Forum konie »

sklepy internetowe

Zamawia ktoś może coś z equine america i byłby chętny na zbiorowe zamowienie?
jabooshko,
Dalszy ciąg sprawy z zablokowaną płatnością, jakby ktoś był ciekaw:
Bank odesłał mnie do sklepu.
Sklep odesłał mnie do Kustomu, czyli tych obsługujących płatność kartą.
Kustom z powrotem do sklepu 🤡
Panie w banku rozkładają ręce, one mają w dupie jakieś tam moje 3 stówy, nie mają nic wspólnego z blokadą i ogólnie im kawa stygnie. BNP Paribas pozdrawiam.

Porobiłam screena wszystkich wiadomości, spróbuję złożyć reklamacje do banku pisemnie on-line. Może w ten sposób coś się dowiem.
Lanzelet, a spróbuj się dowiedzieć ile trwa tzw. PREAUTORYZACJA u Ciebie w banku. Takie coś się stosuje często w hotelach przy check in, niestety nic się z tym nie da zrobić. U mnie z tego co pamietam za hotel blokada trwała 8 dni roboczych, ale to chyba jest różnie.
Ktoś wie co się stało ze sklepem konifani?? Strona zablokowana, nigdzie nie odpisują. I jakaś taka długa cisza. Nie wiem co z moim zamówieniem.
siwaaa, dzieje sie tyle co w zeszlym tygodniu, czyli nic. Probowalam pisac na wszelkie sposoby do wlascicielki, ale bezskutecznie. Wiadomosci na messengerze i whatsappie docieraja, ale pozostaja nieprzeczytane.
Właścicielka konifani ma jakieś problemy zdrowotne/rodzinne.
Mersi, wszystko mozna zrozumiec i bardzo jej współczuję, ale wypadałoby chociaż wrzucić jakąś informację czego moga oczekiwać klienci sklepu, ktorzy złożyli zamowienie. Z mojej perspektywy niestety wygląda to tak jakby sklep sie zwinal, a ja zostałam bez paszy i pieniędzy
Miałam nadzieję, ze ktoś sie może czegoś dowiedział. Ostatnim razem były informacje o zawieszeniu czy problemach a teraz zero...
Czy ktoś miał problem ze zwrotem pieniędzy z 4equine?
Plusy dla:
• Fit My Horse
• GNL
• Syty Rumak
Lanzelet, i już wiecie jak te sklepy zarabiają kasę, pomimo schodzenia z zarobku ze swojej marży do minimum.
Nie jesteś jedyna tak ci powiem.
Mega plus dla horse feed 😍
Dobre ceny w promocji, darmowa wysyłka i siatka gratisow mimo że zamówienie nie duże 😃

Moje pierwsze i z pewnością nie ostatnie ????
Ode mnie też mega plus dla horse feed- ich kurier podjechał pod sam dom, giga torba próbek, gadżetów, dostawa w niecałe 24h od zamówienia. Do tego produkty w najlepszej cenie rynkowej.
ja nie znam drugiego takiego sklepu jak horsefeed, dostaje pasze na drugi dzień :P
Popieram peany, najlepszy sklep paszowy, fajne zniżki i super obsługa🙂
A ja nie mogę otworzyć strony tego sklepu - otwiera mi się ekran, że dostęp jest zablokowany
elita17 otwiera się horse-feed.pl
siwaaa, Olimpia190, właścicielka właśnie na instagramie dodała relacje - mam nadzieję że zdjęcie się wstawi
IMG_5390.jpeg IMG_5390.jpeg
patkahm, dzieki!
Niestety ale ode mnie pierwszy minus dla horse feed- 6 dni od przelewu i paszy nadal nie ma....
duży plus dla sudecki mustang za super szybką wysyłkę 🙂
patkahm, kurcze to nie fajnie się porobiło.... 🙁

Savil napisz na messenger. Sprawnie odpisują.
- dla sklepu eggerssmana zamówienie z 29.07 dalej niedostarczone. Pani mnie poinformowała że mają 7 dni na dostawę ale kontener jest na cle i w sumie nie wie kiedy dostaną towar.
No i wciąż nie mam kasku zamówionego w Pasi Koniku w dniu 01.12.2024.
siwaaa,
Nie mam FB. Jak trzeba będzie to sobie zadzwonię po prostu sam fakt że trzeba się upomnieć o zamówienie mi się nie podoba .
Update dot kontaktu z konifani, po wielu tygodniach udalo sie! Gdyby ktos mial podobny przypadek to zadzialalo przez Ig.
Biorac pod uwage okolicznosci to na pewno tez warto podejsc elastycznie do sprawy. Nie zazdroszcze dziewczynie i trzymam kciuki zeby sie pozbierala
Cavalloshop - dobra promocja i dostawa w 1 dzień
+ dla Il Campione, darmowa wysyłka i błyskawicznie wysłane 🙂
infantil,
Ode mnie też

O to to. Plus rewelacyjny kontakt w razie wątpliwości.
Ta darmowa wysyłka to trik na początek czy stale tak mają?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się