Dziś wysyp Caballi widzę 😉 do mnie też już doszedł, kolor na żywo jest fantastyczny. O jakości wykonania nie wspominając 🙂 próbowałam zrobić zdjęcie w świetle żarowym, ale jednak nie oddaje koloru, spróbuję w wolnej chwili przy dziennym.
ja też mam do pokazania Caballa,ale nie mam opcji na dobre zdjęcie - dostałam w prezencie urodzinowy padzik na czworoboki :] biały z granatową lamówką 😍
Livia tego to ja się nie spodziewałam , dwie derki 😍 umarłam 😜 są śliczne ,przecudne , czemu ja mam teraz remonty i inwestycje w stajni 😤 Zostało tylko czekać na promocje 😀iabeł:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 października 2013 09:54
Jak dla mnie za bardzo 😉 co kto lubi. Dopytaj się lepiej co do kształtu, bo wydaje mi się, że kształtem to one się niewiele różnią (wersja DR).
harja, ja się spodziewałam mniejszego haftu 😁 Jakby był dla mnie, to bym wypieprzyła wszelkie hafty w cholerę, bo nie lubię. Ale dziewczyny się uparły, że ma być wyjątkowy i z imionami - to jest 😁
Livia ta cała w gwiazdki jak dla mnie bomba 😍 to pierwsze nici które mi się podoba, ech gdyby nie notoryczny brak kasy :P harja fajny ten amestyst, na próbce wyglądał inaczej. czekam na zdjęcia na modelu 👀
Adaaa chadzałam sobie ostatnio po sklepach internetowych i widziałam same SR, DL...
A ja głupia zamiast się bawić w caballe, zamówiłam granatowego brillanta i edit: mauve vss 😵 do brązowego sprzętu może nie będzie pasować to sprzedam 😁 do tego granatowe owijki Waldhausen, zastanawiam się, czy będą pasować.
Livia poszalałaś z tymi gwiazdkami, ale polopad i derka pierwsza są świetne 😀 corralline oba piękne!
do mnie za to już jedzie cotton ocean 💘 zastanawiam się też mocno nad Caballem Prestige...ktoś ma, może się wypowiedzieć? tak samo super jak classiki i reszta? 😀
mam jeszcze poglądową Chudzinkę w melange burgundy w słońcu i cieniu
Ooo to śliczny 💘 chyba się skuszę tym bardziej, że chcę powiększyć moją kolekcję o takie ostre kolorki. A dziś do mnie doszedł przepiękny komplet emerald 😍 jutro powinna dojść czekolada 💃