Dworcika, Wow. Cudowne! I jest dokładnie takie, jak powinno być - mały człowiek z małym koniem, a wokół ogromna hala, drewniany, potężny strop, lekkie światło z okna.... Ekstra 😍
zuza,zuza_anna,Sankaritarina, wow, dzięki! Nie spodziewalam się takiego odzewu 🙂 Bardzo żaluję, że fotka tak marna jakościowo, ale niestety - robiona idiotką klasy IDIOT do kwadratu 🙁
zuza, a mnie, w przeciwieństwie do Time podoba się ta kolorystyka. Niby ciepłe barwy zachodzącego słońca, ale takiego...calkiem już "zaszłego" na co wskazuje zimna barwa tej ciemni opatulającej konia. Fajnie... taki moment, kiedy cieply dzień przechodzi gładko w chłód. annamazonka, fantastyczne ujęcie!
Dwo, mistrzostwo! 🙇 Ja to generalnie nie przepadam za kiczowatymi fotkami (wiecie zachody, oczy końskie, wznoszący się kurz itp.) a Twoje zdjęcie tak się wyróżnia na tle reszty... no ciary mam, dosłownie!
amnestria, bardzo się cieszę, że wywołało aż taką reakcję :kwiatek: Ja też raczej szukam tych bez zachodów i innych "typowych", klasycznych nastrojowych fotek. I dlatego właśnie tak przypadlo mi do gustu zdjęcie Zuzy, gdzie zachód przełamany jest nadciągającym chłodem. Dodam, że te zdjęcie robione było w porze dalekiej zachodowi, ale ta hala daje taaaaaaaaki efekt. Cieszę się, że nadal, patrząc na nie, mogę wrocić dokładnie do tamtej chwili - ciszy, skupienia, gdzie słychać tylko piasek pod nogami i oddech tego konia. Coś pięknego!
Dworcika, Specjalistą zdjęciowym nie jestem, ale wiem co mi się podoba i to zdjęcie od razu się skojarzyło z romantycznymi obrazami typu "mały człowieczek na tle Wielkiej Natury" (czyli C. D. Friedrich się kłania). Tam też jest właśnie mały człowiek i Wielka Hala. A że ja dostałam hopla na punkcie romantyzmu... 😉
Time,Dworcika dzięki. U nas niestety te linie i do tego słupy wszędzie.Starałam się,żeby niebo było fajne,żeby nie było słupa i konia dobrze "złapać" 🙂 Ale nie tłumaczę i dziękuję za obie opinie :kwiatek: