Czy mi się wydaje, czy po r-v hula jakiś wirus? Co chwilę antywirus mi blokuje wyświetlanie różniastych stron, bo 'wykryto niebezpieczne oprogramowanie'. Takie rzeczy to tylko u mnie, czy ktoś jeszcze to zauważył?
Dziś niektórych wątków nie mogę otworzyć przez ,,złośliwe oprogramowanie". Rano jeszcze mogłam...
Mi się zdjęcia nie ładują do galerii, nie wiem o co chodzi. Jest napisane "plik jest wysyłany. Proszę czekać..." i nic się nie dzieje, mija pół godziny i dalej nic 🤔
edit. już mam, wystarczyło kliknąć "użyj starej wersji"
U mnie w takim momencie pojawia się możliwość "wejścia na własną odpowiedzialność na stronę" i pewnie to ma na myśli Facella mówiąc, żeby zignorować komunikat, że na stronie jest wirus 😉 Dziś tak szaleją suwaczki z suwaczki.maluchy i blokują wątki co chwilę ;p
Od jakiegoś czasu wylogowuje mnie z rv - mimo zapisanego hasła. (nawet podczas przełączania między wątkami) Ktoś mi konto zhackował? O co może chodzić?
PonPon, mnie też się tak zdarza - najczęściej przy wysyłaniu postu. Pojawia się komunikat "Twoja sesja wygasła", coś tam, coś tam. To raczej błąd forum.
Chciałam zapytać o "Kącik komputerowy". Ostatni wpis, który mi się otwiera jest z... 14 maja. A kącik nadal żyje, odświeża się, podaje, że ostatni wpis jest z dzisiaj maiif itd. Co się dzieje?
O właśnie, mi też ucina stronę na poście equi.dream, myślałam, że to wina mojego komputera i nie wczytał strony do końca, bo właśnie tak to wygląda-nie ma dołu strony. Ani paska z wyborem strony, ani opcji szybkiej odpowiedzi, ani informacji tych co wyświetlają się na samym dole forum. Mogłam napisać posta dopiero klikając "odpisz" u góry strony, ale no właśnie, myślałam, że to wina mojego komputera i inni będą mogli zobaczyć co napisałam 👀
Jak mogę usunąć dany wątek z "obserwowanych" ? Klikam na przycisk " powiadom" pokazuje mi pytanie czy jestem pewna ze nie chce otrzymywać powiadomień, klikam że tak, ale powiadomienia nadal przychodzą.