Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

mistrzostwo:
.
Rozczuliło mnie  😍

trochę światła (-:

niestety, facebookowa jakość

I to już publikowałam w wątku "maści, odmiany" ale myślę, że tu także się nada ;p
Racjonalna pierwsze jest świetne 😀
Facella mistrzowskie wykonanie  👍
Ja wygrzebałam coś takiego z naszego ostatniego wypadu do stajni.
nie wiem czy odpowiednio dobralam zdjecia ale wydaje mi sie ze sa calkiem nastrojowe/klimatyczne, kazde na swoj sposób  👀
mtl: pierwsze jest cudowne !
Racjonalna pierwsze zdjęcie normalnie  cudne 😍
MMVG nie ma to jak szalony galop 😁
mtl 3 i ostatnie wg. mnie najlepsze  😀
mtl - 1 cudowne światło, ostatnie urocze  😍
Sesja o Wschodzie słońca (w Stajni Jasminum)
Fotograf: Pola

to może i ja coś wstawię..
jamiebest świetne zdjęcia, ale najbardziej mnie urzekło pierwsze  😍
liczę na to, że się nada 🙂

jamiebest - pierwsze śliczne, a ostatnie nie do tego wątku pasuje  😉
Klaudja - niekoniecznie klimatyczne

Wygrzebałam z sieci ;p
ashtray, cudne!  😍
Racjonalna, drugie foto to zdjęcie Wojtka Kwiatkowskiego, a trzecie perfidnie obrobione i z wyciętą sygnaturą jest autorstwa Kasi Okrzesik
ludzie są perfidni  🤬
MsCarmen - wszystkie zdjęcia pochodzą ze strony fejsbukowej Equestrian Lifestyle Magazine. Nie wiem kto jest ich autorem ponieważ na fan page nie jest o tym nic wspomniane. Jakiekolwiek zażalenia trzeba składać do osób, które te zdjęcia tam umieszczają i nie wspominają nic o ich autorach. Ja tu jestem Bogu ducha winna ;p
myślałam, że jeszcze się podłapie pod "klimatyczne" 🙂
MsCarmen - wszystkie zdjęcia pochodzą ze strony fejsbukowej Equestrian Lifestyle Magazine. Nie wiem kto jest ich autorem ponieważ na fan page nie jest o tym nic wspomniane. Jakiekolwiek zażalenia trzeba składać do osób, które te zdjęcia tam umieszczają i nie wspominają nic o ich autorach. Ja tu jestem Bogu ducha winna ;p

Każde udostępnienie, nawet wtórne, jest łamaniem praw autorskich.
Nie nastrojowe, nie klimatyczne, ale za to jakie pozytywne. Zdjęcie znalezione na pb, nie mam pojęcia kto jest autorem, dlatego w linku podaję:
http://www.photoblog.pl/konnacafe/129635055
Zdjęcie zrobione przez poznaną wczoraj nad zalewem dziewczynę

mam ich więcej  😍
Racjonalna, ja broń biedronkę nie mam żadnych wątów do Ciebie 😀 Chciałam tylko publicznie napisać, czyja fota i że w moim mniemaniu to jest be, że usuwają sygnatury 🤬
orjentica- podoba mi się! Wstaw coś jeszcze
mam kilka z dzis 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się