Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

błękitne  😍
crazy, beżowe piękne, ale też strasznie drogie.
crazy beżowe cudeńka! Można je kupić przez internet? Bo jedyny salon jest tylko w Wawie?
ja sie zakochalam w high heelowych UGG...
Ja ostatnio w CCC kupiłam takie  🙂

Zdjęcie mam niestety tylko takie telefonowe
ooo są takie w CCC? za ile?
ostatnio był zachwyt nt bardzo podobnych na allegro (-;
crazy beżowe cudeńka! Można je kupić przez internet? Bo jedyny salon jest tylko w Wawie?

Jak najbardziej, na fb jest meil do nich i przez meila sie kupuje🙂
ja sie zakochalam w high heelowych UGG...

Nic dziwnego, cudne!  😍
nerechta piękne!
Cudne butki nerechta! Tylko dlaczego są takie drogie 🙁
Cudne, .. wszystkie na takich obcasach sa cudne... ale co zrobic jak sie ma 181 cm wzrostu..
maracuja, a ile one? podrzucisz link?  :kwiatek:
$250 🙁
klik
nerechta, super są 🙂
piękne są, tylko czemu takie drogie  🙄
osobiście jestem zakochana w UGGach, jestem szczęśliwą posiadaczką 2 par zimowców 😜
właśnie, na zimę będę zamawiać ugg i mam parę pytanek. Jak z rozmiarem? mam wkładkę 25,2 -3, czyli brać takie o wkładce 25 z myślą, że futerko się ubije?
bardziej praktyczne są wysokie czy niskie? Czy wielkiemu zmarźluchowi będzie w nich ciepło? :kwiatek:
ooo są takie w CCC? za ile?
ostatnio był zachwyt nt bardzo podobnych na allegro (-;

Coś ponad 100 zapłaciłam  😉
Cudne, .. wszystkie na takich obcasach sa cudne... ale co zrobic jak sie ma 181 cm wzrostu..

..można się tylko poślinić.
Mam dokładnie tyle samo ;-))
właśnie, na zimę będę zamawiać ugg i mam parę pytanek. Jak z rozmiarem? mam wkładkę 25,2 -3, czyli brać takie o wkładce 25 z myślą, że futerko się ubije?
bardziej praktyczne są wysokie czy niskie? Czy wielkiemu zmarźluchowi będzie w nich ciepło? :kwiatek:

jestem totalną fanką UGGów, nigdy w życiu nie zamieniłabym ich na żadne inne buty na zimę  😜
ja mam rozmiar małe 37, UGGi mam 36 i są idealne!
mam jedne w kolorze sand do połowy łydki, drugie chestnut do kostki
osobiście wole te wyższe, są takie jakby ciut mniejsze, bardziej dopasowane, przylegają idealnie do łydki, także mi się żadne zimne powiewy tam nie dostają, ale wszyscy bardziej zachwycają się niższymi 🙂
nosiłam je w mróz ponad -20 stopni i było cieplutko, tylko trzeba je od razu zaimpregnować, bo przemakają przy deszczowej pogodzie  😉
no i po praniu schną ponad tydzień   😂
jett Mam te same i już nie moge się doczekać, kiedy będę mogła je założyć🙂
solusiek duży ten koturn? I jak z wygodą? 😉
Czy któraś z Was widziała może buty podobne do tych z poniższego linku? Zależy mi na podobnych fasonem i dobrze byłoby gdyby były skórzane...
Wszystkie te emowskie buty tak brzydka zaginają się przy piętach?
JARA 2 zimy temu kupiłam a'la EMU z INBLU i jesteś strasznie zadowolona. Na drugą zimę dokupiłam tylko wkładki z futerkiem, a co do zaginania to jest w nich usztywniona pięta. Jeśli dam radę to wieczorem mogę wrzucić jakieś telefonowe zdjęcia.
Wszystkie te emowskie buty tak brzydka zaginają się przy piętach?

Mi się zagięły, ale np moja koleżanka chodziła i chodziła i miały postać pierwotną. Może to zależy od tego jak się chodzi, albo co? Ale mimo tego, że się zaginają, to mi wyjątkowo pasują, wygodne, ciepłe, nie przemakają.
Jak ja wcześniej jakieś takie a'la emu kupiłam, to mi się po tygodniu rozwaliły. 
smarcik Koturn nie jest zbyt duży (może z 8cm), ale generalnie nie czuć wysokości. Narazie w nich nigdzie nie chodziłam poza przymierzeniem, więc nie mogę ocenić, czy są wygodne. Ale mam nadzieję, że tak🙂
Jara, UGGi się nie zginają 🙂
solusiek, trafiłaś, dokładnie 8 cm 😀
jettno co Ty  🤣 a zawsze mi się wydawało, że nie mam umiejętności oceniania odległości itp😉
Mam pytanie do posiadaczek koturn, dokładnie chodzi mi o taki rodzaj obuwia jaki wstawiła jett. Czy nogi nie bolą po całym dniu chodzenia w nich tak jak w szpilkach?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się