Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

proszę, ale jak już pisałam - to dopiero prototypy, więc urodą nie grzeszą 😉

sofka ze skaju  - pierwsza i ostatnia, z wypełnieniem cięzko było przeszyć 😉

i kokardkowe 😉

oczywiście natychmiast testowane przez dżamniora Qbika 😉

narazie kombinuję sobie z materiałami i wypełnieniem a uszyte rozdaje znajomym psiarzom do testowania  😁
kokardkowe śliczne  😜 😉
Czy można by było i mnie uznać za znajomego psiarza? 😉 Hehe to kwadratowe jest piękne tylko kolor nie praktyczny  🙂 Normalnie chyba się będę zgłaszać (jak już wyroby zostaną przetestowane) po duże posłanie dla wygodnickiego labradora  🤣
to skaj, więc aż tak się nie brudzi, tę akurat zamieszkują moje piesy od dwóch miesięcy i jak widać jest w znośnym stanie 🙂
escada super !!  śliczne są  😍
Kokardkowe przepiękne, ale ja bym się nie zdecydowała na okrągłe/jajowate legowisko 🙁

Ale za to... ha  💃 nie wiecie nie wiecie co uszyła mi Ivett  💃  😍
Od teraz mogę podbijać Syberię  😍 😅
escada urocze te kokardkowe
JARA, czemu? Okrągłe jest gorsze od prostokątnego?

Śliczne są te z kokardką🙂
JARA pochwal się co Ci uszyła Ivett  🙂
Ale fajne!
Prawie nasz, prawie pies (york teściowej) dostał posłanko i dupa - nie chce nawet na nie siadać. Ano dlatego, że materiał sztywny i nie jest ogólnie mięciutkie.
[quote author=D+A link=topic=88.msg1168720#msg1168720 date=1319738411]
JARA, czemu? Okrągłe jest gorsze od prostokątnego?

[/quote]
Ja taka psia maniaczka i ostatnio dorwałam fajny artykuł o tym jak psy śpią. I właśnie tam było opisane, że psy odpoczywają, zapamiętują itd tylko w fazie REM, która są w stanie osiągnąć tylko leżąc na boku na płasko 😉

Link do artykułu dla chętnych [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,32.msg1131987.html#msg1131987]KLIK[/url]

A co mi... a dokładnie mojemu psu uszyła Ivett pokażę jutro :P  💃

Hmmm ale jak okrągłe jest odpowiednio duże to też może leżeć na płasko;p Chętnie przeczytam artykuł.
Dziękuję, cieszę się, że sie podobają, w środku mają poduszkę wypelnioną ovatą wiec są miękkie.

JARA ksztalt to pikuś, tylko trzeba narożniki przeszyć, zeby ladnie trzymalo ksztalt, no i oczywiście odpowiednia wielkość 🙂

jutro jadę po nową tonę materiałów i będę testować następne pomysly 🙂
Zauważyłam że boom na dany krój czapraka przychodzi falowo....najpierw brillanty, potem prahdy, teraz powrót anky...i powiem fajnie się szyje te alaanky, bziut i już nie to co brilliant  😂

krysiex213
  super 🙂

Hypno
może to Twoje tempo zawdzięczasz maszynie  😂 😂
A o to dera do lonżowania / karuzeli przeciwdeszczowa robiona przez ivett  😁

Ale czad  😍 wygląda rewelacyjnie 🙂
Zapomniałam wstawić 🙂 zrobiłam dla Być. 3x jej Młodą 🙂 i już dojechały do nowego domu
Już się nimi pochwaliłam każdemu, komu mogłam. Nie było osoby, która by nie powiedziała, że są śliczne i naprawdę fajnie wykonane. Także gratuluję i dziękuje.  😅
moja sukienkowa derka combo z mało współpracującym modelem
zwracam się z gorącą prośbą do osób szyjących i/lub zamawiających duże ilości materiałów i/lub mieszkających w pobliżu pasmanterii,
czy znalazła by się dobra dusza, która odsprzedałaby mi trochę taśmy rypsowej (albo czegoś w ten deseń)  :kwiatek:
chciałam zrobić z niej lamówki do czapraków w kolorach zgniłoziemonym i ciemnoniebieskim, a u mnie w mieścinie w pasmanterii są tylko 3 szaro-bure paskudne kolory 🙄

rzeczy które robicie są przepiękne.... aż nabieram chęci na własnoręczne zrobienie czapraka 🤣... mam wątpliwości co do tego czy będzie się nadawał do wystawienia publicznego, ale to się jeszcze zobaczy 😁
PS. załączam nauszniki. czarne i czarno-żółte są produkcji mojej mamy a czerwone robiłam sama 😀... przepraszam za jakość zdjęć ;/
Wow, widzę że Ivett nie próżnuje 😉
Wszyscy mają dzieła Ivett, mam i ja- oto pad i podkładki jej twórczości.

subaru2009, ja psa ustawiam do aparatu "na piłkę", ale widzę, że mam swojego mistrza  👍 co ustawia konia "na komórkę"  😁
JARA niestety koń olał komórkę i dzwonek ... zaczął się ustawiać dopiero jak mu krzaczorem zaczęłam machać przez pyskiem  😁
Wow, widzę że Ivett nie próżnuje 😉
Wszyscy mają dzieła Ivett, mam i ja- oto pad i podkładki jej twórczości.

szkoda czasu na próżnowanie  😉
subaru2009, bo to trzeba miec taki dzwonek z rzeniem. na wszystkie konie dziala 😉
katija miałam ! Skubany olał ten dzwonek :P Jak widać - wyjątek od reguły  😁
hahaha, moja koleżanka dziś dorwała mój tel z takim dzwonkiem i latała po całym padoku mając frajdę że konie się dziwią, gapią itp 😁
Mam pytanie: czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak można zrobić nauszniki, jakie uwzględnić wymiary itp.?  🙂 Bo ja niestety jestem w tych sprawach taka cofnięta, że szkoda gadać  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się