Plusy dla
Horse Tack- kontakt super i wszystko o czasie;
Febro - informacje o każdym etapie zamówienia
Dobry Koń - zamówiłam rzecz z długim czasem oczekiwania i od razu zostałam poinformowana, że z tym producentem często są poślizgi co zaakceptowałam
Tackshop - zamówiła czaprak, który okazał się nie dostępny od ręki, o czym niemal natychmiast zostałam tym poinformowana i przepraszając zaproponowano mi kilka rozwiązań.
Obecnie mamy lekki poślizg z happy horses. Odnośnie jednego zamówienia byłam cały czas informowana co tam się dzieje, tak o domówionym przedmiocie długo było cicho - zamówienie złożone 21.11 a przyjęte do realizacji 05.12 - a na stronie informacja o realizacji 2-7 dni
Melanie, również chyba w horsetown to były moje pierwsze i ostatnie zakupy.. choć jeszcze cierpliwie czekam. Zamówione na BF , 24 listopad, niby wszystko było na stanie a jednak nie... Opłacone a do dziś status "oczekiwanie na dostawę". Dzwoniłam już 2 razy co tydzień, wielce, że ma przyjść lub wczoraj miało być... Mijają kolejne dni status się nie zmienia, obawiam się, że wszystko wycofają...
Plus dla oficjalnego sklepu Spooksa 💗
Przesyłka może nie najszybsza (szybciej szły mi zamówienia z Szwecji niż z Niemiec, pfff :P) ale kontakt ze sklepem bardzo dobry.
Zaległy plus dla Febro i GNL za BF. Zwłaszcza dla GNL bo bardzo bezobsługowe zamówienie pomimo spersonalizowanego czapraka, super kontakt w międzyczasie i do tego zrealizowany dużo szybciej niż przewidywano na stronie 😀
U mnie też całkiem spory plus dla Piece of hay.
Zamówienie przed świętami - niby bez potwierdzenia, ale potem się okazało że trafiło do spamu. Kontaktu w sumie brak, ale siatki dotarły dziś bez problemów 🙂 no i w ogóle zielono niebieskie, to już giga plus 😀
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 01 stycznia 2023 12:07
No to ja noworoczny, ale spóźniony MEGA PLUS dla hippovet za super promki na BF, a w zasadzie BW i niespodziewane dwa prezenty dodatkowe 🙂 . Jeden odkryłam przy otwieraniu paczki, a drugi dopiero wczoraj 😅 przy otwieraniu kolejnego pudełka witamin bo był w środku. Także ten 😁 było to bardzo miłe zaskoczenie 🌻🌻🌻 .
Mega + dla Hippovet. Nie wiem kto u nich odpowiada za logistykę, ale zdecydowanie powinien dostać premię. Zamówienie we wtorek rano, w środę było u nas. I to duże zamówienie. Za każdym razem jestem pod wrażeniem.
Minus za olewactwo dla Piece of Hay. Ponad 2 tyg bez kontaktu, bez odpowiedzi a to na maila, a to na fb, a to na instagramie z prosba o podanie orientacyjnego czasu dostawy siatki. Nagle paczka nadana ni z tego ni z owego. Niesmak niestety pozostał.
Mieliście jakieś przeboje ze sklepem Happy Horses? Czekam na pasze już 3 tydzień 🙄 sklep tłumaczy się inwentaryzacją w magazynie zewnętrznym 🤔 ale coś mi się tu nie skleja 😐
Gillian, czas oczekiwania/realizacji faktycznie się ostatnio się u nich wydłużył.
Ostatnie zamówienie składałam 2 stycznia a dopiero w środę (18.01) wzięli je do realizacji. Poprzednie moje zamówienia też miały poślizg 2-3 tygodnie na szczęście nic pilnego nie zamawiałam
Gillian, ja to chyba 6 tygodni czekałam. Kontakt kiepski, pisałam wszędzie gdzie się da. Zamówienie doszło na raty, bo podobno producent nie wysyłał, gdzie w innych sklepach były normalnie dostawy. To moje ostatnie zakupy w u nich. .0246974398934E+34;
Na paczki od Happy Horse zawsze czekam wieczność, tj. miesiąc albo dwa co najmniej. Dlatego nigdy nie zamawiam nic pilnego, mimo obietnic i przeprosin i tak nie przyślą w terminie 😆 niezależnie od "dostępności produktu".
Kiedyś nawet zmienili status mojej przesyłki na "wysłane". Ja - wiedząc że u nich wszystko długo trwa - sobie tak czekałam i czekałam, aż mnie w końcu szlag trafił, dzwonię, gdzie ten kurier.
Ojej, oni zmienili status na wysłany, ale paczki nie wysłali.
Cóż, takie leniuszki z nich 😎
A z paszami są najlepsze jaja zawsze, bo nie z ich magazynu to idzie, tylko prosto od producenta, a zanim przekażą dostawcy zlecenie to konie mogą z głodu zdechnąć 🙃
Jakby nie te olbrzymie rabaty, to by się na rynku nie utrzymali, tak przypuszczam.
Również daję minus dla happy horses. Kolejne zamówienie pomylone, dotarło z ogromnym opóźnieniem, po wielokrotnych nieudanych próbach kontaktu. Mimo znacznych rabatów, nie odważę się tam kupić niczego więcej.
Z kolei stały, nudny plus dla Animalia i ich super miłego kuriera 🙂