"Komu w drogę temu..." 1. Antibarbie 2. Martolina 3. Koka 4. Facella 5. NoNou 6. whisperer13
"Komu w drogę temu..." 1. Antibarbie 2. Martolina 3. Koka 4. Facella 5. NoNou 6. whisperer13 7. Nirvette
nawet i mnie naszło 😉 "Komu w drogę temu..." 1. Antibarbie 2. Martolina 3. Koka 4. Facella 5. NoNou 6. whisperer13 7. Nirvette 8. mery
"Komu w drogę temu..." 1. Antibarbie 2. Martolina 3. Koka 4. Facella 5. NoNou 6. whisperer13 7. Nirvette 8. mery 9. planeta10
"Komu w drogę temu..." 1. Antibarbie 2. Martolina 3. Koka 4. Facella 5. NoNou 6. whisperer13 7. Nirvette 8. mery 9. planeta10 10. jestemzlasu
hej i jak tam? termin byl do wczoraj czy jest do nastepnego poniedzialku...?
Też jestem ciekawa :P Jeśli juz po terminie to szkoda, jeśli nie to się dopisuję 🙂
o kurcze... nie widziałam tego edytowanego posta ze zmianą tematu i datą 🙁 wrzucę je dzisiaj po 21.00, więc jak ktoś ma jeszcze to niech śmiało wysyła
Poszło 🙂 Byłam pewna, że termin był do końca wakacji :P
Byłam pewna, że termin do poniedziałku 26.08.....🙁
Jak dla mnie trójka i tylko trójka!
Przegapiłam termin 😵 byłam przekonana, że to jeszcze tydzień, nie wiem skąd mi się to wzięło... Dla mnie 3, 4 i 5. Piątka jest niesamowita.
Trójka jest świetna! 🙂 3, 5 i 6
Mnie się bardzo podoba 4. Piękne kolory. 🙂
Mi tylko jakoś 1 pasuje do tematu🙂 Choć reszta też fajna.
szkoda, ze tak malo zdjec!
Czy głosowanie już nie zamknięte? Mamy zwycięzcę?
powinno już być zamknięte... 😉
No to Mery na co czekasz? 😀
na nic, już posłałam dalej w świat moje pikne zdjęcie 😉 ! no dobra (trochę ściągnięty temat z warsztatów w których brałam udział) , to proszę: "Co noszą warszawiacy, poznaniacy, krakowiacy, gdańszczanie itd,itp czyli ludzie w moim otoczeniu" 🙂 1. Mery
do kiedy bedzie termin bo chcialabym wziac udzial ale nie wiem czy sie wyrobie?
Świetne! 😀 "Co noszą warszawiacy, poznaniacy, krakowiacy, gdańszczanie itd,itp czyli ludzie w moim otoczeniu" 1. Mery 2. Alabamka
"Co noszą warszawiacy, poznaniacy, krakowiacy, gdańszczanie itd,itp czyli ludzie w moim otoczeniu" 1. Mery 2. Alabamka 3. Londstreet
Nie znajdę nikogo kto się chodzi na zdjęcia :/