Czy jest oddzielny wątek dla zimowych obozow jeździeckich, albo obozów jezdzieckich dla osób 18+ albo wątek „last minute” gdzie są miejsca na obozach zwolnione z losowych powodów na kilka dni przed? 🏇
Czy istnieje tutaj jakiś konkretny wątek o grodzeniu pastwisk żywopłotem? Chodzi mi głównie o dobór odpowiednich roślin i docelowo całkowitą rezygnację z płotów na rzecz żywopłotu.
Witam. szukam odpowiedzi na temat tego gdzie mogę zbadać skład i wartości odżywcze paszy... Mianowicie mam konia z dość wrażliwym żołądkiem i idąc za radą veta próbuje sama skomponować odpowiednią pasze i potrzebuje rady gdzie znajdę takie laboratorium czy coś takiego :]
To zależy od tego, co konkretnie chciałabyś wycenić - Końska rewia mody jest z zasady o czaprakach i derkach kolekcyjnych, ale są też konkretne wątki o derkach, popręgach, ogłowiach, siodłach, ochraniaczach etc.
Cześć. Mógłby mnie ktoś odesłać do wątku, gdzie mogłabym popytać o porady dotyczące rozdzielenia konia z stadem? Szukałam i nie znalazłam odpowiedniego tematu. Będę bardzo wdzięczna. :kwiatek: