Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Klami, teraz nawet na stronie Timba sa za 719. W Sizeer tez.
emptyline, rany, faktycznie. Ja to ślepa jestem. Dzięki.
Klami, nie ma za co. :kwiatek: Rozmiarowo wypadaja chyba dosc normalnie. 🙂
Czy ktoś miał te buty albo jakąś styczność z materiałem z cholewki? :kwiatek: jakos tak sie stalo ze je popełniłam (no wszystko przez weekend black fridayowy w runcolors🙁() i teraz sie zastanawiam jak z jakością i oddychalnością, bo poki co z nb mialam tylko cholewki z takiego jakiegoś płótna.
Też jestem ciekawa opinii o oddychalności NB. Zawsze bałam się je kupić właśnie ze względu na sztuczne materiały.

Doszły moje Timby, są piękne, widać że były tylko mierzone. Rozmiar trafiony - jeden jest idealny, drugi ciaśniejszy, myślę że to kwestia rozchodzenia i ułożenia się - użyję sobie tych pianek do dopasowywania butów.
Co do pielęgnacji i impregnacji - używacie oryginalnych środków czy nie ma to znaczenia?
pointure dam znać jak sie sprawdzają (o ile ich nie będę zwracac, bo widziałam że potrafią być mocno splowiale, ciekawa jestem jak czarne będą na zywo) 🙂 jak dotąd mialam (no, nadal mam) te i nie mialam zastrzeżeń, no ale też ciężko zeby taki materiał nie oddychal.
pointure, Clarks i Ecco miały zawsze super środki.
Gniadata, ja mam całe zamszowe 2 pary i nie narzekam. Łącznie z chodzeniem na gołą stopę. Tylko ja włożyłam do nich cieniutką skórzaną wkładkę z taką pianką węglową pod spodem. Nie lubię syntetycznych wkładek a te mi się zawsze sprawdzają.
pointure ja impregnuję jakimś sprayem z Foot Lockera  😉 Myję tylko wodą i tak już kilka sezonów.

A teraz popełniłam takie dwie pary  😜

Te bordowe 😜
epk, - a co to dokładnie za wkładki? 🙂
keirashara, takie najzwyklejsze: http://allegro.pl/wkladki-skorzane-lateks-przeciwpotne-skora-rozm-39-i6915376713.html
Wkładam do wszystkich butów i mega mi się sprawdzają. Tylko trzeba brać min. jeden rozmiar większe.
tulipan o nieeee jakie piękne  😵

Gniadata te szare też super!
hanexxx, ostatnio widziałam je w factory Wrocław. Ale na żywo są paskudne.
hanexxx, ostatnio widziałam je w factory Wrocław. Ale na żywo są paskudne.

Szczerze to na zdjęciu też nie powalają urodą  😉.
Dziewczyny, trochę nastąpiła u nas wtopa. Mama kupiła mi dwie pary Timbów, damskich, żebym wybrała kolor...i zgubiła paragon. Może ktoś [CIACH] - to już niestety ogłoszenie.
emptyline Jeśli mama płaciła kartą to wystarczy potwierdzenie ze strony banku, sklep ma swoją kopię paragonu. Jeśli gotówką to spróbować pójść do sklepu w którym dokonała zakupu i poprosić o odnalezienie ich paragonu, trzeba podać konkretną datę najlepiej z godziną i co na paragonie było.
Gotówką, próbowała ale mają to gdzieś 🙂

Oj moderacja naprawdę by na luz ciut wyrzuciła.  Ktoś chce Timby 37?
Czy ma ktoś rabat w eobuwie? Podoba mi się jedna z torebek (prezent dla mamy pod choinkę), jest już przeceniona ale jednak wciąż powyżej budżetu. Czy jest szansa, żeby taniej ją kupić?
https://www.eobuwie.com.pl/torebka-creole-rbi117-sredni-braz.html
espana, przypomnij mi jutro rano na pw - zostawiłam w pracy kilka, może ich nikt nie wyrzucił. 😉
Espana, bon powyżej 200pln to 20PL, na 20 złotych 🙂
espana spróbuj wpisać w szukajke googla zwroty typu "kod rabatowy eobuwie". Ja tak raz znalazłam kod na -100 zł na wszystko.
espana, - za newsletter lub apke od nich było -50zl na zamówienia powyżej 200zl jeszcze z 3 tygodnie temu, może dalej jest.
O, dzięki dziewczyny! Może uda się jeszcze ciutkę urwać  :kwiatek:
espana, i co, udało Ci się znaleźć jakiś kod na przecenione produkty?
Czym impregnowac buty a'la emu?
Jakiś zwykły spray do impregnacji butów zamszowych wystarczy czy kupic cos ekstra?;-)
espana, i co, udało Ci się znaleźć jakiś kod na przecenione produkty?

Niestety wszystkie kody rabatowe dotyczą towarów nieprzecenionych. W końcu torebkę kupiłam w Hong Kongu i liczę, że zdąży dojechać do świąt  🤔
Ja kupiłam i tak, bo buty były przecenione z 409 na 269. A od wakacji sie do nich śliniłam 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się