To nie jest tak, że nikt się nie zgłosił na moda 😉 Tylko jak już było wielkie poruszenie i ludzie głośno mówili, że nie ma moderacji, że moderacja nie jest odpowiednia to wszyscy modzi nagle wracali do pracy żeby im nikt "centrum dowodzenia" nie odebrał 😉
Skoro ktoś nie ma czasu albo nieoficjalnie twierdzi, że moderowac forum już nie będzie to niech odda swoje "stanowisko" komuś kto ma czas 😉
No właśnie, nie rozumiem. Czy to byłby taki dyshonor dla obecnych modów, gdyby było ich więcej, skoro nie dają sobie rady albo nie mają czasu?
Może nie dokońca się wpiszę w temat, ale może ktoś mi pomoże :kwiatek: Wstawiłam kilka zdjęć do galeri. Jak przekręcić te pionowe? Bo nakimś dziwnym trafem są poziomo 🙁
Nie wiem czy to tu ale pisze. Fajnie że dostałam ostrzeżenie za zbyt duży format zdjęcia jak o dziwo zdjęcie było pomniejszane i wgrywane według parametrów forum! 🤔
Hej, otóż mam taki problem: gdy zaloguje się na re-volte i wchodzę w 'ogłoszenia' i wejdę sobie w jakieś ogłoszenie i chcę dodać je do obserwowanych, to pisze mi, że nie mogę bo nie jestem zalogowana, no to ok klikam 'musisz się zalogować' i się loguję. Jak się zaloguję to wyświetla mi się moja główna strona 'Hej... masz 0 wiadomości...' itd. Noi od nowa wchodzę w ogłoszenia i pisze mi,że nie jestem zalogowana 😕 jeśli tak mieliście to proszę napiszcie co zrobiliście
Czy tylko ja mam tak dziś z rv, że próbuje odświeżyć strone a ona się nie ładuje, zaś po kilkunastu minutach już się odświeża bez problemu? 👀 Dodam, że internet jako taki działa mi bez zarzutu, bo inne strony działają bez problemu. Tylko rv ma taką zadyszkę 👀
Laptop, tablet i telefon które działają na tym samym wifi nie otwierają mi od kilku godzin forum, jeśli zmieniam internet na taki z telefonu a nie ten z routera to wszystko działa. Ktoś wie o co chodzi? Problem z IP?
Halo halo, w wątku pojawiła się nowa odpowiedź, ale nadal nie widać ostatniej strony - można z tym coś zrobić, czy straciliśmy wątek mieszkaniowy na dobre?