Forum konie »

Naczółek, naczółki

Ale jak tak patrzę na centymetr to chyba mają tak pomiędzy 3-4 cm.
Szukam jakiegoś subtelnego naczółka dla prawdziwego faceta z malowanym nosem, więc bling i kryształki odpadają. Szukam i szukam ale gdzie nie spojrzę, to kryształek kryształkiem kryształki pogania  👿
Może macie jakieś propozycje?
Zastanawiałam się nad zwykłą rureczką, czymś lekko opadającym... Byle się nie świeciło.  🤬
kiedy blingi są pięęęęękne 😜
zwykła rurka ale jak sie układa na głowie to nie wiem 😉 http://www.horsehouse.pl/pl/Katalog/Kon/Akcesoria-do-oglowi/Naczolek-Rurkowy-Horze.html?pa=3
fruity_jelly, układa się bardzo ładnie, ale cóż z tego, jak tego naczółka Horze nie ma już od roku i mieć nie będzie, on był tylko w kolekcji sezonowej. W sklepie jest na zamówienie, więc sklep na bank jeszcze nie wie, że naczółka nie zamówi.
Mam właśnie taki naczółek Horze:

ups, nie wiedziałam, chciałam pomóc 😉
mi się teraz śni po nocach bling rureczka od Anaa 😜 czekam na Matki Boskiej Pieniężnej 😀iabeł:
tak sam, a moze i lepszy naczolek na wymiar, mozna bez najmniejszego problemu zamowic u pana marka 😉
edit: za polowe tej kasy.
Ja mam już prawie dwa lata taką boską kilometrową rurkę od pana Marka 🙂 akurat inny zaczep pod ogłowie ale..

A tu Geronimo, też p. Marek 🙂
Gdy widzę konie w tych nieszczęsnych naczółkach, przychodzi mi na myśl tylko jedno:

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSS28bVKOLWVm2smE6Alndo5OWCBN3A17u6MigOcoV-hjvTijJBmQ[/img]

A potem sobie myślę, że zacznę szyć jedwabne czapraki imitujące stare przepocone koce... I będą tak luzacko zsuwać się na nerki  😍 Fashion fashion 😀
ostatnio wydziergałam taką plecionkę fajną, układa się podobnie do tego od p. Marka.
też chyba rok temu miałam chrapkę na ten naczółek rurkowy horze, był nawet w fajnej cenie. Zamówiłam, poczekałam jak w czasie oczekiwania pisali, i okazało się, że już nie będzie.. A to był na prawdę śliczny naczółek 🤔
Burza, Cudownie prezentuje się cały ogłowie. To zdecydowanie jedno z moich ulubionych revoltowych 🙂
A taaak się zasadzałam na tę rureczkę Horze.  😫
Burza a pamiętasz może cenę tego markowego naczółka?  :kwiatek:
Szlachta pięęękny jest  😍
Widzisz Rzekotka, tak się denerwowałaś, a tu totalnie Cię olali  🤣
Zapewne to jeszcze nie pora na te jedwabne czapraki... Ale ja bym pewnie kupiła, bo kursanci mi ciągle wyciągają czapraki za bardzo do przodu i siodło na gołym koniu leży  😁

A co do tych naczółków to coś w rodzaju przerostu formy nad treścią  😉
[glow=red,2,300]http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,87755.msg1365489.html#msg1365489[/glow] szukam takiego naczółka ktoś wie gdzie taki dostane ? <3 pomocy  :kwiatek: ten pierwszy u góry  😉
Czy ktoś, kto ma ten naczółek: klik mógłby go zmierzyć? Zastanawiam się czy wszedłby na wodogłowie mojego konia, a boję się wydać taką sumkę w ciemno 🙁
czapraczek, ten naczółek nie jest dostępny w PL
Mo B., napisz do Quanty 🙂
Mo B., one są wszystkie robione ręcznie, dlatego minimalnie różnią się długością, ale przy rozmiarze full mają 43,5-45 cm, więc są długie. Jeśli potrzebujesz jeszcze większy, to możesz zamówić sobie fulla-sc, to jest naczółek z poszerzonymi dodatkowo uszkami (które można zakładać na ogłowia z dzielonymi paskami, rurki, munsztuki itp.), więc pewnie jeszcze z 2 cm można dodać.
Mo B., mój full mial dokładnie 44 cm.  Swoją drogą na tych zdjęciach na stronie są teraz dwa różne naczółki czy mam już zwidy?
Edit.  Mam zwidy 😉
Czy widzieliście gdzieś w sprzedaży takie cuda? Zobaczyłam na zawodach i strasznie mi się spodobał:
Szukam osoby która zrobi mi na zamówienie naczółek 😀
coś podobnego jak Hooks artemis ma (czyli błysk) może być grubszy no i koniecznie czarna skóra, opadający 🙂
Wal do Anaa 😉
ewabe a chcesz taki naczółek z kolczykami dla Ciebie?
Cześć, czy ktoś z Was ostatnio kupował/szukał brązowego opadającego naczółka z kryształkami...?
Wybrałam już ogłowie, ale naczółek zupełnie nie ten 😵
Thymos, ja się zakochałam w tym:

Teraz zbieram kasę, ale pewnie niedługo będę mogła na żywo pomacać 😉. Da się wybrać kolor kryształków, kolor skóry, ilość tych kryształków itp.
😀 😀 😀 będę robic, bo ileż można mieć naczółków bling bling dla ogiera robić z niego pedzia  😂

Krysiex a już myślałam, że to tylko ja mam nie po kolei, że dla mojego wałacha wybieram blingi 🤔wirek: Oprzeć się nie mogę po prostu, teraz kupiłam taki, pod kolor do czerwonego czapraka, tylko mój jest o profilu V i pięknie opada. Niestety nie mam jeszcze zdjęć na koniu.

epk, nawet nie pytam o cenę 😉
A jaki naczółek byłby najlepszy dla tej Pani

Zawsze miałam głowy bez odmian więc było prosto a tu takie mi się trafiło  😉
Thymos, http://briar.pl/pl/p/SCHNEEPFERD-Naczolek-Strass-Model-3/2460
Nie jest najgorsza biorąc pod uwagę, że moge nawet xfull zamówić, kryształki super jakości, dużo opcji wyboru.
ktoś wie, gdzie znajdę taki naczółek?
Moonlight a to nie jest naczółek z hooksowej Aurory? Bo jak tak to on w sprzedaży był tylko z ogłowiem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się