[quote author=Dżastin link=topic=81.msg1756436#msg1756436 date=1366665833] Miał ktoś kiedyś problem z zamówieniami z equiversum? Zamówiłam popręg 9 kwietnia, miał być wysłany 17 po tym jak zadzwoniłam, no i dalej nic, ani popręgu, ani odp na mojego maila 😤 Cierpliwość mi się kończy 👿 [/quote]
Ja miałam. Odpowiedź na maila dostałam, dopiero jak pogroziłam policją, a na zwrot pieniędzy musiałam czekać 4 miesiące.
No i kolejny, a właściwie dalej ten sam minus dla konika. Zadzwoniła do mnie wczoraj jakaś kobieta z tego sklepu i powiedziała, że lepiej byłoby wysłać moją paczkę pocztą. Ale ja po to wybrałam kuriera, żeby nie musieć na pocztę biegać! Po czym powiedziała mi, że dobra, wyśle mi to moje zamówienie kurierem, ale jak nie dostanę paczki, to żebym nie miała pretensji do nich. I jeśli chcę, żeby paczka przyszła po południu, to oni się mogą z kurierem dogadać, ale to będzie za dopłatą 😵 Wiele razy zamawiałam coś kurierem i nie było problemu, żebym dostała paczkę po południu albo żeby przekazać ją sąsiadowi...
DressageLife, tylko 21? Ja kiedyś zamówiłam coś w Okserze w lutym (2011) - przezornie nie płacąc tylko paczka za pobraniem. Pani w czerwcu 2012 zadzwoniła, żebym się zdecydowała czy chcę czy nie bo oni będą zamawiać z Niemiec i tylko 4 tygodnie i już będzie....
A to ja tak samo,zamówiłam w październiku i kazałam im iść do diabła w lutym,bo paczki nie było 😀 Ale korzystając z nowej wersji sklepu i darmowej wysyłki zamówiłam coś (kalosze) na które okres oczekiwania to 21 dni właśnie,i się nie doczekałam-oczywiście paczka za pobraniem,ale nie sądzę aby kiedykolwiek do mnie te kalosze dotarły 😀
czy ktoś robił zakupy w sklepie trzyfoule.pl? Jak tam z realizacją zamówień i ewentualnie ze zwrotami, bo chciałabym zamówić oficerki a mają tylko oni albo okser. Okser odpada z wiadomych względów 🙂
Plus dla animalia jak zawsze,choć przyznam że nie spodziewałam się że każdy z 7 worków paszy który przyjechał będzie opakowany folią jakby jechał na misję marsjańską 😉
Przy okazji zamówienia w Animalii chcę kupić bat ujeżdżeniowy (90 cm) i mam pytanie - spakują mi to jakiś ładnie żeby bat doszedł w jednym kawałku czy lepiej wybrać się do stacjonarnego sklepu i kupić sobie bat na miejscu? 🤣
Ogromny minus dla okser.pl .... to jakas totalna porazka... na paczke czekalam 3 miesiace! Oczywiscie nikt nie raczyl mnie powiadomic zadnym mailam o opoznieniu.... wiec sama zadzwonilam do nich i powiedzialam co mysle na temat takiego traktowania klientow ...paczka doszla tydzien pozniej a w ramach przeprosin dostalam skarpetki rozmiar 42...
[quote author=haruś link=topic=81.msg1758216#msg1758216 date=1366825595] czy ktoś robił zakupy w sklepie trzyfoule.pl? Jak tam z realizacją zamówień i ewentualnie ze zwrotami, bo chciałabym zamówić oficerki a mają tylko oni albo okser. Okser odpada z wiadomych względów 🙂 [/quote]
kupowałam ostatnio w tym sklepie, przesyłka doszła w tempie natychmiastowym. Super kontakt z kupującym (płaciłam przelewem ale dziwnym trafem nie zaksięgowali go na następny dzień po zapłacie więc dostałam maila że paczka już wysłana ale proszą o wysłanie mailem potwierdzenia). nie wiem jak jest ze zwrotami ale sądzę że nie będzie żadnych problemów 🙂
+ dla Bergo, przelałam pieniądze w ostatni dzień wysyłania paczek (zostałam poinformowana), wysłałam im potwierdzenie, a na następny dzień miałam przesyłkę. +/- dla Equi-point.. Dostałam wyczekiwaną paczkę (z szamponem) od dawna, ale niestety-znalazł się w niej preparat na gnicie strzałek.
[quote author=Dżastin link=topic=81.msg1761981#msg1761981 date=1367182944] Ja mam nadzieje, że dostane jakiś gratisik od Equiversum [/quote]
Nie wiem, jak w tym sklepie, ale jak mi Okser kiedyś za 2 miesiące czekania na kurtkę obiecał gratis, to dostałam... katalogi. Które przy zamówieniu np. w koniku czy equi-poincie dostałam przy normalnej realizacji zamówienia. 😂