Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

Burza a ja jestem za trawiastą zielenią  😍
wątek zamknięty
Oooo i to jest myśl, żadne ecru tylko trawiasta zieleń, czy taki np. leśny Caball 😍
wątek zamknięty
Miłe panie ,
pomożecie dobrać jakiś kolor Dla tego pana ? problem polega na tym że on nie jest całkiem gniady tylko lekko kasztanowaty
pomożecie ?
wątek zamknięty
Burza, jeśli chcesz stypowo to ecru, jeśli chcesz trochę zaszaleć to jasna zieleń albo żywa pomarańcz 🙂
wątek zamknięty
wichroewelove super wygląda w tym Esie!  😎

Livia ten Racing daje w oczy przy tym słońcu 😀

dairoxroxi
a to Ci się fuksło! 🙂

Burza zgadzam się z bjooork, kremowy będzie super  😉

Obfociłam winterreda a koń taaaki grzeczny  💘

Które do szmato?  :kwiatek:

edit: zdj i lit.
wątek zamknięty
Drugie do szmato  😍
wątek zamknięty
bjooork, uuu dobra myśl.. 😀 już prawie się zdecydowałam na słonecznik 🙂

Livia no ale ta pomarańcz to nie jest taka w odcieniu jakbym chciała, a zieleń każda okropna 🙂

Ecru i czekolada do przemyślenia 😍
wątek zamknięty
dairoxroxi, widocznie quanta nie ma czasu, żeby często ją aktualizować.
maison,drugie 😉
wątek zamknięty
Nie mogę się zdecydować co na rudego:

eurostar:
http://sklepkarina.pl/czaprak-eurostar-simileath-najnowsza-kolekcja-201314-pi-3806.html

fairplay z zielonym czy z turkusem:

http://pasi-konik.pl/pl/p/FAIR-PLAY-Czaprak-Ruby/4488

w komplecie z ochraniaczami, może ktoś "ubrać"?  😀
wątek zamknięty
Brzask ja bym brała FP 🙂
wątek zamknięty
maison ślicznie jej w winterredzie!  💘 i 2 do galerii! 😉
Brzask a ja chyba Eurostara, bo może to wyjść całkiem ciekawa kompozycja z rudością. ; )

A co na Siwą:

1, 2, 3 czy 4  ?  👀
wątek zamknięty
gryglodor 1!! 😍
wątek zamknięty
gryglodor, 1 albo 4 🙂
maison, winterred super, a do galerii też jestem za 2 🙂
wątek zamknięty
gryglodor 1 albo 2 - te kolory wyglądają fenomenalnie na siwkach 🙂
maison ale ślicznie kobyłka pozuje 😀 a do galerii zdecydowanie nr. 2 !
wątek zamknięty
gryglodor również jestem za 1  💘
wątek zamknięty
Facella, harja, gryglodor, wymodelowana, Ratana dzięki 🙂 mi osobiście bardzo podoba się pierwsze ale tło nie jakieś super...

gryglodor CHERRY RED bez dwóch zdań!!!
wątek zamknięty
gryglodor - 1 zdecydowanie! 😀
wątek zamknięty
maison, pięknie wygląda!
gryglodor, zdecydowanie cherry red.
wątek zamknięty
gryglodor-CHERRY RED
maison-pięknie
Brzask mogę Ci zrobić zdj mojego FP Ruby ( czerwony) po jednym użyciu  😵 Takiego szitu to jeszcze nie widziałam , zmechacony , zkulkowany....
wątek zamknięty
anai, Karino1998 dziękuję 🙂 Bardzo lubię ten kolor 🙂

To mam jeszcze granat  💘

słońce:

hala:

i chyba najbardziej oddające kolor:

Pierwsze do szmato? 😉
wątek zamknięty
Pierwsze albo czwarte 🙂
wątek zamknięty
gryglodor, w cherry red będzie na pewno przeszał, ale ja bym założyła na nią 3. Trochę inaczej i ciekawiej
wątek zamknięty
gryglodor, cherry red i nic innego  😍
equi.dream, a to nie jest tak, że DL białe się właśnie wyprzedały?  👀 w ogóle szkoda, że mają mało czapraków i mało kolorów w ofercie. jestem absolutnie oczarowana tym b/vertigo pod każdym względem  💘
wątek zamknięty
POSZUKIWANY  👀 Niebieski, wszechstronny cotton! Najchętniej z kolekcji z tych dwóch kolekcji: Petrol z Choco/Petrol 2010 lub Aqua z Aqua/Brown. Komuś się rzucił gdzieś taki w oczy na sprzedaż? Generalnie potrzebuje cottona który będzie dobrze wyglądał do ochraniaczy Pro Safe z Aqua/Brown, oraz derki dralonowej treningowej z tej samej kolekcji.

Przy okazji, wczorajszy Pamir, zdobyczne ochraniacze Aqua/Brown, oraz waniliowy Szokomol.  😍

wątek zamknięty
Nirv, a może pad baby blue od Caball?
wątek zamknięty
Burza, mówisz o tym? On strasznie jasny, chyba wolała bym coś bardziej intensywnego? Z kolei obawiam się Smurfa, że będzie za bardzo żarówiasty... Hmm...

wątek zamknięty
se jak sprawdzałam kilka dni temu to nie było VS wcale, a DL owszem, ale kilka sztuk. Też mnie urzekły, są piękne i jakościowo super. Cena bardzo dobra jak na takie wykonanie. W ogóle mnie ta marka oczarowała, a zaczęło się niewinnie od bluzy polarowej...
wątek zamknięty
Dziewczyny, nie wstawiałam dotąd nic do szmatoholików (głównie jeżdżę w jarpolu, potem w caballach i hv polo 😉), ale może któreś z tych zdjęć by się nadawało?

wątek zamknięty
Nirv, petrol z choco/petrol jest w ogłoszeniach. 😉 [url=http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/62772?q=eskadron+petrol&kategoria=&stan=&lokalizacja=&sortuj=0&widok=0&strona=]KLIK[/url]
anai, moim zdaniem oba się nadają. Btw. piękny koń. 😍
wątek zamknięty
anai, moim zdaniem się nadają 🙂

pan gruby w Caballowym ametyście:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.