Livia dzięki, tak bym zrobiła, tyle, że my robimy tzw Polish trip'a i chcemy zjechać całą Polskę w dwa miesiące. I odwiedzić bajeczne stajnie między innymi 🏇
Czy temat pasów biodrowych z kieszonkami i miejscem na bidon był poruszany w którymś wątku? Nie wiem, czy wrzucić to bardziej w odchudzaniowy, czy biegowy, a wyszukiwarka nie chce współpracować z wyrażeniem "pas do biegania" i synonimami (albo ja nie potrafię szukać :icon_redface🙂.
Szukam wątku, w którym mogłabym poczytać coś na temat zgłoszeń i samego wolontariatu Baltica Tour. Niestety wyszukiwarka pokazuje mi tylko wątek z 2015r., a chciałabym znaleźć coś aktualnego. Mile widziane osoby, które były na wolontariacie i mogłyby odpowiedzieć na kilka moich pytań. 🙂
Gdzieś ostatnio dziewczyny na forum rozmawiały o walizkach. Były polecane konkretne firmy, nawet modele i mowa o promocji (m.in. na różową walizkę 😁 ). Nie mogę jednak odszukać tego wątku. Pomoże ktoś? ;> :kwiatek:
Bry wieczór, wracam tu po dłuuuuugaśnej przerwie i poszukuję wątku o Waszej twórczości- rzeczy handmade itp. Wiem, że jest jakiś o sprzęcie DIY, ale mi raczej chodzi o różnego rodzaju ozdóbki, pluszaki, ciuchy i inne różniaste wyroby 😉