Hi hi a mi okser napisał w sierpniu że w ciągu tygodnia będą mieć moje srebrne kalosze i mi je wyślą. Zgadnijcie co? Jest październik i wciąż ich nie mam! 😀
Chyba pani Magdalena Krintus nie należy do prawdomównych...w sierpniu napisała mi że będzie te kalosze mieć.
Z opti feed wyjasnione, prawdopodobnie maile wysylane na jeden z adresow gdzies gina w spamie, problem z pasza tez rozwiazany wiec nadal mimo wszystko +
A ja wielki + dla www.podkowa-liny.pl. Nastąpiła pomyłka, zauważona przeze mnie po 3 tygodniach od przyjścia paczki (bo nie otwierałam paczki wcześniej) - pomimo, że mogli nie uznać mojej reklamacji to wszystko zostało załatwione na mega poziomie. Ogromny plus dla nich i we mnie mają nadal wiernego klienta.
+ dla Amigo, wpłata w niedzielę, zadzwonili w poniedziałek, powiedzieli, że koloru podkładki, jaki zamawiałam, nie ma, uzgodnili, paczka wysłana wczoraj a dzisiaj już u mnie. Tymczasem kolejny dzień czekam na paczkę od gnl. Czy ktoś może wie, co oznacza e-mail po angielsku, który wysłali? Thank you for your order from GNL. If you have any questions about your order please contact us at gnl@gnl.pl or call us at 512447328 Monday - Friday, 8am - 5pm PST. Your shipping confirmation is below. Thank you again for your business.
W skrócie to dziękują za zamówienie, jeśli masz pytania pisz na maila, a te ostatnie to kolejne podziękowanie za transakcję i "potwierdzenie wysyłki jest poniżej". Więc teoretycznie za kilka dni powinno być 🙂
kilka miesięcy temu -złożyłam zamówienie na kawecan vacero w Equiversum i nawet tłumaczenia dlaczego nie ma , nie wysłali, nie dostali itd. już mnie nie ruszają. dlatego nigdy nie wpłacam w sklepach internetowych kaski awansem. Pozdrawiam Equiversum 🏇
Nie wiem czy czytałaś opinie o gnl, ale raczej na szybkie wysyłki u nich mało kto liczy, ja zamawiać u nich nie zamierzam, mimo iż oferty mają zachęcające - nie korci mnie czekanie pół roku na przesyłkę, albo dostanie czegoś czego nie zamawiałam przez przypadek (opinie znajomych i nie tylko).
Okser.pl również nie należy do rzetelnych. Termin realizacji zamówienia - 2 tygodnie, a naprawdę było to 5 miesięcy, oczywiście na przedpłatę. Zdecydowanie nie polecam!!!!
Alleluja - doszły wysłodki z Atosa... Zamówione 14 sierpnia 🙂 Kuzynowska kłamała perfidnie i szła w zaparte, że nadała przesyłkę 23 września (WOW!) tymczasem na paczce jest data nadania 09 października.... Żenada.
Żenada niestety wciąż trwa, bo zamawiałam w sierpniu oprócz wysłodków makuch lniany, a wczoraj (sic!) Atos zreflektował się, że nie ma makucha na stanie, ale kasy też mi nie odesłali...
Boże daj mi cierpliwość..... Nie dawaj mi siły bo pojadę do Szczecina i zrobię rozpierduchę.....
Nie jest to co prawda stricte koński sklep, bo ma tylko koński dział, ale jednak można w nim kupować sprzęt jeździecki i to przez internet, więc... Mega, mega plus dla decathlona(u? nigdy nie wiem jak to się odmienia). Wzorowy kontakt, poważne traktowanie klienta. Bezproblemowy zwrot paczki.
Sklep internetowy Decathlon'u ( Anderia : ) ) ma dostępną pełną ofertę, a większość polskich sklepów stacjonarnych tylko podstawowe gamy produktów. Dodatkowo można wybrać odbiór osobisty w sklepie wtedy nie ponosi się kosztów przesyłki. I faktycznie ze zwrotami/ wymianami nie ma większych problemów. Plusem to, że można tego dokonać w każdym sklepie. Dział jeździecki może pochwalić się naprawdę dobrymi jakościowo produktami.
Nie rozumiem...czytacie ten wątek a mimo wszystko zamawiacie w Atosie i Okserze?! 🙇 😵
Racja... Również i ja wpierw zamówiłam, potem przeczytałam.... Nie dotarły do mnie zamówione w MAJU!!!! witaminy... Przelew też idzie dookoła świata... Powiedzcie proszę co można zrobić? Zgłosić na policję?
ganasz ja za każdym razem kiedy widziałam mail od equiversum miałam ochote iść sobie zrobić popcorn 😁 tyle historyjek! a i tak nie doszło, dostałam zwrot kasy.
teraz czekam na zamówienie z horsehousa, mam nadzieje że pomimo opinii +/- mi dojdzie, bo tylko tam mają to co ja chce 🙄
Duży plus dla sklepu Bewet - zamówiłam wysłodki o godzinie 11 w poniedziałek i miałam je już o godzinie 9 rano we wtorek. Dodatkowo granulat dla koni 25 kg gratis! Polecam🙂
Ja wysłałam pisma do UOKiK, US i IH - i poinformowałam o tym właścicielkę sklepu... Mam nadzieję, że coś zrobią z tym Atosem bo to jakaś paranoja jest.
[quote author=ash link=topic=81.msg1896574#msg1896574 date=1381486107] Nie rozumiem...czytacie ten wątek a mimo wszystko zamawiacie w Atosie i Okserze?! 🙇 😵
Racja... Również i ja wpierw zamówiłam, potem przeczytałam.... Nie dotarły do mnie zamówione w MAJU!!!! witaminy... Przelew też idzie dookoła świata... Powiedzcie proszę co można zrobić? Zgłosić na policję? [/quote]
Brawo Monia_Ma_Konia!!! Wkońcu ktoś zdecydował się to zrobić i miał odwagę! Tylko teraz pewnie dostaniesz masę pogróżek na pocztę od francy Moniczki 🥂 zdrówko!