tak sobie szukałam szukałam i fajny kwiatek znalazłam,
1) pani Weronika była ale już nie jest członkiem Rady Fundacji
2) Fundacja rozpoczęła działalność gospodarczą w 2010 r.
3) a w listopadzie 2012 r. wprowadziła nowe zapisy do Statutu, w dziale odpłatnej działalności pojawiło się np hotelarstwo .... (zmiany wprowadzono we wrześniu, po zakupie Szczedrzykowic, KRS przyjął je w listopadzie)
Rozbudowuję (źródło dostępne ogólnie w sieci )
http://www.imsig.pl/pozycja/2012/231/KRS/259992,FUNDACJA_CENTAURUSW dniu 2012.11.22 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 11 następującej treści:
Dział 1.
Rubryka 4. Informacje o statucie
WPISAĆ
1
1. Informacja o sporządzeniu lub zmianie statutu 06.09.2012 R. - ZMIENIONO: § 11B
Dział 3.
Rubryka 1. Przedmiot działalności
WPISAĆ
1
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
2
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 47 29 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
3
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 55 10 Z HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
4
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 55 20 Z OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
5
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 55 30 Z POLA KEMPINGOWE (WŁĄCZAJĄC POLA DLA POJAZDÓW KEMPINGOWYCH) I POLA NAMIOTOWE
6
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
7
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
8
1. Przedmiot działalności przedsiębiorcy według Polskiej Klasyfikacji Działalności 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW