w Schaffie. Wykorzystałam punkty zgromadzone w ramach karty klienta i zapłaciłam ok 230 pln.
Edytka, pokażesz zdjęcie na nodze? :kwiatek:
postaram się! daj mi kilka dni 🙂
Edytka hihi ja wczoraj wlasnie tez sie na nie skusilam. Tylko, ze czarne z czerwonym serduszkiem 😍
widziałam na facebooku 😀 też nad nim myślałam. i nad tym szarym. i białym 😜
Edytka,exploited, i reszta- nie odparza się Wam noga w takiej gumie? Nie ma uczucia jak w kaloszu 24/7? Coraz więcej osób nosi takie butki i o dziwo wszyscy zachwyceni, a ja mam wrażliwą skórę i nie mogę się przekonać.
Ksan, ja się odparzam i obcieram od wszystkiego, a w tym Melisskach nic a nic. Już nie mówiąc o tym, że są naprawdę wygodne.
Dla mnie one mają jednak jedną wadę - ten sławny zapach. Dla mnie one w żaden sposób nie pachną, a śmierdzą świeżo postawionym toi toiem na imprezie biegowej. Kto biega ten będzie wiedział o czym mówię 😁
nie, nie jest wyczuwalny. Ostatnio pisałam egzamin w moich Melisskach i nie mogłam się skupić, bo cały czas czułam ten zapach. Potem zapytałam dziewczyny siedzące dookoła i nie wiedziały o czym mówię 😉
dla wszystkich kupujących Melisski - znalazłam fajny opis jak odróżnić oryginały. Piszą tam też o zapachu, że oryginały pachną jak guma do żucia i nie śmierdzą na bank
Cóż, zapach sprawa indywidulana - dla koleżanek Melliski ładnie pachną, dla mnie śmierdzą świeżym toi toiem 😉 To nie kwestia oryginał/podróba, a po prostu wrażliwość nosa i gust
Wiem że są tu miłośniczki sportowych butów Nike- konkretnie chodzi mi o model Free Run 3. Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi coś doradzić na pw? :kwiatek: