Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

juliadna, ładnemu we wszystkim ładnie i co byś mu nie założyła, będzie piękny  😜
wątek zamknięty
Livia, ashtray,sei, kludulka, natt92, sacramentia,  dziekuję 🙂

Biczowa, za grube na totalne upały, nie mam sumienia konia zapacać podwójnie 😉

Moon, dokładnie 😍

gabb., u nas zawsze otwarte drzwi 🙂
wątek zamknięty
Burza mój koń jeszcze nie zajeżdżony a już mam 2 pady i "podpaskę" 😁 i plany na kolejny pad.
wątek zamknięty
Burza Piorek świetnie się prezentuje!!!
juliadna zgodzę się z Facellą, super!
Mam karego w komplecie mauve (poglądowe, bo strasznie ciemno na hali było 🙁):
wątek zamknięty
mils wow! super wygląda 🙂
wątek zamknięty
mils, bosko! Kurcze, ależ mnie ten Mauve woła 😜
wątek zamknięty
mils BOSKO!!! Totalnie w moim stylu, podoba mi się baaaaaaardzo! 😉  😜 😜 😜 😜
Burza super się prezentujecie! 😉
kinguss1902  fajnie gniademu w tych kolorkach! 😉
juliadna jak zawsze szał ciał u Was!  😜
lib ślicznie! ta kolekcja to moje niespełnione marzenie... 😉  💘
wątek zamknięty
mils, bosko, szkoda że na nas nie będzie tak wyglądał ten kolor 🙂

gryglodor, dzięki 🙂
wątek zamknięty
Gniada w Eskadronie ocean 🙂
EDIT-zmniejszenie zdjęcia
wątek zamknięty
mils, przepięknie!
wątek zamknięty
Windziakowa pięękny *o*
Można wiedziec jak nazywa sie ten konik ? 🙂
wątek zamknięty
Patrycja- Celina J 🙂
wątek zamknięty
Jakie owijki będą pasowały do tego padu (kolor, firma)?
Albo pomarańczowe albo czekoladowe z tym, że te drugie mogą mi 'zginąć' na koniu.
Fotka komórkowa ale dość dobrze oddaje kolor.
No i jakie jeszcze kolory będą pasowały do tego pana? Mam ten problem, że na karym prawie wszystko ładnie wygląda  🙄
wątek zamknięty
Udało mi się dzisiaj zrobić fotkę nowego Caballa. Raczej poglądowo, bo mżyło cały dzień, więc i zdjęcie średnie.

wątek zamknięty
mils po prostu idealnie!  😍
nagana śliczny caball 😀 Ja bym jednak założyła owijki pod główny kolor czapraka a nie lamówki, ale ja to ja  😉
Windziakowa bardzo mu/jej pasuje  😀
wątek zamknięty
Chess TAKI na pewno by nie zginął na karym  🤣
wątek zamknięty
Chyba trochę za ciemny jednak, chociaż lamówka pewnie by pomogła(inna sprawa, że nie trawię różu). Myślę raczej o dość mocnych czy jaskrawych kolorach (jeśli niebieski to kobaltowy bo wciąż żałuję tamtego sprzedanego czapraka) chociaż zakochałam się w tym twoim miodowym z czekoladową lamówką i w brązie z niebieską  🙄
Na szczęście ten drugi też za ciemny na karusa 🙂 tutaj brąz musiałby być jaśniejszy
wątek zamknięty
mils, bosko! Dawno mnie tak nic nie zauroczyło..
wątek zamknięty
nagana śliczny caball 😀 Ja bym jednak założyła owijki pod główny kolor czapraka a nie lamówki, ale ja to ja  😉

Dziękuję.
Też bym założyła, gdybym je miała 😉
wątek zamknięty
Chyba trochę za ciemny jednak, chociaż lamówka pewnie by pomogła(inna sprawa, że nie trawię różu). Myślę raczej o dość mocnych czy jaskrawych kolorach (jeśli niebieski to kobaltowy bo wciąż żałuję tamtego sprzedanego czapraka) chociaż zakochałam się w tym twoim miodowym z czekoladową lamówką i w brązie z niebieską  🙄
Na szczęście ten drugi też za ciemny na karusa 🙂 tutaj brąz musiałby być jaśniejszy

Hehe, ten czekoladowy z turkusem też jest użytkowany przez karusa i wygląda fajnie (wydawało mi się, że nie będzie dobrze, bo brąz moim zdaniem nie pasuje do karych, ale się miło zaskoczyłam, bo jednak jak się okazało prezentuje się to super)  😍 tylko kwestia właśnie jaki odcień 😉
wątek zamknięty
Imo jaśniejszy brąz pasuje, taka mleczna czekolada właśnie, np z turkusową lamówką, jak tutaj 🙂
wątek zamknięty
juliadna!!! REWELACJA!!!!!!!!!!! pięknie wyglądacie!!!!
nagana bardzo fajnie
mils szał i opad szczęki wyglądacie bajkowo! ten komplet to mój must have  😵
wątek zamknięty
mils koniecznie więcej pokazujcie się w pastelowych kolorach! Pastelowy niebieski też byłby szałem  😍 😍 😍
wątek zamknięty
mils - komplet przepiękny, a konia zamykaj dobrze w stajni  😁 Takiemu ciachu, to we wszystkim dobrze!  😍
wątek zamknięty
nagana, boskie połaczenie z lamówką, to krem czy piasek??
wątek zamknięty
nagana, bardzo fajne zestawienie kolorów 🙂

Chess, fiolety! Zdecydowanie 🙂 I chabrowy niebieski.
wątek zamknięty
nagana piekne kolory dla kasztana 😉
wątek zamknięty
Burza, strzał w dychę z tymi kolorami 😜
wątek zamknięty
Chess, super mu w tym padzie, co to?
Moja też jest prawie taka ciemna i ubieram ją we wszelkie pomarańcze (od rosta po apricota) i jest szał, poza tym obłędnie na karych wygląda limonka jasna zieleń (np. green z navy-green) a jak ma być bardziej klasycznie to beże i szarości 😍

nagana, łaaał, super! Pierwszy Caball którego naprawdę chciałabym mieć. On jest taki creme bardziej, nie biały?
wątek zamknięty
Burza, to jest piasek z burgundową lamówką.
Livia, natt92, dziękuję  :kwiatek:
Orzeszkowa, on jest taki beżowy/piaskowy. Absolutnie daleko mu do białego. Z założenia miał być na codzień, ale taki ładniejszy 🙂, więc biały odpadł. Jak masz fb to to zdjęcie dość dobrze oddaje kolory link
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.