Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

wymodelowana, dzięki! Podoba mi się zarówno w carbonie (co dziwne, bo na sklepowych zdjęciach jakoś nie podobał mi się ten kolor) jak i w granatowym szokomolu 🙂 W szokomolu trochę bardziej.

harja, miała być słodka 😉 Twojemu Kubie super w takim różu! To jedyne odcienie różu, które mi się podobają, a w kontraście do dużego konia jest super 🙂
wątek zamknięty
offtop ale harja ten warkoczyk dodaje mu strasznie uroku !  😀 i mam wrażenie, że jemu we wszystkim ładnie  😀

Dokładnie to, ładnemu we wszystkim ładnie! Chociaż ten róż to zupełnie nie moja bajka.
wątek zamknięty
czasem trzeba zaszaleć  😁

kittajka, całkiem nieźle, szczególnie z tymi czerwonymi akcentami w grzywie 😉
wątek zamknięty
harja, uuuuuu ten warkocz 😍
wątek zamknięty
harja, też mi się chyba bardziej w granacie widzi, ale ja granat uwielbiam 😁 A Twój w warkoczyku to taki amant-uwodziciel 🤣
anai, tak, jak wyżej - też mi się widzi bardziej w granacie 🙂 A carbon to taki trochę kameleon - w zależności od światła wygląda różnie 🙂 Ale coraz bardziej mnie do siebie przekonuje 🙂
wątek zamknięty
Nie miałam problemu, zaczęłam przeglądać ofertę Caball i Jarpol. Mam kilka typów, ale nie umiem się zdecydować. Co na taką kobyłkę?
wątek zamknięty
wszystko z wyjątkiem czerwonego  🙂 choć i czerwony umiejętnie dobrany mógłby mieć swój urok!
wątek zamknięty
...a mi się w końcu udało dopasować owijki do eskadrona melange aubergine  💃
I to przypadkiem  😀

New cotton eskadron aubergine, brillant lavender, 
owijki eskadron lavender(na wierzchu), owijki eskadron lilac New Generation (pod spodem).

Jak ja uwielbiam takie fiolety  💘 ...tylko szkoda że mam wewnętrzny opór do założenia ich na wałacha  😵

Edit. literówka 😉
wątek zamknięty
anai, jaki cukierek faktycznie! 🙂

wymodelowana, Carbon ładny, ale granat to jest TO 🙂

harja, róż różem, ale jakie piękne foto!
wątek zamknięty
protoniasta, masz, pozbądź się oporów:

Mój wałek ma dopiero przekichane. 🙂
wątek zamknięty
wszystko z wyjątkiem czerwonego  🙂 choć i czerwony umiejętnie dobrany mógłby mieć swój urok!

Ona się teraz na zimę zrobiła czekoladowa. Podobają mi się i granaty i szarości i fiolety. Bardziej chyba w Jarpol będę celować bo chciałam komplet z owijkami.
wątek zamknięty
emptyline- jeszcze ci tylko w zębach brakuje takie dużego kolorowego lizaka.  😍 Słodziak.  😉
wątek zamknięty
emptyline Będzie ciężko 😁  ...ja przez pół roku przekonywałam się do założenia na konia owijek burgundy 😂
Lecz wtedy opór był ogólny (bez rozgraniczenia na płeć konia) - totalnie nie podobały mi się czerwone owijki na końskich nogach.
Co dziwne ich kolor sam w sobie mi się bardzo podobał  🤣
wątek zamknięty
emptyline, lepiej mi o wiele jak pokazałaś różowe wydanie swojego wałacha. Za każdym razem jak miałam kliknąć "kup teraz" przy różowym czapraku to jakaś dziwna siła mnie od tego odciągała. ...ale teraz już się jej nie dam  😁
wątek zamknięty
emptyline, nie tylko twój 😁
wymodelowana bo granat to nie kolor.... 😉))
dziewczyny, warkoczyk jak warkoczyk, ale żeby w wątku o końskiej rewii mody.... 😉) czaprak podziwiać! no dobra, wiem, że róż to nie jego kolor, dlatego różu praktycznie się pozbyłam, ale zostawiłam fuchsię i raspberry, żeby czasem poprawić sobie humor 😁

protoniasta, e tam, nie ma co się tak długo opierać 😁
wątek zamknięty
protoniasta, nie przesadzaj, chłopaki w fiolecie wyglądają super!

W różu z resztą też  🏇.
wątek zamknięty
Bleee różowy  😁 Fiolet jak najbardziej ok - Sisisa  😍

safie, do tych owijek, które masz na zdjęciu, to wydaje mi się, że szary Caball by pasował.
wątek zamknięty
harja, a mi się Twój Kuba w różowym bardzo podoba. Chociaż on i w worku po ziemniakach wyglądałby świetnie.

tunrida, ha! Że ja o tym nie pomyślałam. To by był dopiero strój na hubertusa!
wątek zamknięty
protoniasta kocham te fiolety  😍
emptyline kojarzycie mi się z prosiaczkiem z Kubusia Puchatka  😜
A ja muszę się pochwalić nagrodą na wczorajszym hubertusie dla najładniej ubranego konia  😅

wątek zamknięty
Sisisa <3 !
lizzy ładnie 🙂

to ja też się pochwalę dzisiejszym Grubym, w cottonie aubergine, chociaż pogoda nie sprzyjała sesjom;/
wątek zamknięty
sacramentia, fiolet to jednak klasyka, super!
wątek zamknięty
harja obłęd  😍 anai ale czadowa derka  😀
wątek zamknięty
protoniasta te fiolety są cudowne, nie zdziwiaj tylko wrzucaj fote na modelu 😀
lizzy gratuluje wyróżnienia, zasłużyliście 🙂
sacramentia kocham siwe w fioletach 🙂

Ale żeby nie było zbyt fioletowo, to wrzucam Siwą w petrolu z nexta  🙂
wątek zamknięty

safie, do tych owijek, które masz na zdjęciu, to wydaje mi się, że szary Caball by pasował.

Owijki nie moje i chciałam coś bardziej kolorowego. Ja się na czarno ubieram, to z koniem mam ochotę poszaleć 😉
wątek zamknięty
Czarnowłlsy w czerni pierwszy raz od stu lat. Padzior Yorka, do tej pory tylko je macałam ale utrzymuję że to b. fajne szmatki za dobrą cenę 🙂
wątek zamknięty
Burza Francja-elegancja!
wątek zamknięty
Burza, wow, w czerni zupełnie inny Piorek!
kociarnia, :kwiatek:
sacramentia, pięknie!
wątek zamknięty
harja - wy nie macie złych kolorów 😉 W różu też mu pięknie
Burza - mega elegancko w czerni
Ratana - uwielbiam siwe w niebieskościach 🙂

A ja wrzucam swoje brzydale z wczorajszego hubertusa w szalonej jakości komórkowej  😁

Albatros w cottonie nici cream - miał być na biało, ale znajoma kazała mi nie stypić i wysłodziakować go  😁

Źrebny siankiem tuptuś Neil w cottonie red 2013
wątek zamknięty
Czy ktoś mógłby mi podlinkować adres do niemieckich szmatoholików? :kwiatek:
wątek zamknięty
keirashara, :kwiatek:
akzzi, http://www.pferdetrends.com/ 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.