Horciakowa cieszę się że kartka doszła, jeszcze czekam na wiadomość o jednej kartce. Ja dostałam wczoraj kartki od kopyciak i buyaki :kwiatek: Ślicznie dziękuje !!
mimo, że listonosz obiecał przynosić nam także niepolecone listy, poszlam dziś spr skrzynke (na wiosce), no i chyba mial zastępstwo bo sterta listów była - nie sprawdzaliśmy od czasu pożaru ...
wiem, ze jest watek urodzinkowy, ale co wy na to by zrobic taka zabawe z kartkami urodzinowymi? w ciagu jakiegos czasu deklaracje zebrac i rozlosowac, kazdy na urodziny by dostawal 3 kartki np. dopisanie mozliwe, np jakby sie zebralo kolejnych x osob.
To może faktycznie kartkę z wakacji zrobimy teraz, a urodzinową zrobimy zapisy koło listopada, tak jak zbieramy wtedy na zabawę voltowiczów? Co o tym myślicie?
Zasady podobne jak teraz, czas na wysłanie to powiedzmy 1 lipiec - 31 sierpień albo coś w ten deseń, i w zasadzie może to być kartka z wakacji albo z miejsca w które wybieramy się na jeden dzień albo nawet kartka z miejsca naszego zamieszkania 🙂 Grunt to idea czyli pocztówka z wakacji 😀