najchętniej w łóżku z książką. ale pewnie ktoś wyciągnie mnie na jakąś imprezę 🙄 chociaż po zeszłym roku, gdzie oberwałam petardą w nogę, jakoś nie mam ochoty nigdzie iść 🙄
Ja byłam w zeszłym roku na wrocławskim rynku i jak dla mnie było - ciulowo, sądząc z perspektywy czasu. Zimno, tłum napierający na Ciebie (staliśmy blisko sceny); ludzie oblewający szampanem,mimo, że zakaz wnoszenia alkoholu; piszczące i chamsko przepychające się pomiędzy ludźmi ,napieprzone jak autobus laski w wielgachnych perukach które zasłaniają widok... Może i jestem marudna pod tym względem, ale naprawdę nic przyjemnego być zmarzniętym, podeptanym, lepiącym się od szampana ;D W tym roku, jako, że mój TŻ nienawidzi wszelakich imprez, gdzie pojawia się taniec, wybieramy się na Sylwestra w Multikinie.
Niby plany na domówkę w Centrum, niby z nocowaniem.. 🙄 A najchętniej wyjechałabym do rodziny skorzystać z okazji, po za tym spotkać starych znajomych.. możliwe. Ale w takim razie na pewno byłby to wieczór z jedynką 🤣
Sylwester ze Skyrimem. Jak spędzę sylwestra? Bede grał w gre 😉
Ja też chcę Skyrima 😍 A nikt z moich znajomych nie ma:<
W sumie to mam ochotę na leżenie w łóżku z jakimś żarciem i dobrymi filmami, ale już mam zaproszenia na kilka imprez i na którąś wypada mi iść. Sama nie wiem co to będzie 🙄
Za pewne na re-volcie 🙂 Nigdzie się nie wybieramy, bo ja muszę dużo leżeć, do tego nie wiem czy miałabym ochotę z wielkim brzuchem balować 🙂 No i Julcię nie mielibyśmy z kim zostawić, bo moi rodzice idą na bal🙂 Także jak rok temu będziemy w "czwórkę" razem sylwestrować 🙂 Zrobię dobrą wyżerkę, kupi się szampana, fajerwerki i tak sobie miło i rodzinnie spędzimy dzień 🙂
Ja również na 90% spędzę sylwester z Wami 😀 Pomimo, że chyba będziemy gdzieś z rodziną ( nie wiem u kogo jeszcze ), to wolę posiedzieć i czytać tutaj forum. Nie lubię imprez takich rodzinnych ( jakby typowo imieninowych), pewnie z powodu takiego iż nie przepadam za alkoholem.
T. dumał, dumał i jak nic ciekawego nie wydumał, to nieśmiało zaproponował, żeby może zaprosić kogoś do nas i żadnych wielkich imprez nie zaliczać w tym roku. Jupi! Chociaż ja bym najchętniej nikogo nie zapraszała i zaszyła się pod kocem z T. żarciem i filmami 😁
Pierwszy raz trafiły mi się mega konkretne propozycje spędzenia sylwestra. Jedna nawet razem z pełną opieką nad zwierzakami. I jestem w kropce serio, bo prawdopodobnie zrezygnuję ze wszystkich. Maż pracuje do późna i nie wiem czy w ogóle da się wyruszyć z domu.Z drugiej strony - odpocznę, bo zaiwaniam w tym miesiącu podwójnie. Jak wyjdzie ? Dowiem się 31.12 po 20😲0 😵 😉
Na 90% będę pracować. I to w Warszawie. Cały rok mam zapracowany to dlaczego w Sylwestra miałoby być inaczej. 😉 A tak w ogóle to za tydzień koniec świata, więc o jakim Sylwestrze mowa? 😉
Sylwester ze Skyrimem. Jak spędzę sylwestra? Bede grał w gre 😉
High five, bo właśnie zrobiłam sobie już drugą postać i po raz kolejny zaczynam - ale nie wiem czy jednak nie zwycięży Mass Effect 3 z DLC's! Co można wywnioskować z powyższego, zostaję w domu - głównie z powodu szczeniaczka, którego przywozimy dzień przed sylwestrem.
Od 28 grudnia do 2 stycznia siedzę w Świnoujściu z facetem, zatem i tam Sylwester 🙂
Cieszę się, wreszcie jakoś tak inaczej niż zawsze bo.. z nim 😍 Zawsze było tak samo: forum, koleżanki, jakaś mała "domówka" (a i to za dużo powiedziane), film, jakieś jedzonko... A w tym roku... A w tym roku sama nie wiem co mnie czeka, ale jestem dobrej myśli 😅
kujka, "fucha" w mojej branży czyli organizacyjnie w kulisach koncertu na placu Konstytucji. Według wstępnych informacji siedzę tam już od drugiego dnia świąt.
U nas też mało imprezowo, bo z młodą nie bardzo jest gdzie się wybrać 😉 Zapewne będziemy siedzieć w domu- ja z voltą, a K. z Fall Out'em. A o północy on Igriskoje, a ja... Piccolo 😍 Chyba, że wpadnie nasza przyjacielska para- wtedy będziemy siedzieć i grać w szachy 😁
U mnie miał być wypad w góry, potem sama z M., a koniec końców jedziemy w 5 czy 6 osób do mojego ojca do JG, bo zostawia wolną chałupe. Więc ja kameralnie :P Wreszcie ...