Forum konie »

UWAGA ! Obserwujemy końskie igrzyska ! :)

Obserwujemy IO w jezdziectwie ! postaram się was ina bieżąco nformować o wynikach. Zdaży się że mnie nie będzie więc postarajcie sie informować innych  🙂
Jak wiemy w ujeżdżeniu z Polskiej ekipy wystartują:
Michał Rapcewicz i Randon
Katarzyna Milczarek i Ekwador
Beata Stremler i Martini
A w WKKW zobaczymy Pawła Spisaka !
miejmy nadzieje że za cztery lata polaków będzie więcej na IO w jezdziectwie !  😀 😀
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] za caloksztalt dzialalnosci na forum (dublowanie watkow, pisanie nieregulaminowych postow, ogolny brak znajomosci regulaminu i zasad panujacych na forum), uzytkowniczka wygrywa wypowiedz moderowana na 2 tygodnie.
wątek zamknięty
To żeby było na bieżąco - Paweł Spisak po próbie ujeżdżeniowej jest 50/74 pary. Jutro cross rozpoczyna się o 13.30 (relacja w internecie mam nadzieję będzie?).
I jeżeli już powstał wątek, to napiszę i tutaj - jeżeli ktoś się orientuje, o której planowany jest start naszego reprezentanta, to byłabym wdzięczna za podzielenie się informacją 😉.
wątek zamknięty
szkoda że w telewizji nie pokazują,bo niestety mój internet kiepsko chodzi
wątek zamknięty
jutro w tvp 2 będzie transmisja wkkw  😅
wątek zamknięty
Całość będą transmitować, czy fragment tylko? Wiadomo?
wątek zamknięty
O ktorej? Całe wkkw będzie?
wątek zamknięty
W telewizji leci na tvp2 :
30.7-11.45-15.20- WKKW cross-indywidualne i drużynowe
31.07-11.45-15.20-WKKW Skoki ind i druż
2.08-11.45-15.20-Ujeżdżenie Gp special ind i druż
9.08-11.45-15.20-GP Freestyle finał
🙂 😀 🏇
wątek zamknięty
Już jest w sumie podobny wątek... http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,87610.0.html
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Droga NOWA uzytkowniczko, czy mogłabyś sie zapoznać z regulaminem forum a nie bezsensowne pisać, dublowac wątki, robić bezsensowne ankiety i zaśmiecać owo forum?
wątek zamknięty
nie wiem skąd ta rozpiska, ale cross rusza o 13.30 czasu polskiego, więc jakim cudem relacja może lecieć od 11.45?  😲
wątek zamknięty
bo w tvp piszą hurtowo kilka dyscyplin w pewnym przedziale godzin np. od 11.50-15.30 jest jeździectwo, ale też tenis, żeglarstwo, badminton itp.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.