Forum konie »

sklepy internetowe

Na stałe
elita17 otwiera się horse-feed.pl
BUCK, no nie otwiera się 🙈
824ead12-bd25-4628-b2b0-43b3d7cf3f48.jpg 824ead12-bd25-4628-b2b0-43b3d7cf3f48.jpg
elita17, to ty masz blokadę na ich stronę. W sensie twoj komputer/dostawca blokuje ci dostęp
Dokładnie, wchodzę często i bez problemów.
Strona Horse feed działa ok. Zamówienie wysyłane od razu. Ogromny plusik plus ekstra za dodatkowe gratisy. Testujemy od nich balancer. Jak narazie luzik więc pewnie zagości na dłużej.
Il Campione wysyłka ekspres w cenie i na kod Dallas jest 5% rabatu.
Ode mnie wielki minus dla sklepu QUITO - zero oddzewu, nie odbierają telefonów, nie odpisują na mejle, paczka przez 2 tygodnie nie została nawet jeszcze spakowana, mimo, że produkt jest dostępny od ręki.
Hej, czy sklep Horze jest 100% legit? Bo nigdy tam nie zamawiałam a kuszą mnie promocje od nich. A i czy można u nich wybrać płatność za pobraniem czy tylko przelew (ja jestem z tych co preferują pobranie 😅😉??
Mersi, sklep legitny, korzystałam wieele razy. Nigdy nie używałam pobrania.
Mersi, o ile mowa o horze.pl, bo na fb mi kiedyś mignął jakiś scam podszywający się pod nich.
tereska, Tak, chodzi mi o Horze.pl. Już zrobiłam zamówienie i jest na razie wszystko okej 😅
Duży plus dla horsequal.pl - pozwolili mi zwrócić produkt, z którego odcielam papierowe metki (ale posiadam je dalej), po tym jak się zoorientowalam że zamówiona rzecz, a to co przyszło to 2 różne produkty, które nie zgadzają się ani zdjęciami na stronie, ani opisem. Ale i tak plus, że nie olali sprawy, przeprosili i zgodzili się na pełen zwrot kosztów i odesłanie 🙂 Robiłam już tam wcześniej zakupy i wysyłają ekspresowo.
Zaległe plusy ode mnie
Horse-feed.pl - jak zwykle zamawiam i jest poniżej 24h 🤣
Tradeinn.com - z uwagą że dłużej wyszła dostawa niż było na stronie, ale dotarło
Animalia - nudny plusik również, bylo git, jest git, szkoda ze nie ma rabacików jak w horse-feed 😜
Hej, czy hayloft to bezpieczny sklep?
Rudzielc_23, tak
Rudzielc_23, Jak najbardziej. Do tego bardzo fajny kontakt i pomagają wyszukać co trzeba.
Cześć, jeśli robicie zakupy w selleriemae, jaki rozmiar wybieracie? Widnieje u nich informacja "domyślne rozmiary francuskie", zamawiacie zawsze o jeden rozmiar większy?
Lanzelet, zalezy jaki produkt? Np. Derki u nich inaczej sa oznaczane. Nasze 145 to ichnie 198 cm np.
donkeyboy,
O rzeczach dla jeźdźca myślałam. Fraki, koszule itd.
czy ktoś kupował tutaj ? - https://cezzoo.pl/import-trixie/kocky/krmivo-odmeny/konzervy/trixie , atrakcyjne ceny na preparaty na stawy , wysyłka z Czech ale mozna wziąść pobraniowo, zamówiłam jedną butelke zobaczymy co dojdzie
blucha, zamawialam z Cezzoo juz 2x i zawsze bezproblemowo. Na wszelki wypadek zamawialam za pobraniem, ale nie bylo zadnych niespodzianek
o super , czyli spokojnie czekam, a ceny naprawde fajne mają 🙂
Czy ktoś korzystał ze sklepu cavalo.pl? Legitne to w ogóle?
patrycjasz, legitne, kupowałam poprzez allegro od nich, bo ze smartem. Wszystko git. Stacjonarnie też byłam. Istnieją.
patrycjasz, - legitne, kupowała już z dwie rzeczy, przesyłka przyszła sprawnie. Też miałam tą rozkminę za pierwszym razem, bo promka u nich była bardzo miła 😂
keirashara, tak, właśnie nieco podejrzanie niektóre ceny wyglądają :P

dzięki dziewczyny 😘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się