Ja myślę, ze Beacie Stremler należy się za to "wielki szacun" i nawet jeśli ktoś mówi "że na biednego nie trafiło" i dlatego łatwiej odmówić tej propozycji to kwota jest na tyle duża (ponad milion dolarów), że i nie jeden Bogaty sprzedałby tego konia.
Tolcio, Udział w Olimpiadzie jest niewycenialny. Szczególnie jeśli to jest koń, którego ma od początku jego kariery pod siodłem. Może być tak (odpukać), że będzie to jedyna możliwość udziału w IO - tego się nie da sprzedać.
Tolcio, ten koń po olimpiadzie będzie również wart duże pieniądze - jeśli dobrze wystartują, kto wie, czy nie większe. Gdyby Beata konia sprzedała teraz, to nie tylko przepadłby jej start, ale rozbiłaby tym samym pierwszą w historii polską drużynę ujeżdżeniowców na olimpiadzie. Podwójnie kiepsko... Dobry start, a nie zdziwię się, jeśli naprawdę fantastycznie pojedzie, da Beacie renomę jeźdźca z topowej półki. Za tym idą konie w trening wysokiej jakości, stawki, które się kasuje za pracę itd. - więc to coś jak wybór między rybą (grubą zaiste) albo wędką. Plus, start w olimpiadzie na koniu, którego ma się od młodziaka - i w kilka lat z konia z szopy 😉 zrobiło się sportowca międzynarodowej klasy - jest doskonałym podsumowaniem odniesionego sukcesu. Nad czym się tu zatem zastanawiać?
Chociaż czytałam już w necie różne komentarze 🤣 Na przykład że głupio robi, bo powinna sprzedać i mogłaby całą kasę wydać na przyjemności. Aha, już widzę, jak taka zakażona końskim bakcylem osoba rzuca konie i stajni i zaczyna leżeć plackiem na egzotycznej plaży 😉 Przecież konie, stajnia - to jest jej sposób na życie i to właśnie są jej przyjemności, dobrowolnie wybrane 🙂 A już najlepszym tekstem było, że głupia baba, powinna sprzedać, bo mogłaby sobie wtedy w Polsce szkółkę jeździecką otworzyć 😁
Tolcio, ten koń po olimpiadzie będzie również wart duże pieniądze - jeśli dobrze wystartują, kto wie, czy nie większe. Chociaż czytałam już w necie różne komentarze 🤣 Na przykład że głupio robi, bo powinna sprzedać i mogłaby całą kasę wydać na przyjemności. Aha, już widzę, jak taka zakażona końskim bakcylem osoba rzuca konie i stajni i zaczyna leżeć plackiem na egzotycznej plaży 😉 Przecież konie, stajnia - to jest jej sposób na życie i to właśnie są jej przyjemności, dobrowolnie wybrane 🙂 A już najlepszym tekstem było, że głupia baba, powinna sprzedać, bo mogłaby sobie wtedy w Polsce szkółkę jeździecką otworzyć 😁
Tak źle i tak nie dobrze. Komentatorów i maruderów nie brak, a co jeden to z lepszym pomysłem 😁