasuje 😀
Chyba trochę za ciemny jednak, chociaż lamówka pewnie by pomogła(inna sprawa, że nie trawię różu). Myślę raczej o dość mocnych czy jaskrawych kolorach (jeśli niebieski to kobaltowy bo wciąż żałuję tamtego sprzedanego czapraka) chociaż zakochałam się w tym twoim miodowym z czekoladową lamówką i w brązie z niebieską 🙄 Na szczęście ten drugi też za ciemny na karusa 🙂 tutaj brąz musiałby być jaśniejszy
Chyba trochę za ciemny jednak, chociaż lamówka pewnie by pomogła(inna sprawa, że nie trawię różu). Myślę raczej o dość mocnych czy jaskrawych kolorach (jeśli niebieski to kobaltowy bo wciąż żałuję tamtego sprzedanego czapraka) chociaż zakochałam się w tym twoim miodowym z czekoladową lamówką i w brązie z niebieską 🙄 Na szczęście ten drugi też za ciemny na karusa 🙂 tutaj brąz musiałby być jaśniejszy
Hehe, ten czekoladowy z turkusem też jest użytkowany przez karusa i wygląda fajnie (wydawało mi się, że nie będzie dobrze, bo brąz moim zdaniem nie pasuje do karych, ale się miło zaskoczyłam, bo jednak jak się okazało prezentuje się to super) 😍 tylko kwestia właśnie jaki odcień 😉
juliadna!!! REWELACJA!!!!!!!!!!! pięknie wyglądacie!!!! nagana bardzo fajnie mils szał i opad szczęki wyglądacie bajkowo! ten komplet to mój must have 😵
Chess, super mu w tym padzie, co to? Moja też jest prawie taka ciemna i ubieram ją we wszelkie pomarańcze (od rosta po apricota) i jest szał, poza tym obłędnie na karych wygląda limonka jasna zieleń (np. green z navy-green) a jak ma być bardziej klasycznie to beże i szarości 😍
nagana, łaaał, super! Pierwszy Caball którego naprawdę chciałabym mieć. On jest taki creme bardziej, nie biały?
Burza, to jest piasek z burgundową lamówką. Livia, natt92, dziękuję :kwiatek: Orzeszkowa, on jest taki beżowy/piaskowy. Absolutnie daleko mu do białego. Z założenia miał być na codzień, ale taki ładniejszy 🙂, więc biały odpadł. Jak masz fb to to zdjęcie dość dobrze oddaje kolory link